Jump to content

Sailortim

Forum member
 • Content count

  93
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Helmond

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Cherokee
 • Bouwjaar
  1999

Recent Profile Visitors

1231 profile views
 1. Sailortim

  Hondenrek cherokee xj

  Origineel zijn ze erg schaars en idd niet meer nieuw te leveren. Blijven speuren, succes.
 2. Sailortim

  aandrijfas voor

  http://werftechnicalsupport.nl/ Die doen alles met cardanaandrijvingen en op de site kun je lezen dat ze ook diverse xj aandrijfassen hebben liggen. Mssn dit een optie en of mogelijkheden.
 3. Sailortim

  spoorzoeker stabiel maken

  Banden soort kan wel wat schelen, maar wanneer je de jeep gaat verhogen zal de rijeigenschappen er niet beter op worden. Tenzij je diep in de buidel tast voor goed spul. zelf 3" verhoogt en 31's eronder. moet zeggen dat ik er weinig last van heb wbt verslechteren rijeigenschappen, tevens swaybars voor en achter ook verwijderd.
 4. Sailortim

  Jeep cherokee xj 4.0 automaat '99

  incl alle extra's? Dan is het een koopje, helaas ben ik al in het bezit van de zelfde kleurstelling. De SYE is deze een hack and tap?
 5. Sailortim

  Mud banden BF Goodrich M/T KM2. 30x9,5R15

  I Top, bedankt.
 6. Sailortim

  Mud banden BF Goodrich M/T KM2. 30x9,5R15

  Er staat idd een 1 te veel. Kan hem zo 123 niet aanpassen?!
 7. Deze banden komen einde van de maand waarschijnlijk beschikbaar. Even kijken of er belangstelling voor is. Geen jaar oud en als evenementen en modder bezichtigingen gebruikt. Profiel allen tussen 12 a 13 mm. DOT ..15 (productie jaar 2015) ZONDER VELG! €350,-
 8. Met 3" verhoging en grotere banden zit ik denk al rond de 10cm. Foto is oude situatie met standaard maat banden en 2" verhoging, tevens assen aanhanger verplaatst ivm gewicht verdeling.
 9. Iemand interesse in dikke winterbanden. Bridgestone Blizzak LM-25 4x4 265/70 R15 112T bijna gelijk aan 30's profiel is van alle 4 de banden tussen 7 a 8mm zonder velg. Wanneer serieuze interesse haal ik ze van de velg. Ze hoeven niet weg dus vaste prijs 200,-
 10. Trekhaakbalk heeft een e keurmerk en flens trekhaken van Brink hebben ook keurmerk. Wel dmv van stickers, maar originele trekhaakbalk is ook geen e keurmerk meer af te lezen.
 11. Sailortim

  Tussenbak NP242 bijgeluid

  De wagen op bokken zetten is het bijna niet waar te nemen. Denk dat het dan te weinig load heeft op het euvel.
 12. Sailortim

  Tussenbak NP242 bijgeluid

  Ff een update. Gereden met aandrijfassen ertussen uit ( 1 voor 1). Geluid nog steeds aanwezig. Vervolgens heb ik de tussenbak uit elkaar gehad en niks bijzonders aan kunnen ontdekken. Alles lekker schoon gemaakt en gespoeld. 1 open rollagertje vervangen voor de zekerheid (uitgaande as achter aandrijfas yoke). Tussenbak rubber vast gezet met een spanband. ( niet recht naar beneden kunnen fixeren), maar bijgeluid is stukken minder. Binnenkort mijn tussenbak rubber vervangen. Maar als dit niet helpt wil ik de aandrijfassen verwijderen en auto op een snelheid trekken rond de 50 kmph. Als het geluid nog steeds aanwezig is moet ik het toch zoeken in de assen.
 13. Sailortim

  cherokee XJ 4.0 '89

  Reactie terug op marktplaats.
 14. Simpelste manier is om je voor as op de krik te zitten of bokken zo hoog mogelijk dan zal je radiator vul cap het hoogste punt zijn en hoe hoger des te beter. Motor op bedrijfstemperatuur laten komen (vul dop open) en zo kan de lucht ontsnappen en regelmatig in alle leidingen knijpen om het te helpen doen bubbelen. Geen koelvloeistof bijvullen tijdens warm lopen want dat komt er toch weer uit omdat water expandeerde als het warm wordt. Als je denkt dat er geen lucht meer in zit bijvullen. Later je expansie vat eventueel controleren op niveau.
 15. Sailortim

  Tussenbak NP242 bijgeluid

  Btw de wagen heeft op bokken gestaan en het geluid was aanwezig zonder dat de voorste aandrijfas heeft gedraaid. 😕
×