Jump to content

jofer

Forum member
 • Posts

  800
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Everything posted by jofer

 1. Sorry ik heb helemaal niks meer. Alles is verkocht, inclusief de jeep.
 2. Dan is het een elektronische geregelde versnellingsbak. Misschien kan je daar gaan zoeken.
 3. tussenbak, bullbar, aandrijfas, dorpelbeschermers en reservewielhoes zijn weg. ik heb alleen nog de 15" honingraad velgen. 1 mooie en 6 minder mooie. 20 euro voor de mooie en 50 voor de minder mooie.
 4. 5 euro omdat ik je zo lang heb laten wachten
 5. Sorry jeeper, beetje gekkenhuis bij mij de laatste tijd. Hier zijn de foto's.
 6. Dit hebben we pas uitgezocht voor de grand Cherokee 5.9. Misschien staan er bruikbare tips bij voor je. http://www.jeepforum.nl/topic/29607-hoeveel-niners-zijn-er-nog-in-nederland/
 7. Beetje late reactie maar het was idd de verdelerkap. Er zat een gat in.
 8. De mijne doet dat ook. Ik heb pas geleden een nieuwe ontsteking en bougies gemonteerd maar het probleem blijft. Ik denk ook dat m'n brandstofleiding niet op druk blijft staan.
 9. Verkoop is gestopt, er zijn wat mankementen bij gekomen en zo ga ik hem niet verkopen. Hij gaat in de opslag.
 10. Jij leest alleen wat je wilt lezen volgens mij. Maar als ts hier in de buurt woont wil ik hem best helpen.
 11. Kweenie maar ik heb al meerdere malen aangegeven dat het een optie is om het zelf te proberen of samen met een technische vriend en jij blijft maar over garage kosten bezig Verder vind ik het advies van de garage om heel de motor er uit te halen ook een beetje dramatisch. Misschien kan TS eens langs gaan bij een jeep specialist voor een second opinion.
 12. Daarom zeg ik toch ook dat hij het zelf moet proberen? Dan heeft hij niks te verliezen. Kijk welke cilinders er slechte compressie hebben, zitten ze naast elkaar dan haal je die kop er af. Lukt het? Prima Lukt het niet? Jammer, niks verloren.
 13. Ja klopt minimaal 1000 en dan nog de andere koppen denk ik. Daarom gaf ik ook het advies om het zelf te proberen eventueel met hulp van iemand van het forum. Als hij er een topic van maakt krijgt hij hulp genoeg, het is geen rocket science. En echt veel te verliezen heeft hij toch niet lijkt mij.
 14. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nooit een motor van een jeep uit elkaar heb gehaald. Ik heb toevallig hetzelfde gehad met een Chevrolet 5.7 2 andere koppen gehaald voor 250 euro, niet laten vlakken want ze zijn van gietijzer. 250 euro voor nieuwe pakkingen, olie en bouten dus totaal 500 euro kwijt.
 15. Zijn de 2 slechte cilinders aan dezelfde kant en toevallig naast elkaar? Dan zou ik gewoon de kop eraf halen, zelf doen al dan niet met hulp van iemand. Als het alleen de pakking is valt het wel mee, als de kop gescheurd is dan een andere zoeken 2e hands. Dan zal je qua kosten niet hoger uitkomen dan 500.
 16. Staan die motoren niet bekend om hun zachte klepzittingen?
 17. Ik heb ook het idee dat mijn 5.2 feller was dan mijn 5.9 Maar als het op kracht aan komt is de 5.9 echt sterker.
 18. Ik ben de schuur aan het opruimen en er staan iets te veel jeep spullen in. Ik vind het wel meevallen maar ik ben niet de enigste thuis...... Hierbij te koop: Aandrijfas van de tussenbak naar de achteras, van een zj van 1995. Prijs: gratis NP249 tussenbak van een zj van 1995, visco is matig. Prijs: gratis Bullbar voor een zj, past perfect alleen er zitten geen beugels bij om hem aan het chassis te bevestigen. Prijs 100 euro Reservewiel met hoes en nieuwe band, maat 225/70 R15 Prijs 20 euro Dorpel beschermers van een zj, inclusief de beugels. Prijs 30 euro Voor meer info, nul zes 58821681 Spullen zijn op te halen in Almkerk.
 19. Sorry ik ben vergeten te kijken, mijn excuses.
×
×
 • Create New...