jofer

Forum member
 • Aantal bijdragen

  776
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  16

jofer last won the day on October 7 2016

jofer had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

35 Good

Over jofer

 • Verjaardag 10/03/1980

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  almkerk

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Grand Cherokee
 • Bouwjaar
  1998

Recente profielbezoeken

1 798 profielweergaven
 1. Sorry ik ben vergeten te kijken, mijn excuses.
 2. Ik heb er nog wel 1 liggen van een zj geloof ik. Die past om een 31er. Ik zal hem maandag even opmeten en een paar foto's maken.
 3. En je kenteken staat er niet bij, vervelend zulke dingen. Ik heb pas een auto op marktplaats gezet met m'n telefoonnummer erbij en ik kreeg gelijk weer smsjes over geblokkeerde rekeningen enzo.
 4. Je kan bij addie in Helmond gaan kijken. https://www.marktplaats.nl/verkopers/6594803.html
 5. Ik moet werken helaas.... Met hemelvaart was ik wel van plan om hier heen te gaan http://www.cbsswaarland.nl/
 6. Ik denk dat het wel mee valt aangezien de wegenbelasting dan komt te vervallen worden de vaste lasten lager. We weten natuurlijk nog niet precies wat het per kilometer gaat kosten en op welke wegen er betaald moet worden of dat in de auto word bijgehouden hoeveel kilometer er gereden is. Als alleen op verharde wegen betaald moet worden rij ik voortaan wel door de berm naar m'n werk
 7. Ik heb ook zoiets gehad met een prins installatie. Voor het stoplicht sprong de installatie over van LPG naar benzine, dat bleek een slechte accu te zijn.
 8. 154 euro belasting(in Brabant) gedeeld door 0,187=824km afgerond per maand. Dus als ik meer dan 824 km ga rijden per maand ga ik er op achteruit.
 9. Als je niet veel rijd is het dus goedkoper
 10. Weinig reacties tot nu toe. Ach als ik hem niet verkoop zet ik hem wel in de opslag, als de kilometerheffing door gaat dan is het wel interessant om hem erbij te houden. Hier nog een link met meer foto's: http://m.speurders.nl/overzicht/jeep-grand-cherokee-5-9lx-168047853.html?query=grand+Cherokee+5.9
 11. Dat is een goede instelling
 12. Mijn telefoon blokkeert alles wat ik wil, nadeel is dat een hoop apps niet meer werken zoals flitsmeister. Zodra ik op een wifi netwerk zit gaat de telefoon z'n macadres veranderen. Whatsapp en facebook gebruik ik al helemaal niet. Mijn provider weet natuurlijk wel meer van mij maar mag daar niks mee doen zonder gerechtelijk bevel.
 13. Als je hem origineel houd wel ja. Die van mij is niet te traceren zonder gerechtelijk bevel.
 14. Ze kunnen beter investeren in waterstof lijkt mij
 15. De nieuwe regeringsleiders zijn er uit er komt een variabele wegenbelasting op basis van kilometers en uitstoot. Voor degene die weinig rijden is dat vast wel goed nieuws. http://www.volkskrant.nl/binnenland/groene-partijleden-klimaatparagraaf-regeerakkoord-is-klaar~a4490693/