Roy Morsink

Forum member
 • Aantal bijdragen

  51
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Over Roy Morsink

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  1987

Recente profielbezoeken

760 profielweergaven
 1. Hey Flavio, dank voor je compliment! Weet niet of je bekend bent met het "Jeep virus", je Jeep is namelijk nooit af en er blijven altijd wensen dus de mijne krijgt ook nog de nodige aanpassingen... Ik ben inderdaad degene die onderdelen op marktplaats heeft aangeboden en hier zat inderdaad ook een zwart bankje bij (CJ7), deze was niet klapbaar en vond deze zelf niet ideaal om in de auto te plaatsen vandaar ik deze weer heb verkocht! Wat is de staat van jou bankje? wil eventueel wel ruilen met bijbetaling maar dan wil ik wel een bankje in zelfde staat als de mijne zich bevind! (eventueel ff foto's mailen/plaatsen??)
 2. Beste Flavio, zit inderdaad met hetzelfde probleem, echter ben ik op zoek naar een zwarte opvouwbaar bankje! Die van mij is inderdaad beige en verkeerd in een zeer goede staat. (heb zo ff geen goede foto maar staat op mijn profiel wel een foto van mijn Jeep waar het achterbankje is gemonteerd...)
 3. Nette Jeep Flavio, nu zag ik dat jij een achterbankje had geplaatst met een afwijkende kleur, welke kleur is dit precies? Heb namelijk ook een achterbankje liggen welke ik waarschijnlijk nog wil plaatsen in mijn wrangler (moet dan alleen nog opnieuw gekeurd worden) maar deze heeft voor mij ook een afwijkende kleur en aangezien ik volgens mij voor jou interieur een gelijke kleur achterbank heb liggen en misschien jij wel dezelfde kleur als mijn overige interieur zou het wellicht een optie zijn om te ruilen! groet Roy
 4. Waar af te halen ? 

  1. Roy Morsink

   Roy Morsink

   Hengelo (ov)

  2. marcoscj7

   marcoscj7

   oké zit zelf in enschede kan ik m zo n keertje ophalen.

   mail me even je nummer dan kan ik contact met je opnemen.

   groet, marco

  3. Roy Morsink
 5. Yep, ligt er nog!
 6. sorry, deze is verkocht net als de softtop en reservewiel!
 7. Dank voor jullie positieve reacties en raad/tips, heb gister toch ff goed gekeken naar de bevestigingspunten voor de gordels achter en zal denk ik toch het een en ander hiervoor aan moeten passen waardoor het achterbankje denk ik toch voor een tijdje in de schuur komt te liggen waarbij ik nog rustig verder kan kijken naar de motorswap! de 6-lijn motor werkt nog perfect en de automaatbak idem vandaar de druk hiervoor nog niet zo hoog ligt! Kan in ieder geval nu genieten van het mooie weer en daarnaast rustig het uiterlijk van de Jeep naar wens afbouwen met in het achterhoofd de motorswap....
 8. Je hebt helemaal gelijk Siert, had hem er ff in gezet om te kijken of dit allemaal gangbaar is en of er gordels in zouden kunnen en waar de bevestigingen dan zouden komen! Van daar wil ik de keus maken of ik hem ga omkeuren of het bakje in de garage laat liggen, zat zelf te denken deze keuring wellicht ga combineren met het plaatsen van een V8 welke ik graag zou willen rijden... Maar dan komt het bankje toch een jaartje in de opslag ben ik bang... Iemand nog een suggestie voor welk type V8 en automaatbak waarbij ik de werking van mijn 4WD niet ga verliezen en zo weinig mogelijk aanpassingen dien uit te voeren aan mijn huidige setup??
 9. Zit inderdaad achterbankje in, wil namelijk keuren voor geel kenteken maar dan moet ik er zeker van zijn deze te gaan gebruiken wat nu nog niet echt aan de orde is maar wellicht wel in de toekomst maar dan moet deze wel zwart worden... Maar zoals ik an aangaf is hij nog niet klaar en moeten er nog een aantal zaken worden aangepast/gewijzigd!
 10. aangeboden zo goed als nieuwe zwarte upperdoors (spitse punt) Jeep Wrangler YJ voor origine softtop icm. halve stalen deuren. vraagprijs 150,-
 11. te koop reserve wieldrager Jeep Wrangler YJ, nette staat zie foto. vraagprijs 25,-
 12. Zou graag mijn beige achterbankje (origineel en zeer nette staat) van mijn wrangler YJ ruilen tegen een origineel zwart achterbankje. Graag alles aanbieden.
 13. On the road again! Toch vast een paar mooie dagen meegepakt, maar bijna klaar...
 14. Reservewiel ook verkocht! softtop nog in de aanbieding, bij interesse eventueel bieden PM!
 15. Oja, sorry! achterbankje is al gereserveerd! reservewiel 100,- softtop 300,- naafkappen per set van 4 voor 20,- bieden mag uiteraard!