Spring naar bijdragen

slex

Forum member
  • Aantal bijdragen

    34
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door slex geplaatst

  1. What's on your mind?

  2. What's on your mind?

  3. Yep op meerdere Topics hierover gesproken. Maar probleem is helemaal opgelost! Bij Nico in Wommels geweest geweldige service Jeep is volledig nagelopen.
  4. Heya, Ja het is een Automaat. mijn telefoon nr is: 0613262703
  5. Te koop Een mooie goede en uitstekend onderhouden XJ uit 1999. Kleur: Blauw/Paars KM stand: 136.000 KM (NAP) Vraagprijs 5250 Euro De auto heeft de vogende optie's Airco Electrisch bedienbare ramen Electrisch bedienbare spiegels Stuurbediening Cruisecontrol Boardcomputer Alarm Centrale deurvergrendeling (afstandbediening) Is in Alkmaar te bezichtigen. Meer foto's op aanvraag
  6. Ik ga vlgd week met de XJ naar oostenrijk en zoek eigenlijk nog een set passende skidragers voor op de dakrails? Iemand een idee waar ik deze kan krijgen? Op internet is weinig te vinden. Heeft iemand ze misschien liggen?
  7. Deze week naar Nico's Jeep Parts gereden im Wommels. De XJ is op de brug nagekeken. Fusee kogels en kruisjes waren allen spelings vrij ook de draagarmrubbers waren goed. Alleen op de stabilisatorstang rubbers zat speling deze zij vervangen en raad eens....rammel weg! Kan iedereen aanraden daar heen te gaan!
  8. Op mijn cherokee uit 1999 blijkt geen ABS te zitten.... Is het mogelijk om dit er alsnog op te laten zetten. Wielen blokkeren vrij snel op een nat wegdek...gevaarlijk.
  9. net een filmpje gezien op youtube. Geen Death Wobble bij mijn XJ.
  10. Nee geen slingeren. Als ik over een hobbel rij geeft dat een bok of rammel als of ze los zitten. Op een vlakke weg niets aan de hand. Ik dacht eerst dat de schokbrekers vervangen moesten worden. Maar het blijkt meerdere oorzaken te kunnen hebben. zoals versleten fusee's of lagers e.d. btw wat is een "death Wobble" ?
  11. ik wil dat er even gekeken wordt naar mijn "rammelende" voorwielen..
  12. Ik kom uit Alkmaar. Ik kan ook naar Maasbach in Amersfoort maar ik zoek iets dicht er bij huis.
  13. Kent iemand een betrouwbare Jeep expert in noord-holland. Ik heb geen behoefte om naar een Jeep Dealer te gaan...
  14. Ja sorry misschien moet ik mijn vraag duidelijker stellen. Ik rij voornamelijk op gewone verharde wegen in Nederland hoewel ik er ook mee naar de winstersport in Oostenrijk wil. Ik wil banden die mij en mijn gezin veilig en comfortabel van A naar B brengen,.
  15. Welke moet ik hebben?
  16. Een banden expert vertelde mij dat er voor terrein auto's geen specifieke winterbanden bestaan. Klopt dit? banden maat is 225 70 15 r
  17. Dank voor je reaktie. ben nog bezig met de diagnose maar mocht ik iets nodig hebben klop ik zeker bij je aan.
  18. Nog een vraag. Tijdens het controleren vd schokdemper zag ik dat er in de spiraal veer een soort staaf zit met aan de onderkant een rubber. Deze rubber is aan de linker voorkant verdwenen. kan dit een oorzaak zijn van het klapperen?
  19. Ruud, Heb het weekend de schokdempers gecontroleerd. voel echter geen speling als ik er aan trek. Kan dat door het gewicht vd auto komen? Kan ik ongestraft de moer aandraaien om te testen of dat effect heeft?
  20. Dank Ruud ik vermoed idd dat het de stoot rubbers zijn. Enig idee of dat makkelijk zelf te vervangen is? Ben niet echt een techneut....
  21. Ik voel verder tijdens het sturen helemaal geen speling. Het is meer dat ik een soort rammel voelt als ik van de drempel rij als of de wielen een stukje naar beneden valen voordat de rest van de wagen volgt.. lastig omschrijven ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel.
  22. Ik twijfel een beetje over de schokdempers voor. Als ik een drempel neem dan rammelen de voorwielen als of ze los zitten. Moeten de schokbrekers worden vervangen? Heb ook ergens gelezen dat het kan komen door versleten stuurstang rubbers....? Iemand met dezelfde ervaring?
  23. Toch wel dus! Bedrijf heeft accu vervangen en een lekstroom in het portier links verholpen. Ze hebben meteen de stekkers van het dashboard schoongemaakt en strakker gezet. had nl ook last van uitval vd toerenteller en snelheidsmeter bij oplichten van airbag lampje. Ook dat probleem lijkt verholpen. Erg blij dus en een goede service van het autobedrijf:-)
  24. Dat is een enorme geruststelling. Bedankt voor de reacties
  25. Dat is een enorme geruststelling. Bedankt voor de reacties
×
×
  • Nieuwe aanmaken...