Jump to content

DogJeeper

Supporting Member
 • Content count

  738
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

DogJeeper last won the day on June 13

DogJeeper had the most liked content!

Community Reputation

43 Good

About DogJeeper

 • Birthday 07/09/1964

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Alphen a/d Rijn

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  2006

Recent Profile Visitors

3136 profile views
 1. DogJeeper

  Resurrection of the Mohawk...

  Ja. Dat is 'm. Alarmlichten aan doen en checken of er spanning op de linkerpool komt te staan. Zo niet dan zit er een probleempje in de bedrading. Heb je ook de zekering in het PDC gecontroleerd? Heb je hier wel spanning op staan, dan is of de flasher kaduuk of er is iets mis in de bedrading vanaf de flasher. Of de alarmlichten schakelaar zelf is kapot. Is een kwestie van alle onderdelen systematisch stuk voor stuk nalopen.
 2. DogJeeper

  Resurrection of the Mohawk...

  Misschien helpt dit je een beetje op weg.
 3. DogJeeper

  USB lezen

  Wat ook wil helpen is om de stick niet via een PC/Laptop te formatteren, maar via de radio. Als de radio deze optie ten.onste heeft.
 4. DogJeeper

  USB lezen

  Wat is het file system format van de USB stick? NTFS, FAT of FAT32. De meeste radio's kunnen geen NTFS lezen.
 5. DogJeeper

  katalysator

  Als je het wil laten doen, ben je altijd duurder uit. En niet iedere garage geeft je de vrijheid om je eigen onderdelen uit te zoeken. De meesten zullen hun vaste leveranciers hebben. Het goedkoopst is het om het zelf te doen. Is niet echt een moeilijk klusje. En dan kun je de onderdelen gebruiken die je zelf wilt. Is alleen een kwestie van zoeken. Bijv.:
 6. DogJeeper

  Dorpel

  Mike m heeft een particuliere garage. 😁😁
 7. DogJeeper

  Dorpel

  Ik heb pas geleden een paar complete dorpels voor mijn XJ gekocht bij tarostrade.com. Was voor nog geen 100 euro klaar voor 2 dorpels.
 8. Dan zul je eerst voor jezelf moeten bepalen hoe breed je je banden hebben wil. Ik ga et dan maar vanuit dat je je huidige velgen gebruikt. Beide door jou genoemde banden zullen even hoog zijn. Ongeveer gelijk met een 32" band. Alleen is de 285/70 een centimeter breder dan de 275/75 en zal dus verder uitsteken. Zo zul je dus je keuze moeten bepalen.
 9. DogJeeper

  Verliefd op de 4.0 XJ

  Kijk ook hier even naar. http://www.jeepforum.nl/topic/32327-te-koop-zeer-mooie-cherokee-40-aut-classic/ Misschien istie nog beschikbaar.
 10. DogJeeper

  5 lichtmetalen 15"velgen....

  Dit hangt van de steek af. Als dit 5x4.5" (5x114.3mm) is dan passen ze ook op een XJ. En dan moet je ook nog de ET-waarde (Backspacing) bekijken. En hoe breed ze zijn (J-waarde). Een 8J en een 10J velg zal dan een flink stuk gaan uitsteken. Wat natuurlijk niet gewenst is bij de APK 😉. Ik dacht dat een XJ standaard 7J velgen heeft, maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen.
 11. DogJeeper

  5 lichtmetalen 15"velgen....

  Graag een prijs erbij vermelden. Bieden doen we hier niet aan.
 12. Een nieuwe pomp zegt niets. Ook deze kan een fabricagefout oid hebben. Word de druk wel vastgehouden? Dus sleutel op contact, maar niet starten. Na een minuutje even controleren of er nog brandstofdruk is. Zo niet, dan is er waarschijnlijk een probleem met de terugslagklep.
 13. Klinkt toch als een brandstof druk probleem. Misschien wat vuil uit de tank op het filter. Hierdoor kan de pomp niet zo snel de gewenste druk opbouwen. Na het opnieuw omdraaien van de sleutel is de druk al een beetje opgebouwd dus start ie daarom direct.
 14. DogJeeper

  set velgen banden voor rdw keuring

  Heeft een CJ7 dezelfde steek als een YJ? In dat geval heb ik nog wel een setje dat je kan lenen. Zitten wel winterbanden op, maar is voor de keuring niet echt van belang lijkt me.
 15. DogJeeper

  Starmotor loopt zwaar

  De accu mag dan misschien wel 12v aangeven, maar is hij ook nog goed genoeg om het amperage te leveren om de startmotor rond te krijgen. En anders de startmotor even voorzichtig openmaken en evt. schoonmaken. Er wil zich nog wel eens wat troep in verzamelen in de loop de jaren.
×