Jump to content

De zandhopper

Forum member
 • Posts

  800
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Everything posted by De zandhopper

 1. Ik weet niet hoe het bij de huidige JK op grijs kenteken is maar die mij had een volledig hoog schot en mocht niet met een 30 cm schotje.
 2. Het is alleen wel een vreemd gezicht open rijden met een tussenwand achter de voorstoelen.
 3. Ik heb nog wel de originele draagarmen liggen van mijn JK rubicon misschien is dat wat.
 4. De compressorpomp kan niet uitgewisseld worden met een benzine model je zou kunnen kijken bij Mercedes die hebben dezelfde motoren gebruikt.
 5. Destijds toen ik de JKU Rubicon diesel automaat in mijn bezit had, had ik ook zo'n AEV procal. Je kunt allerlei instellengen mee veranderen of aanpassen zoals grotere wielmaat ten opzichte van de schakelmomenten van de automaat. Maar je moet wel een nieuwe of ongebruikte of "schone" AEV procal hebben want je moet met dezelfde AVE in en uit programmeren daar kun je niet een exemplaar van een ander gebruiken.
 6. Hallo, ik heb nog wel een paar uppers staan voor originele halve deuren deze zijn rechthoekig.
 7. Als ik jou was zou ik nieuwe kruisjes zetten is goedkoper dan een nieuwe aandrijfas en de speling op het schuifstuk heb je toch al snel, gewoon goed in het vet houden.
 8. Helaas kunnen wij er niet bij zijn i.v.m. overgangsregeling
 9. Het makkelijkst is denk ik een Chevy 350 met een th 350 automaat hier zijn nl makkelijk en niet te dure onderdelen voor de vinden. Als je deze conversion wilt gaan maken dan heb ik nog wel een goeie th 350 met 231 tussenbak liggen.
 10. Ik heb deze op mij originele nuckel gemonteerd.
 11. Een tip, denk er aan dat je de bouten niet te ver doordraait want dan word het uiteinde van de bout ook verzinkt en krijg je de bout er niet meer of moeilijk uitgedraaid.
 12. Ik snap alleen niet waarom er geen overleg is met JCN die hebben ook hetzelfde weekend hun evenement in Zwartemeer Drenthe.
 13. Hoi, ik zou de uppers wel van jou willen overnemen. Weet je wat het ongeveer kost om ze op te sturen of ga je misschien nog naar Budel want daar kom ik ook.

  Gr. Henk.

 14. Volgens mij zijn er alleen maar ZJ"s met een 5.9 geleverd in 1998, dit was een uitloop model vanaf 1999 kwam de WJ in beeld.
 15. Gefeliciteerd met je nieuwe aankoop en succes met de opbouw.
 16. Hallo Michel alles goed daar?

  Michel ik wil je eenmalig een bod doen van €750,- voor de lier met venster, niet akkoord even goede vrienden.

  Gr. Henk. 

 17. Deze Rubicon is voor 2 a 3 weken terug hier voor een klap minder nog aangeboden maar geen enkele reactie.
 18. Moraalridder of niet zelf rij ik hoog en breed met verlaagde trekhaak maar wat ik wil zeggen dat hoe dan ook bij ernstige ongevallen toch de klos bent.
 19. Ik begrijp eigenlijk niet waarom jullie zo'n discussie hebben over de goedkeuring van het verlagen/veranderen van de trekhaak. In principe is elke verandering aan het voertuig verboden tenzij het gekeurd is door de RDW dus ook elke verhoging of grotere wielen. Dus bij een ernstig ongeval zullen ze niet alleen kijken naar een verlaagde trekhaag maar naar de algehele toestand van het voertuig. Als je de Jeep niet verhoogt hebt hoef je de trekhaak ook niet te veranderen in alle andere veranderingen ga je zo wie zo bij een ernstig ongeluk de bietenbrug op.
×
×
 • Create New...