Spring naar bijdragen

DogJeeper

Supporting Member
 • Aantal bijdragen

  656
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  26

DogJeeper last won the day on December 24 2017

DogJeeper had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

41 Good

Over DogJeeper

 • Verjaardag 09/07/1964

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Alphen a/d Rijn

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  2006

Recente profielbezoeken

2 157 profielweergaven
 1. Aangeboden: Originele TJ onderdelen

  Word dan een vrij dure bumper😁. Heb nog nooit zoiets zwaars verstuurd. Voor zover ik weet komen er dan 15 euro verzendkosten bij. Maar ik heb de bumper nog niet gewogen en weet dus niet exact hoe zwaar deze is. Maar ben jij toevallig in Overloon van de JCN volgende week?
 2. Aangeboden: Originele TJ onderdelen

  Ja, die is er nog.
 3. ratel geluid bij uitlopen

  Ja, kan ook. Dit bedoelde ik eigenlijk met de laatste opmerking. Misschien loopt er iets niet zo soepel vanwege vuil.
 4. ratel geluid bij uitlopen

  Vrijwel zeker dat het dan de koppeling is. Deze ontkoppeld dan niet volledig. Heb je genoeg vloeistof in je koppelings reservoir zitten? Anders moet er toch even naar de koppelings cilinders gekeken worden of deze nog wel goed zijn. Of er zit een hoop vuil in je bellhousing waardoor het allemaal niet zo soepel meer glijd.
 5. banden maat

  Hou er ook rekening mee dat als je banden breder worden ze eerder aanlopen tegen je lower control arm. Tenzij je dit al opgelost hebt door velgen te nemen met een groter ET waarde.
 6. Vonkt niet meer

  Kan van alles zijn. Bobine kapot, zekering door, sensor kapot (Crankshaft-/Camshaft Position Sensor) of een kapotte of beschadgde draad. Is dus gewoon een kwestie van eliminatie. Alles even nalopen, dan kom je vanzelf bij de oorzaak.
 7. Jeeptour 21 januari 2018

  Ik denk dat het merendeel van de leden een auto heeft die niet in de overgangsregeling valt. Dus is er aan deelnemers waarschijnlijk geen gebrek.
 8. Mud banden

  Jeepparts.nl
 9. Geluid

  Eerst bepalen wat de boosdoener is. is het een kruisje, dan is deze heel makkelijk zelf te vervangen. Hier heb je geen garage voor nodig. is het de center-ball joint van je voorste aandrijfas, dan zul je deze moeten vervangen. Of laten vervangen, maar dat is weer duurder. Ook hier heb je geen garage voor nodig. Voorste aandrijfas loshalen, een paar boutjes om je center-ball los te halen en via de omgekeerde weg de nieuwe er weer in. Staan genoeg filmpjes op youtube hierover. Alleen met een dop-/steeksleutel set, een paar oude kranten en het aanrecht in de keuken lukt het ook 😝
 10. Jeep Academy Heerde 16 december

  Of anders gewoon vragen als je een Jeep ziet met een lege bijrijders stoel. Heb tot nu toe nog nooit meegemaakt dat iemand nee zegt.
 11. Bekende lekkageplekken/roestplekken YJ?

  Een bekende plek is het raamschernier. Ik zou het raam loshalen. Beide scharnieren goed schoonmaken en goed dichtkitten. En als je het raam toch los hebt, zou je ook evt. de cowl seal kunnen vervangen.
 12. Gezocht, handleiding wrangler yj 1992

  https://www.dropbox.com/sh/nsoikuzn20yab8o/AABkNg24JYkNHasfydI7fW-ya?dl=0
 13. Jeep Academy Heerde 16 december

  Is dit wel nodig. Er word toch op een afgesloten terrein gereden? Dus als je de CJ op een trailer meeneemt is er toch niets aan de hand?
 14. schakel klachten

  En als het de olie niet is, dan zijn het waarschijnlijk versleten synchro ringen.
 15. TK: 5 x 33 x 12.5 x 15 inch banden op velg

  De velgen gaan niet passen. Een JK heeft een andere steek. En standaard heeft een JK 16" Velgen. Dit zijn 15" velgen. Dus je zult op zoek moeten naar naar 15" velgen met een JK steek.
×