Spring naar bijdragen

DogJeeper

Supporting Member
 • Aantal bijdragen

  641
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  25

DogJeeper last won the day on October 3

DogJeeper had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

40 Good

Over DogJeeper

 • Verjaardag 09/07/1964

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Alphen a/d Rijn

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  2006

Recente profielbezoeken

1 917 profielweergaven
 1. TK: 5 x 33 x 12.5 x 15 inch banden op velg

  De velgen gaan niet passen. Een JK heeft een andere steek. En standaard heeft een JK 16" Velgen. Dit zijn 15" velgen. Dus je zult op zoek moeten naar naar 15" velgen met een JK steek.
 2. Offroad Budel 2017

  Nee hoor. Op het terrein kun je jezelf wel vermaken. En anders is er genoeg te zien. Er staan veel 4x4 gerelateerde standhouders, er wordem demo's gehouden en nog veel meer.
 3. hoog lvoltage bij lopende motor

  Is heel goed mogelijk. De batterij kan dan de spanning niet goed vasthouden.
 4. hoog lvoltage bij lopende motor

  Bij contact aan 12v is prima. Bij lopende motor ong. 14 v. is ook normaal. Je dynamo laad nl. met 14 v. Dat je accu wat warm word is normaal. Deels komt dit door het laden, deels door de warmte van de motor. Dus niets om je bezorgd over te maken.
 5. Trekgewicht op kenteken import auto vanuit UK

  Via de eerste link (http://jeep.custhelp.com/app/jeep/eqlisting_detail) VIN invullen en klikken op Search.
 6. Trekgewicht op kenteken import auto vanuit UK

  Ik weet niet wat je gedaan hebt, maar bij mij werkt het wel. VIN invullen. SEARCH button klikken en direct erna krijg je je buildsheet in pdf formaat.
 7. Kleur code

  De kleurcode staat op een plaatje op het brandschot in de motorruimte aan de bestuurderskant. Of je vraagt de buildsheet van jouw auto op. Hoe dat moet kun je op dit forym wel vinden. Even de zoekfunktie gebruiken.
 8. Koelvloeistof reservoir

  😂😂😂 Dasty is allesreiniger. Te koop bij de Wibra.
 9. Trekgewicht op kenteken import auto vanuit UK

  Als je de links gebruikt in mijn post dan krijg je een buildsheet waarop je vin vermeld staat.
 10. Startersdag 17 september Sportlandgoed

  Dito.
 11. BA10 bak

  X2. Had ik even erbij moeten zeggen.
 12. BA10 bak

  Dan zou ik op zoek gaan naar een goede AX15. Deze zijn beter dan de BA10 van Peugeot.
 13. Trekgewicht op kenteken import auto vanuit UK

  Als je een buildsheet wilt, kun je deze via onderstaande link opvragen: http://jeep.custhelp.com/app/jeep/eqlisting_detail Of een mail sturen via : http://www.jeep.com/webselfservice/jeep/EmailPage.html Bij subject de tekst "Build sheet" invullen en dan je VIN in de Description. Duurt meestal ong. een dag. Maar ik denk dat je dan dezelfde sheet krijgt als uit de eerste link. Mijn XJ mag trouwens 3500 kg trekken. Maar die is vanaf de fabriek geleverd met het 'towing package'. Dwz grotere radiateur, aparte bak-koeling en heavy duty achterveren. Is een automaat. Heb je deze package niet dan is het max. 5000lbs. Je kunt ook kopieën vragen van het kenteken van vergelijkbare XJ's en met deze kopieën jouw trekgewicht door de RDW laten registreren. Is al vaker gedaan. Even de zoekfunctie van dit forum gebruiken. Dan vind je genoeg posts hierover.
 14. eisen offroad budel

  Het sleepoog moet in ieder geval goed vastzitten aan het chassis. De fabrieks ogen zijn bedoeld om over de weg te slepen en niet om uit de blub te trekken. Het meest robuuste is om zowel voor als achter een oog aan het chassis te lassen. Of anders een blauwe route rijden zonder blub. 😁
 15. Verse eigenaar van een XJ '98: Merlijn

  Het heldere vocht RV is idd condens van de airco. Wat een aantal niet weten is dat de airco ook gebruikt word bij de ontwasem stand. Om de lucht te ontvochtigen. De kloenk uit de assen zal waarschijnlijk je trommelrem achter zijn. Door het remmen komt deze op 'spanning'. Bij het wegrijden komt ie weer los. Kruisjes controleren is niet zo moeilijk. Gewoon de aandrijfas een beetje in alle richtingen heen en weer halen en kijken of je een grote speling ziet op het kruisje. Lukt dit niet, dan zij je kruisjes goed. Voor de rest veel plezier met je XJ. Het zijn fijna wagens om mee te rijden zowel on- als offroad.
×