Jump to content

Sailortim

Forum member
 • Posts

  93
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Sailortim

 1. Origineel zijn ze erg schaars en idd niet meer nieuw te leveren. Blijven speuren, succes.
 2. http://werftechnicalsupport.nl/ Die doen alles met cardanaandrijvingen en op de site kun je lezen dat ze ook diverse xj aandrijfassen hebben liggen. Mssn dit een optie en of mogelijkheden.
 3. Banden soort kan wel wat schelen, maar wanneer je de jeep gaat verhogen zal de rijeigenschappen er niet beter op worden. Tenzij je diep in de buidel tast voor goed spul. zelf 3" verhoogt en 31's eronder. moet zeggen dat ik er weinig last van heb wbt verslechteren rijeigenschappen, tevens swaybars voor en achter ook verwijderd.
 4. incl alle extra's? Dan is het een koopje, helaas ben ik al in het bezit van de zelfde kleurstelling. De SYE is deze een hack and tap?
 5. Er staat idd een 1 te veel. Kan hem zo 123 niet aanpassen?!
 6. Deze banden komen einde van de maand waarschijnlijk beschikbaar. Even kijken of er belangstelling voor is. Geen jaar oud en als evenementen en modder bezichtigingen gebruikt. Profiel allen tussen 12 a 13 mm. DOT ..15 (productie jaar 2015) ZONDER VELG! €350,-
 7. Met 3" verhoging en grotere banden zit ik denk al rond de 10cm. Foto is oude situatie met standaard maat banden en 2" verhoging, tevens assen aanhanger verplaatst ivm gewicht verdeling.
 8. Iemand interesse in dikke winterbanden. Bridgestone Blizzak LM-25 4x4 265/70 R15 112T bijna gelijk aan 30's profiel is van alle 4 de banden tussen 7 a 8mm zonder velg. Wanneer serieuze interesse haal ik ze van de velg. Ze hoeven niet weg dus vaste prijs 200,-
 9. Trekhaakbalk heeft een e keurmerk en flens trekhaken van Brink hebben ook keurmerk. Wel dmv van stickers, maar originele trekhaakbalk is ook geen e keurmerk meer af te lezen.
 10. De wagen op bokken zetten is het bijna niet waar te nemen. Denk dat het dan te weinig load heeft op het euvel.
 11. Ff een update. Gereden met aandrijfassen ertussen uit ( 1 voor 1). Geluid nog steeds aanwezig. Vervolgens heb ik de tussenbak uit elkaar gehad en niks bijzonders aan kunnen ontdekken. Alles lekker schoon gemaakt en gespoeld. 1 open rollagertje vervangen voor de zekerheid (uitgaande as achter aandrijfas yoke). Tussenbak rubber vast gezet met een spanband. ( niet recht naar beneden kunnen fixeren), maar bijgeluid is stukken minder. Binnenkort mijn tussenbak rubber vervangen. Maar als dit niet helpt wil ik de aandrijfassen verwijderen en auto op een snelheid trekken rond de 50 kmph. Als het geluid nog steeds aanwezig is moet ik het toch zoeken in de assen.
 12. Simpelste manier is om je voor as op de krik te zitten of bokken zo hoog mogelijk dan zal je radiator vul cap het hoogste punt zijn en hoe hoger des te beter. Motor op bedrijfstemperatuur laten komen (vul dop open) en zo kan de lucht ontsnappen en regelmatig in alle leidingen knijpen om het te helpen doen bubbelen. Geen koelvloeistof bijvullen tijdens warm lopen want dat komt er toch weer uit omdat water expandeerde als het warm wordt. Als je denkt dat er geen lucht meer in zit bijvullen. Later je expansie vat eventueel controleren op niveau.
 13. Btw de wagen heeft op bokken gestaan en het geluid was aanwezig zonder dat de voorste aandrijfas heeft gedraaid. 😕
 14. mssn wel interesse in XJ voorste aandrijfas, is het een automaat?
 15. mijn thermostaat was ook slecht en kachel werd niet warm doorgespoeld tegen de stroming in en werd daarna weer warm dacht ik. na een maand alle slangen los gehaald van en naar kachel en weerskanten ( beide stromings richtingen) grondig en lang gespoeld tot dat schoon helder water uit kwam. nu moet ik de kachel in de winter lager zetten is niet te harden zo warm in hoogste stand.\ en zorg ervoor dat hij goed ontlucht wordt.
 16. Heb even gezocht. FedEx doet inderdaad aan naheffing. Die schieten het voor en is het product binnen enkele uren ingeklaard. Scheeld wel ruim een week verzendtijd ipv andere aanbieders. 👌🏻
 17. OK niet bekend bij mij, we wachten af. Is allemaal meegerekend en als het niet komt en leuke meevaller.
 18. Vandaag mijn Zone 3" lift kit ontvangen van Quadratec. Verzender was FedEx en zag dat hij dezelfde dag bij aankomst in Eindhoven AirPort al gelijk door de douane was uitgeklaard. Eerdere duurde het een week bij de douane. bij de postbode hoefde ik geen invoerrechten en btw te betalen 👍🏻😁. is er tussendoor geglipt denk ik. Verzending duurde 4 dagen.
 19. Top. Zal ik hem ook gaan bestellen in het voorjaar. Klusje erbij.
 20. je kunt er moeilijk bij komen volgens mij? klopt het dat je er bij kan komen via onderkant spatbord? is het een makkelijk klusje? ook elektrische eenvoudig aan te sluiten? de mijne doet het al een tijd niet meer, maar origineel zijn ze erg duur, maar dit is wel een optie.
 21. Garage Scheffers in Helmond doet hoofdzakelijk wranglers, maar heeft mijn Cherokee ook eens onder handen genomen.
 22. Kan ik zeker eens uitproberen. Is een makkelijke ingreep. Thanks.
 23. Veranderd volgens mij niet zoveel als ik de tussenbak in N zet. De aandrijfassen blijven draaien. Tevens het geluid is aanwezig in 2wd en 4wd full time.
×
×
 • Create New...