Spring naar bijdragen

DJ_Cherokee

Forum member
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over DJ_Cherokee

  • Verjaardag 08/07/1973

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    1992

DJ_Cherokee's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. te koop mijn Jeep Cherokee, met APK tot begin 2012, ivm andere auto&veel woonwerk kilometers Het betreft een Blauwe Jeep Cherokee uit 1992, 4.0 Liter met 280.000 km op de teller. Als je deze week reageert mag je de jeep voor 950 euro meenemen. Motor loopt goed/stil en rijdt heerlijk. Niet voor off-road gebruikt. Ik heb wat foto's (wel enigszins gedateerd, moet nog nieuwe maken) van de Jeep bijgevoegd. Nieuwere foto's volgen.
  2. Inderdaad wel handig. Voor de APK kwamen speling op het stuur en wat sompige remmen naar voren
  3. Ik zet mijn jeep Cherokee te koop, wegens de noodzaak voor een andere auto ivm veel kilometers woon-werk vervoer. Omdat er nu ook een paar reparaties noodzakelijk zijn voor de APK, heb ik met pijn in mijn hart toch besloten de Jeep dat dit het moment is om de Jeep de deur uit te doen. Het betreft een Blauwe Jeep Cherokee uit 1992, 4.0 Liter met 280.000 km op de teller. Ik hoef er niet veel voor te hebben, 750 euro en je mag de Jeep meenemen. Onlangs een nieuw stabilisatiestang, waterpomp, nieuwe koppakking. voor de APK werden wat stuurspeling en sompige remmen genoemd. Motor loopt goed/stil en rijdt heerlijk. Ik heb wat foto's (wel van enige tijd terug terug, heb geen nieuwe bijdehand) van de Jeep bijgevoegd.
  4. wie weet waar ik in de buurt van Amsterdam een (revisie) startmotor kan vinden voor een XJ '92 voor een redelijk bedrag? Ik ben wat minder mobiel om het land door te cruisen als ik mijn motortje aan moet tikken met een stang wanneer ik wil starten :-(
  5. super. thnx all!! voor de informatie. dat scheelt enorm bij het maken van een inschatting. -- Rob & Rammie, wellicht neem ik binnenkort even contact op voor verdere mogelijkheden (onderdelen of evt reparatie) thnx again!
  6. thnx. probleem naast de onderdelenprijs is dat ik geen idee heb hoeveel uur een garage effectief bezig is met: - een koppakking revisie - het vervangen van een ruitenwisser mechanisme - het repareren van een stuurkogel verder ben ik benieuwd wat de kosten ongeveer zullen zijn voor vervangen olie en oliefilter
  7. hi, wat kost het ruitenwissersproeier mechanisme?
  8. hi, ik loop tegen wat reparaties aan voor mijn jeep (XJ LO 4.0 uit 92). heeft iemand voor mij een indicatie voor de kosten voor: - koppakking revisie (ik heb de koppakkingset al). en een gerelateerde vraag: ik verwacht dat dit inclusief olie vervangen en nieuwe koelvloeistof is, indien niet wat zijn normaliter de kosten hiervoor). - tweedehands ruitenwissersproeier installeren, incl.aankoopkosten sproeier - 1 stuurkogel vernieuwen ik hoop dat julie me hier wat meer info over kan geven, ook al is het een groffe indicatie.... thnx!!!
  9. hi, helaas heeft mijn Jeep Cherokee uit 1992 een lekke koppakking. Ik wil deze graag repareren, maar betwijfel of ik dit met enkel het werkplaatshandboek kan fixen.. zijn er personen onder jullie dit dit tegen een redelijk tarief kunnen fixen of mij kunnen helpen met het repareren? liefst in/ omgeving Amsterdam.. ik hoor het graag.. thnx
  10. Hi. ik zit met hetzelfde probleem van een lekke koppakking. is er een goede sleutelaar die dit tegen een schappelijke prijs kan/wil doen in de omgeving van Amsterdam? het betreft een XJ uit 1992. thnx.
  11. een vieze salade in het bedrijfsrestaurant, hééééééééél véééééé'l benzine.......radio voor bellen/tunes ennehh... owh jaahh voor d'r omheen... een "nieuwe" XJ
  12. het uittschuiven werkt!! de stang zat wat vast maar na wat wrikken was het zo gepiept.. te simpel voor woorden eigenlijk.. Thanks!!
  13. Hi, ik ben sinds gisteren de trotse eigenaar van een Jeep Cherokee uit 92. Ik heb bij de auto een afdek scherm gekregen voor de bagage, maar begrijp even niet hoe ik die achter het intern geplaatste reservewiel vast kan zetten aangezien de stang ervoor te kort schijnt te zijn.. ? . aan de andere kant past het allemaal prima... beetje een lekenvraag , maar iemand een idee?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...