Spring naar bijdragen

jofer

Forum member
 • Aantal bijdragen

  796
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  16

jofer last won the day on October 7 2016

jofer had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

35 Good

Over jofer

 • Verjaardag 10/03/1980

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  almkerk

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Grand Cherokee
 • Bouwjaar
  1998

Recente profielbezoeken

2 006 profielweergaven
 1. grand Cherokee spullen

  tussenbak, bullbar, aandrijfas, dorpelbeschermers en reservewielhoes zijn weg. ik heb alleen nog de 15" honingraad velgen. 1 mooie en 6 minder mooie. 20 euro voor de mooie en 50 voor de minder mooie.
 2. reserve wiel hoes

  5 euro omdat ik je zo lang heb laten wachten
 3. reserve wiel hoes

  Sorry jeeper, beetje gekkenhuis bij mij de laatste tijd. Hier zijn de foto's.
 4. Wagoneers

  Dit hebben we pas uitgezocht voor de grand Cherokee 5.9. Misschien staan er bruikbare tips bij voor je. http://www.jeepforum.nl/topic/29607-hoeveel-niners-zijn-er-nog-in-nederland/
 5. Hulp gevraagd

  Rijswijk Brabant of zuid-holland?
 6. En toch blijf je het doen zodra je de kans krijgt
 7. missfire stationair

  Beetje late reactie maar het was idd de verdelerkap. Er zat een gat in.
 8. Matig starten

  De mijne doet dat ook. Ik heb pas geleden een nieuwe ontsteking en bougies gemonteerd maar het probleem blijft. Ik denk ook dat m'n brandstofleiding niet op druk blijft staan.
 9. Grand cherokee 1998 5.9lx

  Verkoop is gestopt, er zijn wat mankementen bij gekomen en zo ga ik hem niet verkopen. Hij gaat in de opslag.
 10. Jij leest alleen wat je wilt lezen volgens mij. Maar als ts hier in de buurt woont wil ik hem best helpen.
 11. Kweenie maar ik heb al meerdere malen aangegeven dat het een optie is om het zelf te proberen of samen met een technische vriend en jij blijft maar over garage kosten bezig Verder vind ik het advies van de garage om heel de motor er uit te halen ook een beetje dramatisch. Misschien kan TS eens langs gaan bij een jeep specialist voor een second opinion.
 12. Daarom zeg ik toch ook dat hij het zelf moet proberen? Dan heeft hij niks te verliezen. Kijk welke cilinders er slechte compressie hebben, zitten ze naast elkaar dan haal je die kop er af. Lukt het? Prima Lukt het niet? Jammer, niks verloren.
 13. Ja klopt minimaal 1000 en dan nog de andere koppen denk ik. Daarom gaf ik ook het advies om het zelf te proberen eventueel met hulp van iemand van het forum. Als hij er een topic van maakt krijgt hij hulp genoeg, het is geen rocket science. En echt veel te verliezen heeft hij toch niet lijkt mij.
 14. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nooit een motor van een jeep uit elkaar heb gehaald. Ik heb toevallig hetzelfde gehad met een Chevrolet 5.7 2 andere koppen gehaald voor 250 euro, niet laten vlakken want ze zijn van gietijzer. 250 euro voor nieuwe pakkingen, olie en bouten dus totaal 500 euro kwijt.
 15. Zijn de 2 slechte cilinders aan dezelfde kant en toevallig naast elkaar? Dan zou ik gewoon de kop eraf halen, zelf doen al dan niet met hulp van iemand. Als het alleen de pakking is valt het wel mee, als de kop gescheurd is dan een andere zoeken 2e hands. Dan zal je qua kosten niet hoger uitkomen dan 500.
×