Jump to content

DogJeeper

Supporting Member
 • Content Count

  805
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

DogJeeper last won the day on May 22 2020

DogJeeper had the most liked content!

Community Reputation

45 Good

About DogJeeper

 • Birthday 07/09/1964

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Alphen a/d Rijn

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  2006

Recent Profile Visitors

4260 profile views
 1. https://m.facebook.com/acrbb/?locale2=nl_NL Heeft altijd een ruime voorraad motoren. Ook 4.0 (ZJ, YJ, TJ, XJ).
 2. Zolang je in 2WD blijft is het niet zo'n groot probleem. Maar ik zou er niet al te lang mee wachten. Je aandrijfas voor draait gewoon met het voordiff mee. Ook in 2WD. Er komt alleen geen kracht op te staan.
 3. Er zit geen LS in de tussenbak. Dus dat kan het niet zijn. Maar als er olie uit je as lekt, dan is waarschijnlijk een keering kapot. En als er olie uit kan, dan kan er ook vuil in. Ik zou het diff in de vooras even nakijken. Laag oliepeil en vuil is geen goede combinatie in een diff.
 4. Bij 2" niet veel. Misschien een paar kegjes om de hoek van de aandrijfas iets te veranderen. Kijk ook even of je remleidingen nog genoeg speling hebben bij volledig uitveren. Anders zul je die ook moeten verlengen. En laat de auto opnieuw uitlijnen. Je stuur geometrie is tenslotte gewijzigd.
 5. Ja hoor, is nog steeds online. https://www.youtube.com/watch?v=Pqnjq3y12QI
 6. Neem even contact op met 'Garage Modern' in Delft. Zit hier ook op het forum onder de naam Real Strangler.
 7. Kijk hier eens: http://www.nakedjeep.com/TheLibrary/CodePlate/njCodePlate.html Door met de muis over de verschillende codes te gaan, zie je een korte omschrijving. Jouw kleurcodes zijn dus PJ6 als primaire kleur en QJ6 als secundaire (clearcoat) kleur. Deze kleurcodes zijn terug te vinden op : https://www.uniquecarsandparts.com/colour_codes_chrysler_usa_A-L.htm Oftewel Khaki
 8. Dit kan van alles zijn. Het kan ook best dat een connector niet helemaal lekker is. Of een draadbreukje ergens. Dagenlang gaat het goed. Je rijdt dan ergens over een hobbeltje. Het draadje of connector beweegt even en voila, je hebt een storing of een startprobleem. Dit is gewoon een eliminatie spelletje. Ergens beginnen, alles nalopen of het nog wel goed vast zit e.d. Mocht dit niet het gewenste effect geven, dan op naar het volgende onderdeeltje. Zo kom je vanzelf bij de boosdoener. Succes.
 9. Probeer hier eens. Heeft veel goede motoren op voorraad en vraagt niet de hoofdprijs. http://vandenbergusacars.com
 10. Klopt. Ik heb hetzelfde. De brandstofpomp-unit houd de druk niet vast. Je kunt dit een beetje 'helpen' door voor het starten het contact een paar maal aan-uit te doen en dan pas starten. Daarna zal de motor eventjes een beetje 'onregelmatig' lopen om vervolgens weer netjes gelijkmatig te draaien.
×
×
 • Create New...