Spring naar bijdragen

hank

Forum member
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over hank

  • Verjaardag 17/12/1967

hank's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. adh

    Hallo,ik wil ze wel van je overnemen woon zelf in Borssele ik weet niet waar je in zeeland komt of naar toe gaat ik ben ook regelmatig in kortgene daar ligt mijn boot laat het maar weten om een afspraak te maken komen er wel uit ik hoor er van

    mvg Ad

  2. Voor mijn XJ heb ik inmiddels een passende set gevonden, bovenvermelde set is nog steeds te koop.
  3. Overweeg de aanschaf van 4 nieuwe banden voor mijn XJ uit 1999. Staat op 16 inch velgen en maakt alleen straat-kilometers. Liefst all-seasons banden zodat ik geen zomer/winterbanden hoef te wisselen. Wat is de beste keus ?
  4. Nog steeds op zoek. Zie bijgaand foto voor het juiste type. Lengte ca. 116 cm. En tevens te koop : het (te) korte type bestemd voor een Grand Cherokee.......
  5. Set originele (dwars-) dakdragers voor een Grand Cherokee, modeljaar mij onbekend. Heb ze onlangs voor 100 euro op Marktplaats gekocht, doch ze passen helaas niet op mijn Cherokee XJ uit 1999. Ze zijn in een nette staat en voor 7 tientjes mogen ze weg. En ben dus tevens nog op zoek naar hetzelfde type dakdragers, maar dan ca. 116 cm lang.........
  6. Nee, helaas. Ik zoek zwarte exemplaren voor een Cherokee Ltd. uit 1999. Mvg, Hank
  7. Volgens mij bestaan ze in 'gewoon' zilver en in iets donkerder grijs. Kan ze echter nergens vinden op internet. Heeft iemand nog een set liggen of heeft iemand een tip ? Mvg, Hank.
  8. Mooie Jeep gekocht, doch helaas zaten de 'verschuifbare overdwarse dakdragers' (of hoe noem je die dingen.....?) er niet bij. Iemand een tip ? Mvg, Hank.
  9. En nu nog een goeie 'garagist' vinden in Apeldoorn e.o. Iemand suggesties behalve de off. dealer Selles ? Heb o.a. een extra sleutel en afstandsbediening nodig en ben bang dat men daar bij de off. dealer de hoofdprijs voor vraagt. Met vriendelijke groet, Hank.
  10. Ben op zoek naar een (bijna) perfecte Cherokee 'classic' 4.0 Limited van 1999-2000-2001. Auto dient aantoonbaar netjes onderhouden te zijn, max. ca. 125.000 straatkilometers, in de kleur zwart of wit met een zwart lederen interieur. Ben bereid om voor een mooi exemplaar diep in de buidel te tasten. Iemand tips ? (Los van het huidige aanbod op marktplaats, autoscout en Cherokeeland) Met vriendelijke groet, Hank.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...