Spring naar bijdragen

DogJeeper

Supporting Member
 • Aantal bijdragen

  701
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  26

DogJeeper last won the day on December 24 2017

DogJeeper had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

41 Good

Over DogJeeper

 • Verjaardag 09/07/1964

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Alphen a/d Rijn

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  2006

Recente profielbezoeken

2 845 profielweergaven
 1. Ik ken er in ieder geval maar één hier op het forum.
 2. DogJeeper

  Longarms vs flexarms

  Wat heb je nu? Shortarm of longarm? Een conversie naar longarm betekent het verplaatsen van de bevestingspunten van de armen. Dus een hoop snij- en laswerk. Hiermee kun je de wielbasis wel vergroten. Wil je dit niet dan kun je kiezen voor verstelbare shortarms. Ook hiermee zou je de wielbasis iets kunnen vergroten, maar niet veel. Hou wel rekening met het feit dat in beide gevallen je aandrijfassen ook evt. verlengd moeten worden. En omdat je de wielbasis gaat vergroten je waarschijnlijk ook wat snijwerk in de body moet gaan doen.
 3. DogJeeper

  uitvallen Cherokee XJ

  Heb hier ook last van gehad. Bij mij was het de krukas sensor die de geest had gegeven. Deze vervangen en liep weer als een zonnetje.
 4. DogJeeper

  versnelling zit vast

  Graag iets meer informatie zou wel handig zijn. Soort versnellingsbak. Wat zijn precies de verschijnselen? Is dit vaker voorgekomen? Wat deed je toen hij vast bleef zitten etc. We zijn tenslotte geen helderzienden.
 5. DogJeeper

  versnelling zit vast

  😁😂
 6. DogJeeper

  Gezocht: Motorblok voor Wrangler YJ 1994

  Bernie vd Berg USA Cars in Axel. Heeft altijd wel wat op voorraad en bezorgt ook.
 7. DogJeeper

  Kosten reparatie

  Dit hangt af van wat ze gedaan hebben en waar de breuk zat. Een breuk ergens onder motorkap is sneller te repareren als een breuk ergens achter het dashbord of verderop in de kabelboom. Dus op basis van de info die je geeft is dit niet te zeggen.
 8. DogJeeper

  gezocht wrangler YJ Remklauwen voorzijde

  Jeepparts.nl B&S in Tiel 4low.nl 4offroad.nl Om er maar een paar te noemen 😁
 9. DogJeeper

  Banden te leen gevraagd

  Hoi allemaal. Op dit moment rij ik op 33-ers. Nu ben ik binnenkort aan nieuwe banden toe. En ben ik aan het twijfelen om over te stappen naar 35-ers. Wie heeft voor mij een setje te leen zodat ik een beeld kan krijgen van het rijden op 35-ers tov 33-ers. Graag alleen reageren als je een setje hebt. Ik ben niet geïnteresseerd in opmerkingen over het aanpassen van aandrijflijn, differentieel verhouding, etc. Dus als ik je banden kan/mag lenen laat het me dan even weten. O ja. Ik heb een TJ. Dit is misschien wel handig te weten ivm de steek.
 10. DogJeeper

  Waar is dit voor?

  Zo op het eerste gezicht denk ik trouwens aan een 'fuel shutoff solenoid'. Google hier maar eens op.
 11. DogJeeper

  Waar is dit voor?

  Zit die stalen kabel nog ergens aan vast? Oftewel waar komt ie uit. Dat geeft misschien een idee wat de functie is. En waar leiden de electriciteitsdraden naar toe? Als je deze volgt door de draadboom kun je misschien zien wat hun functie is. Gaan ze bijv. naar een schakelaar of zo. Gewoon stapje voor stapje de puzzel ontrafelen.
 12. Garage Modern in Delft. Ook hier op het forum te vinden als Real Strangler.
 13. DogJeeper

  Bandenvraag

  Er is geen aparte maatvoering voor offroad banden. Maar de reden dat men vaak een wat bredere band op een wat smallere velg zet is dat de band dan wat boller gaat staan. En hierdoor de velg beschermt bij bijv boomwortels en uitstekende stenen.
 14. DogJeeper

  Binnenverlichting doet het niet.

  Volgens haar profiel een Cherokee uit 2016.
 15. DogJeeper

  Overdrive uit met caravan?

  Dat is aan jou. Als je iedere keer de overdrive in- danwel uit wil schakelen tijdens het rijden. Het is ook afhankelijk van de situatie, zoals je al zegt. Als de automaat er op een vlakke weg geen moeite mee heeft, dan gewoon zo laten. In de bergen zou ik zowiezo de overdrive uitzetten.
×