Jump to content

DogJeeper

Supporting Member
 • Content Count

  792
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

DogJeeper last won the day on May 22

DogJeeper had the most liked content!

Community Reputation

45 Good

About DogJeeper

 • Birthday 07/09/1964

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Alphen a/d Rijn

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  2006

Recent Profile Visitors

4087 profile views
 1. Probeer hier eens. Heeft veel goede motoren op voorraad en vraagt niet de hoofdprijs. http://vandenbergusacars.com
 2. Klopt. Ik heb hetzelfde. De brandstofpomp-unit houd de druk niet vast. Je kunt dit een beetje 'helpen' door voor het starten het contact een paar maal aan-uit te doen en dan pas starten. Daarna zal de motor eventjes een beetje 'onregelmatig' lopen om vervolgens weer netjes gelijkmatig te draaien.
 3. Kijk hier even: https://www.cherokeeforum.com/f2/how-do-you-know-if-you-have-abs-22381/
 4. En mocht je wel ABS hebben, dan kun je gewoon een standaard relais kopen. Een speciaal ABS relais voor een XJ is er nl. niet.
 5. Is op zich een redelijke prijs. Er zijn TJ's die voor veel meer geld worden aangeboden. Er zijn er ook die goedkoper zijn, maar dan moet je je afvragen waarom deze goedkoper worden aangeboden.
 6. ASP heeft ook een e-bay shop op ebay.de. Daar staan ook veel YJ spullen op, maar dan goedkoper dan op de officiele website. Ook kun je eens kijken op offex.pl. Ook veel YJ onderdelen en niet duur.
 7. Lokale sloperij/demontagebedrijf !?
 8. Dit verschilt per persoon. Als je alleen een mooi weer rijder bent, heb je de top er nooit op. Als je de top er helemaal afhaalt, dan valt het buizenframe in de body. Dus niet te zien. Persoonlijk vind ik het teveel moeite om iedere keer de top helemaal eraf te halen en weer erop te zetten. Google maar eens op Jeep TJ topless.
 9. Ligt er aan hoe handig je bent. Sensor kost ong. 40-60 euro. Vervangen is een kwestie van 2 boutjes loshalen. Nieuwe sensor plaatsen en de boutjes weer vastdraaien. Alleen de sensor zit op een lastige plek. Schuin bovenop de bellhousing waar de versnellingsbak tegen de motor aanzit. Is een beetje friemelen, maar zeker geen rocket-science.
 10. Ik heb ook een Sunrider softtop. Bevalt prima. Als ik geen zin heb om de softtop geheel op te vouwen klap ik alleen het voorste gedeelte terug.
 11. Ik had dezelfde verschijnselen. Bij mij was het idd de krukassensor. Of eigenlijk een breukje in de kabel. Bij stilstand niets aan de hand, maar bij een hobbel, trilling of kuil in de weg sloeg de motor af, vanwege de breuk in de kabel.
 12. Is nog steeds beschikbaar !
×
×
 • Create New...