Spring naar bijdragen

ermeloer

Forum member
  • Aantal bijdragen

    77
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over ermeloer

  • Verjaardag 01/04/1969

Profile Information

  • Gender
    Male

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    1996

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

ermeloer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. adres gekregen van een forumlid. wordt morgen al verholpen. bedankt.
  2. mijn dorpels zijn te slecht voor de apk. weet iemand een adres in de buurt van Ermelo waar ik dit kan laten oplappen. alvast bedankt
  3. na van alles geprobeerd te hebben en geen verbetering zijn we tot de conclusie gekomen dat na 432000 km de bak voor revisie mag. nu nog een betrouwbaar bedrijf vinden.
  4. ja netjes gepeild zoals het volgens mij hoort. draaiende motor. Warme bak. Alle versnellingen door lopen op een vlakke ondergrond en gepeild in zn neutraal
  5. Automaat schakelt alleen door met koude motor. Bij warme bak niet verder dan 2. rijdt ik toch in zn 4 op een lang stuk schiet deze zelf uit zn versnelling en moet ik terug naar D2 voor aandrijving. Blijf ik op dat moment staan voor een paar minuten met draaiende motor en de bak in zijn neutraal dat schakeld deze weer voor een paar minuten. Iemand enig idee?
  6. Dank je. Is los gekoppeld. Nu op zoek naar een andere.
  7. Beste mede jeepers. Mijn boordcomputer(scherm) hield er spontaan mee op tijdens het rijden. Stonk alsof er iets door brande. Kan ik hiermee door blijven rijden? Heb alle steekzekeringen gecontroleerd maar kan niets vinden. Is deze wel gezekerd? Buiten het feit dat het lastig is zonder info is mijn vraag of dit verder kwaad kan? Groet, Bert
  8. Mijn draagarmen zijn ruim een jaar oud en de Ribbers zijn nu al versleten.moet ik er nu weer nieuwe onder zetten of zijn deze rubber makkelijk uitwisselbaar. Zo ja waar zijn deze verkrijgbaar.
  9. De jeep zwabbert nu echt over de weg. Met aanhanger minder dan zonder. Zonder zoekt de achterkant elk spoor op en ben ik continue aan het tegensturen. Zit te denken om de bovenst draagarmen ook te vervangen en eventueel de schokbrekers te vernieuwen.
  10. Heb te horen gekregen dat het probleem waarschijnlijk instaat door een defecte visco. Iemand hier bekent mee?
  11. Ik ga er mee aan de slag dit weekend. Zal de shocks laten testen en kijken of alles vast zit. Hoe test ik m'n spiraalveer?
  12. Achterzijde van de jeep beweegt op de rijweg bij gas loslaten en bij gas geven. Het is dan net of de achterzijde van de auto opschuift naar links of rechts. Het betreft een zj 5.2 bj 96 Draagarmen onder zijn vervangen. Stuurstang vervangen. trackbars vervangen. Fuseekogels voorzijde vervangen. Iemand enig idee???
×
×
  • Nieuwe aanmaken...