Jump to content

DogJeeper

Supporting Member
 • Content count

  727
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

DogJeeper last won the day on March 20

DogJeeper had the most liked content!

Community Reputation

42 Good

About DogJeeper

 • Birthday 07/09/1964

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Alphen a/d Rijn

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  2006

Recent Profile Visitors

3047 profile views
 1. Een nieuwe pomp zegt niets. Ook deze kan een fabricagefout oid hebben. Word de druk wel vastgehouden? Dus sleutel op contact, maar niet starten. Na een minuutje even controleren of er nog brandstofdruk is. Zo niet, dan is er waarschijnlijk een probleem met de terugslagklep.
 2. Klinkt toch als een brandstof druk probleem. Misschien wat vuil uit de tank op het filter. Hierdoor kan de pomp niet zo snel de gewenste druk opbouwen. Na het opnieuw omdraaien van de sleutel is de druk al een beetje opgebouwd dus start ie daarom direct.
 3. DogJeeper

  set velgen banden voor rdw keuring

  Heeft een CJ7 dezelfde steek als een YJ? In dat geval heb ik nog wel een setje dat je kan lenen. Zitten wel winterbanden op, maar is voor de keuring niet echt van belang lijkt me.
 4. DogJeeper

  Starmotor loopt zwaar

  De accu mag dan misschien wel 12v aangeven, maar is hij ook nog goed genoeg om het amperage te leveren om de startmotor rond te krijgen. En anders de startmotor even voorzichtig openmaken en evt. schoonmaken. Er wil zich nog wel eens wat troep in verzamelen in de loop de jaren.
 5. DogJeeper

  lier te koop gevraagt.

  4x4 st. Annaland, Roan Of kijk even op de superwinch of warrior of warn website waar de nederlandse dealers zitten.
 6. DogJeeper

  Wrangler YJ 1994 / 1995(1996)

  Zo te zien heb je daar een prima Jeep aan. Gebruiksklaar voor het terrein. En de prijs is onderhandelbaar. Als je er nog iets af weet te krijgen heb je een prima auto te pakken. Zeker met de halve deurtjes. Deze zijn vrij zeldzaam. Het ia trouwens voor het eerst dat ik iemand hoor die zijn Jeep wil verlagen 😁
 7. DogJeeper

  export

  Kijk eens op globalcar.nl
 8. DogJeeper

  export

  Export uit Nederland of Import naar Nederland?
 9. DogJeeper

  probleem electronica

  Kabel losgetrild?! Kijk ook eens of de accuklemmen goed vast zitten.
 10. DogJeeper

  Gezocht: Aanhanger Massa op Kenteken Kaart

  Even zoeken op 'trekgewicht'
 11. DogJeeper

  Gezocht: Aanhanger Massa op Kenteken Kaart

  Als jeven zoekt op dit forum vind je genoeg posts die over dit onderwerp gaan. Misschien geven deze je genoeg info.
 12. DogJeeper

  Grotere wielen

  Is niet helemaar waar. De breedte van de band blijft hetzelfde maar de 225/75R16 is zo' n kleine 2,5 cm hoger dan de 225/75R15. Is maar de vraag of dit in de wielkasten gaat passen en of het niet ergens aanloopt bij het inveren en insturen.
 13. Eens. Als de transportkosten geen issue zijn, dan kun je hem beter in NL kopen. Evt. kun je ook even bij de buren (Duitsland) kijken. Daar is de algemene staat en het onderhoud net ietsje beter dan in NL. Zit je alleen nog met het importeren. Zie maar wat je ermee doet. Lijkt me in ieder geval wel gaaf een GC rijden op St. Maarten. Succes verder
 14. Als je naar St. Maarten gaat, dan zou ik geen auto's in NL bekijken, maar in de VS. Tenslotte ligt St. Maarten dichter bij de VS dan bij NL. Scheelt dus een berg aan vrachtkosten. Ook zal de keuze in de VS ruimer zijn en de prijzen lager. Misschien iets om mee te nemen in je keuze.
 15. DogJeeper

  GEZOCHT

  Ik heb nog een oude hele linkerdeur van een YJ staan. Je mag hier het mechaniek wel uithalen. Tenminste, als je er een stukje voor wilt rijden. Ik woon in Alphen aan den Rijn.
×