Spring naar bijdragen

DogJeeper

Supporting Member
 • Aantal bijdragen

  712
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  26

DogJeeper last won the day on December 24 2017

DogJeeper had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

41 Good

Over DogJeeper

 • Verjaardag 09/07/1964

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Alphen a/d Rijn

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  2006

Recente profielbezoeken

2 950 profielweergaven
 1. DogJeeper

  GEZOCHT

  Ik heb nog een oude hele linkerdeur van een YJ staan. Je mag hier het mechaniek wel uithalen. Tenminste, als je er een stukje voor wilt rijden. Ik woon in Alphen aan den Rijn.
 2. DogJeeper

  Cover reservewiel

  John, Als de verzending een probleem is, is misschien USA2you iets voor je.
 3. Neem anders ecen contact op met USA2YOU.nl. Misschien kunnen zij iets voor je betekenen.
 4. Dit is in ieder geval een standaard radio voor een YJ. Ze werden echter ook geleverd zonder cassette. Ik denk dat je ze niet snel in NL zult vinden. In de US worden er meer aangeboden, maar ik weet niet of je dan blij word van de (transport/invoer) kosten. Google maar eens op "stock jeep yj radio cassette"
 5. DogJeeper

  Foutkode po743

  Zie onderstaande post van het wranglerforum.com Klikkerdeklik
 6. DogJeeper

  Vraag over offroad pechhulp

  Ik denk dat geen enkel bergingsbedrijf/pechhulp echte offroad auto's heeft. Dus als jij diep in een bos staat met pech in een modderspoor, dan zullen zij echt niet naar je toekomen. Je zult de auto dan zelf naar een stuk weg moeten zien te krijgen dat voor de bergers/hulp enigszins berijdbaar is.
 7. DogJeeper

  te koop zeer mooie Cherokee 4.0 aut. "Classic"

  Dacht hem al te herkennen. Staat zeker altijd bij SPS op Schiphol. Idd een mooie en gave auto. Ben helaas al voorzien. Succes met de verkoop.
 8. DogJeeper

  Even voorstellen..

  Bellen levert meestal sneller resultaat op, want niet alles wat ze hebben staat op de site.
 9. DogJeeper

  Even voorstellen..

  Cherokeeparts.nl, Jeepparts.nl, B&S in Tiel om er maar een paar te noemen. Of anders via marktplaats of ebay
 10. DogJeeper

  Greenlanen in Wales (7-12 maart 2019)

  In maart ga ik met FlexAdventure 4x4 een weekje greenlanen in Wales. Maar er is nog ruimte voor meer auto’s. Wie heeft er zin/gelegenheid om mee te gaan? Dan maken we er een leuk, gezellig weekje van. Heb je zin, en wil je mee? Of wil je meer informatie hebben? Neem dan even contact op met FlexAdventure4x4. Website: Http://www.flexadventure4x4.nl
 11. DogJeeper

  Even voorstellen..

  Als de bedrading goed is, en je hebt ook stroom op de aansluiting van de wisser motor dan is waarschijnlijk de wissermotor overleden. Je zou nog kunnen proberen om de wissermotor direct op de accu aan te sluiten om te kijken oftie het doet. Zo ja, dan zit er iets niet goed in de aansluiting. Zo niet, dan moet je op zoek naar een andere wissermotor.
 12. Ik ken er in ieder geval maar één hier op het forum.
 13. DogJeeper

  Longarms vs flexarms

  Wat heb je nu? Shortarm of longarm? Een conversie naar longarm betekent het verplaatsen van de bevestingspunten van de armen. Dus een hoop snij- en laswerk. Hiermee kun je de wielbasis wel vergroten. Wil je dit niet dan kun je kiezen voor verstelbare shortarms. Ook hiermee zou je de wielbasis iets kunnen vergroten, maar niet veel. Hou wel rekening met het feit dat in beide gevallen je aandrijfassen ook evt. verlengd moeten worden. En omdat je de wielbasis gaat vergroten je waarschijnlijk ook wat snijwerk in de body moet gaan doen.
 14. DogJeeper

  uitvallen Cherokee XJ

  Heb hier ook last van gehad. Bij mij was het de krukas sensor die de geest had gegeven. Deze vervangen en liep weer als een zonnetje.
 15. DogJeeper

  versnelling zit vast

  Graag iets meer informatie zou wel handig zijn. Soort versnellingsbak. Wat zijn precies de verschijnselen? Is dit vaker voorgekomen? Wat deed je toen hij vast bleef zitten etc. We zijn tenslotte geen helderzienden.
×