Spring naar bijdragen

slex

Forum member
  • Aantal bijdragen

    34
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over slex

  • Verjaardag 13/08/1970

Profile Information

  • Gender
    Male

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    2003

slex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. What's on your mind?

  2. What's on your mind?

  3. Yep op meerdere Topics hierover gesproken. Maar probleem is helemaal opgelost! Bij Nico in Wommels geweest geweldige service Jeep is volledig nagelopen.
  4. Heya, Ja het is een Automaat. mijn telefoon nr is: 0613262703
  5. Te koop Een mooie goede en uitstekend onderhouden XJ uit 1999. Kleur: Blauw/Paars KM stand: 136.000 KM (NAP) Vraagprijs 5250 Euro De auto heeft de vogende optie's Airco Electrisch bedienbare ramen Electrisch bedienbare spiegels Stuurbediening Cruisecontrol Boardcomputer Alarm Centrale deurvergrendeling (afstandbediening) Is in Alkmaar te bezichtigen. Meer foto's op aanvraag
  6. Ik ga vlgd week met de XJ naar oostenrijk en zoek eigenlijk nog een set passende skidragers voor op de dakrails? Iemand een idee waar ik deze kan krijgen? Op internet is weinig te vinden. Heeft iemand ze misschien liggen?
  7. Deze week naar Nico's Jeep Parts gereden im Wommels. De XJ is op de brug nagekeken. Fusee kogels en kruisjes waren allen spelings vrij ook de draagarmrubbers waren goed. Alleen op de stabilisatorstang rubbers zat speling deze zij vervangen en raad eens....rammel weg! Kan iedereen aanraden daar heen te gaan!
  8. Op mijn cherokee uit 1999 blijkt geen ABS te zitten.... Is het mogelijk om dit er alsnog op te laten zetten. Wielen blokkeren vrij snel op een nat wegdek...gevaarlijk.
  9. net een filmpje gezien op youtube. Geen Death Wobble bij mijn XJ.
  10. Nee geen slingeren. Als ik over een hobbel rij geeft dat een bok of rammel als of ze los zitten. Op een vlakke weg niets aan de hand. Ik dacht eerst dat de schokbrekers vervangen moesten worden. Maar het blijkt meerdere oorzaken te kunnen hebben. zoals versleten fusee's of lagers e.d. btw wat is een "death Wobble" ?
  11. ik wil dat er even gekeken wordt naar mijn "rammelende" voorwielen..
  12. Ik kom uit Alkmaar. Ik kan ook naar Maasbach in Amersfoort maar ik zoek iets dicht er bij huis.
  13. Kent iemand een betrouwbare Jeep expert in noord-holland. Ik heb geen behoefte om naar een Jeep Dealer te gaan...
  14. Ja sorry misschien moet ik mijn vraag duidelijker stellen. Ik rij voornamelijk op gewone verharde wegen in Nederland hoewel ik er ook mee naar de winstersport in Oostenrijk wil. Ik wil banden die mij en mijn gezin veilig en comfortabel van A naar B brengen,.
  15. Welke moet ik hebben?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...