Spring naar bijdragen

Controleren tussenbak


rodilito
 Share

Recommended Posts

Hi Jeepers,

Ondanks ik mijn XJ nu al een paar maanden heb en ook al een aantal keer door het bos heb gebanjerd ben ik niet vol vertrouwen over mijn tussenbak.. Het loopt gewoon niet lekker: 4 high doet het niet, bij 4 low moet ik eerst 5 minuten heen en weer raggen om hem weer in zijn 2wd te krijgen en het parttime lampje brand te pas en te onpas. Aangezien ik binnenkort naar spaarnwoude wil gaan (zijn er andere mooie opties rondom amsterdam trouwens?) wil ik dat iemand er eens goed naar kijkt.

Op Eagle Auto na zijn er nog andere goede 4x4 specialisten rondom amsterdam die niet al te veel schade aan mijn portemonnee veroorzaken

Hoor het graag!

Rody

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hi All,

Bovenstaande is niet meer van toepassing, vanochtend is mijn jeep aangereden door een veegauto (http://www.ravo.nl/ravo_5serie/ravonl_ravo_5serie_home/3/78/?subcatid=14) terwijl ik geparkeerd stond (!!!). Nu is de gril en spatboard voor ingedeukt en vrees dat ie total loss word verklaard aangezien de dagwaarde niet veel is :blush:. Hoop het niet natuurlijk, maandag weet ik meer.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

het is in mijn ogen altijd te doen, heb al bij boris rond gekeken en de onderdelen die ik nodig moet hebben (2e hands) zijn goed te doen en rond de 500eu. Echter, ik ben overgelaten aan de grillen van de schade expert die vaak alleen maar nieuwe onderdelen erop wil zetten. Nou ja... laten we hopen dat deze beste man/vrouw maandagochtend een goed weekend heeft gehad waardoor hij mijn jeep niet total loss verklaart.

Hierdoor blijft mijn vraag in dit topic nog steeds verkracht trouwens :wacko:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...