Spring naar bijdragen

Wagoneer76

Forum member
  • Aantal bijdragen

    139
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Wagoneer76

  • Verjaardag 24/03/1971

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    (Nog)Geen Jeep
  • Bouwjaar
    N.v.t.

Wagoneer76's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Vraag een de uwen, Een kennis is in bezit van een XJ uit 87. Deze wil ipv de heupgordels die er nu achterin zitten, driepuntsgordels plaatsen. Weet iemand van jullie of de dakbevestiging is voorbereid? Graag gebruik makend van jullie kennis voordat ik de hele boel loshaal met kans op schade.
  2. Wat de beste keus is hangt helemaal van je eigen voorkeuren/portemonaie af. Er zijn voldoende goeie wegbanden die prettig sturen maar daarbij wel lawaai maken. Duurdere versies nemen dat lawaai dan weer weg maar dat moet je er dan net maar weer voor over hebben. All seasons banden zou ik niet nemen. Die banden hebben voor beide (zomer en winterseizoen) concessies moeten doen. Dat wil zeggen, voor winterse omstandigheden zijn ze lang niet zo goed als winterbanden en voor in de zomer voldoen ze weer niet aan zomerbanden. Mijn ervaring is beter een paar tientjes meer betalen voor goed dan voor een paar honderd aan ergernis.
  3. Wagoneer76

    Filmpjes topic

    Auw auw auw... doet pijn om te zien .... iemand van hier? http://www.at5.nl/artikelen/37627/auto-volledig-uitrgebrand
  4. Wagoneer76

    Plaaaaaatjes

    Als alternatief voor een airco in je XJ?
  5. je hoort je startmotor ratelen. Defect aan je bendix??
  6. ik zou even het kastje met zekeringen onder de motorkap nalopen.... Hier zitten niet 1 maar 2 zekeringen in die je laadprocede beschermen. Grote kans dat er nu 1 van de 2 niet meer lekker is.
  7. Als je je Xj 6 cm wil verhogen heb je geen langere schokbrekers nodig. Ik neem aan dat dit je vraag was? De voorkant kun je verhogen dmv bussen boven je spiraalveren. Er zijn mooie goed betaalbare setjes te koop om hem een beetje op te hogen zonder dat je meerdere aanpassingen moet doen.
  8. Ik heb je net even een mailtje gestuurd betreffende bovenstaande. Andre
  9. Hallo u allen, Ik ben voor een XJ uit 2000 op zoek naar een achterbumper. Is er iemand die er 1 heeft liggen of weet waar er toevallig 1 te koop ligt dan zou ik dit graag horen. Alvast bedankt. Andre
  10. Bij Missot in de Bosboom Toussaintstraat.
  11. Goedenmiddag,

    Klopt, ik wil wel eens in de weer gaan met het merk Jeep.

    Is het zo dat je nu al problemen hebt of is dit voor in de toekomst?

    Andre

  12. Is er wellicht iemand die de verhouding qua tanden weet mbt de flexplate van een 401 tot de bendix van de startmotor?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...