Spring naar bijdragen

janwilliamsf1

Forum member
  • Aantal bijdragen

    29
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over janwilliamsf1

  • Verjaardag 13/03/1987

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    (Nog)Geen Jeep
  • Bouwjaar
    N.v.t.

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

janwilliamsf1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Dag allemaal, Ik ben op zoek naar 5 stalen velgen, het liefst zwart maar chroom mag ook ter vervanging van mijn huidige set. Mijn huidige chrome velgen hebben aardig wat roest schade erop zitten. dus wil ze gaan vervangen. Ik heb gekeken naar ontchromen, herstellen en poedercoaten maar voor dat geld kan ik net zo goed nieuwe velgen kopen volgens mij. Iemand tips voor partijen die velgen aanbieden? is naar lastig om iets te vinden via google... 10x15 steek: 5x114. groet Jan
  2. jaah maar het spoelen met diesel kan verder geen kwaad voor de lagers enzo?? ik lees namelijk wel dat je met olie kan spoel alleen das een duur geintje. rode diesel kost me nix
  3. hoe kan ik merken dat het gedaan is?? Dus als ik gewoon met rode diesel het spul doorspoel moet er nix aan de hand zijn?? paar keer lijkt me voldoende..
  4. Kan het kwaad als ik het volgende doe: Versnellingsbak vul met olie, even goed rond rijden tot alles warm is enzo en dan direct weer leeg laten lopen? Er zal dus nog wel een beetje zand enzo inzitten denk ik tijdens het rijden, maar zodra de olie iets warmer is zal de dikte natuurlijk ook afnemen en heb ik kans dat de olie met sand er beter uitloopt. 2x doen ofzo en dan klaar?
  5. Halloooo!! Ik kwam er laatst achter dat de rubber van mijn versnellingsbak bij de pook was gescheurd. Nu komt dat niet zo mooi uit omdat ik laatst best wel in die diepe plomp vastzat wat dus betekent dat er sand in mn bak is gekomen. geluk is wel dat ik weinig heb gereden in de tussen tijd (2km ofzo). Maar ik moet dus mijn olie vervangen. Heb ik dus de stop eruit gehaald gisteravond en normaal stroomt het oude olie eruit alleen nu was het dus een dikke drap met zand en prut. Heb ik dus de hele nacht laten lopen en er loopt nu niks meer uit (ochtend erna). Nu weet ik 100% zeker dat er nog "rest-zand" in de bak zit, hier kun je vanuit gaan. Hoe kan ik dit het beste eruit krijgen/spoelen? kan ik daar remreiniger voor gebruiken? groet jan
  6. Probleem opgelost Thanx Sinjo!! Die beschrijving was perfect! Totale kosten:
  7. zou je die dingen even kunnen toelichten en verder uitleggen welke relais (nummer?) ik nodig heb. Niet dat ik een leek ben maar dit gaat met net iets "te ver"
  8. er zijn wel kastjes voor, die gebuikt worden in america voor aanhangers: http://www.ebay.com/itm/Curt-58240-Tail-Light-3-to-2-Wire-Converter-/321007900242?pt=Motors_RV_Trailer_Camper_Parts_Accessories&hash=item4abd8fd652&vxp=mtr is van 3 naar 2 draads. alleen heb je zulke dure verzend kosten. Of ik moet zelf iets in mekaar gaan knutselen.
  9. Een probleem doet zich voor... Ik beschik over een '92 wrangler YJ. Nu heb ik ronde Led achterlichten geinstalleerd echter ik kom er niet uit met de bedrading. Aangezien het om een "european-spec" wagen gaat heb ik 4 draden voor de achterlichten - Rem - Stadslicht - Knipperlicht - Achteruitlicht De led-lamp beschikt over het volgende: - Aarde - leds-aan - leds hard-aan Hoe krijg ik het nou voor mekaar om alles op de juiste manier werkend te krijgen? remmen en knipper licht gaat natuurlijk niet. Het gaat erom dat als je de rem indrukt en knipperlicht aanhebt dat ie knippert. PLEASE HELP!!
  10. heb een losse lierplaat liggen voor je. helaas geen werkende lier...
  11. de spanrol die rechts van de dynamo zit.
  12. Het probleem ontstond toen ik laatst de auto starte en een tikkend geluid merkbaar was bij of de dynamo oof het loop wiel. het rare is, de dynamo heeft geen speling in de lager maar toch maakt ie een schraapend geluid. (koolborstels?) Ik krijg de dynamo niet uit mekaar omdat moer zo ontzettend vast zit... Het loopwiel daarin tegen maakt ook een schrapend geluid als ik m omdraai. wat zou het kunnen zijn?
  13. Dag mensen, Ik ben nu al een dag opzoek naar een nieuwe dynamo. Ik heb er
  14. janwilliamsf1

    Ramsey Lier

    volgens mij wel jaah ligt al een tijdje in de hoek
×
×
  • Nieuwe aanmaken...