Spring naar bijdragen

Arthur623

Forum member
  • Aantal bijdragen

    79
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Arthur623

  • Verjaardag 01/11/1983

Arthur623's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. misschien is mijn cherokee iets. Heeft een mooie trekhaak, gemonteerd door de eerste eigenaar met de import uit Atlanta. Heb de rekening en gebruiksaanwijzing van die trekhaak zelfs nog:) Na het samenwonen en het behalen van mijn motorrijbewijs bestaat de kans dat ik de Cherokee weg moet doen, aangezien ik meestal de motor zal pakken en mijn vriendin een kleine auto wil. Bah Anyways, Forbert je hebt pm
  2. aha, goed idee....maar dan moet ik wel helemaal naar Giva, naar buiten toe, de regen in...bah. Kutweer
  3. weeet echt niemand waar je iets dergelijks kan bestellen?
  4. Arthur623

    onderhoudsboekje

    Mijn huidige onderhoudsboekje, inmiddels al ruim 20 jaar oud en afkomstig van de eerste eigenaar, begint uit elkaar te vallen. Wie weet waar ik op internet een universeel onderhoudsboekje kan bestellen waar ik onderhoud en uitgaven kan bijhouden? Mvg Arthur
  5. echt een ontzettend mooie cherokee. Is zijn geld vast en zeker waard, maar omdat het mogelijk is een 'iets' minder mooie te kopen voor minder dan de helft hoop ik dat je niet teveel moeite hebt met de verkoop.
  6. Arthur623

    welk beroep

    ik zoek voor in de tuin nog rvs plaatjes van 20 bij 20 cm, ze vragen er hier in de speciaalzaak ruim 20 euro voor incl snijden, dat is me wat te gortig. Wat voor prijs hanteer jij?
  7. hars verwijderaar was ik wat huiverig voor, omdat ik er slechte verhalen over had gehoord. Heb inmiddels van Valma harsverwijderaar en krassenverwijderaar gekocht, en beide middeltjes werken uitstekend. Zolang je bij de harsverwijderaar maar niet teveel gebruikt en direct afspoelt met water. De krasjes van mijn nagels en de harsplekken zijn in ieder geval weg:)
  8. Bleek een vastgelopen dynamo te zijn. Met denk aan Ed en zijn compagnons rijd mijn Jeep inmiddels weer. Oja, ook Boris bedankt voor het aanleveren van de nieuwe dynamo:)
  9. Arthur623

    hars op de motorkap

    Mijn motorkap heeft de afgelopen tijd erg geleden onder hars en vogelstront. De harspuntjes heb ik geprobeerd te verwijderen met mijn nagels...volgens mij niet zo slim, want ik heb nu kennelijk allemaal krasjes veroorzaakt rondom de harspitjes. Wist niet dat ik met mijn nagels mijn lak zo kon beschadigen? Verder zag ik dat er op de plek waar ooit een vogelflats heeft gezeten een doffe plek zit, dit terwijl ik de flatsen altijd snel heb verwijderd (binnen enkele dagen). Inmiddels heb ik de motorkap met turtle wax behaneld, maar de doffe plek en de krasjes blijven.... Iemand een idee wat ik hier tegen kan doen?
  10. zie titel. liefst omgeving rotterdam, utrecht of den haag. Ik weet dat boris ze ook heeft, maar ik zoek iets dichterbij dat ik wellicht morgen of maandag kan ophalen.
  11. Na inspectie van Ed is het dus inderdaad een kapotte poelie of iets met de waterpomp. Ed heeft de jeep inmiddels ook voor me naar huis gesleept...waarvoor hulde. Echt fantastisch, dat elkaar zo helpen zonder eigenbelang zie je niet veel hier in Rotterdam. Jeepers onder mekaar....weet bijna niet wat me overkomt:)
  12. heb die jeepdokter inmiddels telefonisch gesproken...komt goed:)
  13. oke, gelukkig dus niet mijn distributie, want het blok wil nog rond maar lijkt dit door andere zaken niet meer zo goed te kunnen.... Ik ga er zsm iemand met verstand ter plaatse naar laten kijken, en beslis dan.
  14. Beste jeepers..... Kom ik gisteren terug van vakantie, auto twee weken stil gestaan op vliegveld Weeze...start echter direct zonder enig probleem en rij vol goede moed de 170km terug richting rotterdam.... Alles gaat prima tot ik de afrit pak bij de brienennoord brug en vaart minder voor de verkeerslichten...op dat moment begint de auto echt een enorm piepend kabaal te maken vanuit de motorruimte, niet zomaar een piepend v-snaartje maar alsof er 6 krijsende baby's tegelijkertijd beginnen te janken onder mijn motorkap. Auto op de vluchtstrook gezet en motorkap open gegooid, niets bijzonders te zien. Alle vloeistoffen op pijl en zowel onder de auto als in de motorruimte geen lekkages, motor was ook op normale bedrijfstemperatuur. Toch na 15 minuutjes getracht de wagen weer te starten omdat ik enorm gevaarlijk stond en ik hem een aantal meters een trottoirband op moest verplaatsen, dit ging echter niet. Na starten direct weer het enorme kutgeluid en motor sloeg na even lopen af. Bak in N gezet en met wat hulp de berm in geduwd. Hierop maar een takeltje gebeld en heb hem naar een veilige locatie laten brengen. Wie weet wat dit zou kunnen zijn? Denk zelf zonder echte technische kennis aan de distributieriem? De riemen die ik kan zien zijn echter nog in orde, weet niet precies waar de dbriem zit bij de cherokee? Ik heb een Low Output. Of wellicht de waterpomp? Graag raad!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...