Spring naar bijdragen

Beetje humor


darkwolf
 Share

Recommended Posts

Maybe A Luckey Shot :);)

Doet me denken aan 3 gasten die op staan te scheppen over het verbruik van hun auto.

De een zegt;

"Mijn Jeep loopt op de snelweg makkelijk 1:10"

Zegt de ander;

Nou mijn Jeep loopt in de stad 1:10 en erbuiten makkelijk

1:15"

Zegt de derde;

"Mijn vrouw loopt 9 maanden op een paar druppeltjes":huh:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Reacties 1.9k
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

Doet me denken aan 3 gasten die op staan te scheppen over het verbruik van hun auto.

De een zegt;

"Mijn Jeep loopt op de snelweg makkelijk 1:10"

Zegt de ander;

Nou mijn Jeep loopt in de stad 1:10 en erbuiten makkelijk

1:15"

Zegt de derde;

"Mijn vrouw loopt 9 maanden op een paar druppeltjes":huh:

:):lol:;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Sneeuw

Norman en zijn blonde vrouw luisteren tijdens het ontbijt naar de radio en horen de regionale nieuwslezer zeggen : "Er wordt 8 tot 10 cm sneeuw verwacht vandaag. Wilt u uw auto aan de kant van de straat parkeren met de oneven nummers, dan kan de sneeuwploeg er ongestoord langs rijden."De vrouw van Norman gaat naar buiten en zet haar auto op de aangegeven plaats.Een week later, weer tijdens het ontbijt, meldt de nieuwslezer op de radio "We verwachten vandaag 10 tot 12 cm sneeuw. Wilt u uw auto aan de kant van de straat parkeren met de even nummers zodat de sneeuwploeg er ongestoord door kan ?"De vrouw van Norman gaat naar buiten en plaatst haar auto weer op de aangegeven plaatsWeer een week later, weer tijdens het ontbijt zegt de nieuwslezer "Wij verwachten 12 tot 14 centimeter sneeuw. Wilt u uw auto . . . Op dat moment valt de stroom uit..................De vrouw van Norman is in alle staten en met een bezorgd gezicht vraagt ze aan haar man Norman"Schat, nu weet ik niet wat doen. Aan welke kant van de straat moet ik nu de auto parkeren zodat de sneeuwploeg er ongestoord door kan???" Waarop Norman, met de liefde en begrip in zijn stem zoals alle mannen die met een blonde vrouw getrouwd zijn, antwoordt :"Waarom laat je hem deze keer niet gewoon in de garagestaan."

Link naar opmerking
Deel via andere websites

De 75-jarige Maurice gaat voor zijn jaarlijks onderzoek naar de Dokter.Alle testen leveren normale uitslagen op.Als hij terugkomt voor de uitslag, legt de dokter hem uit dat fysiek gezien alles in orde is.Hij vraagt: "Hoe is het mentaal en emotioneel met u gesteld ? Ben je tevreden met je situatie, en hoe is uw verhouding met God Antwoordt Maurice: "Ik heb een heel goeie relatie met God.Hij weet dat ik slechte ogen heb en vannacht heeft hij ervoor gezorgd dat wanneer ik naar de WC moet, het licht vanzelf aangaat En wanneer ik dat gedaan heb, gaat het licht vanzelf weer uit.""Zo," zegt de dokter: "dat is echt ongelooflijk !" Wat later op de dag belt de dokter met Roza, de vrouw van Maurice.Hij zegt: "Met de gezondheid van Maurice is alles in orde, maar ik wou toch nog eens wat vragen over zijn relatie met God. Is het waar dat als hij 's nachts moet plassen, het licht vanzelf aan en uitgaat ?"Roept Roza verbolgen uit: "Verdomme" !!Dan heeft die ouwe weer in de ijskast gepist !!"

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...

piet is aan het vissen langs het kanaal. op een gegeven moment komt er een mooie dame langs lopen, en vraagt aan piet: "al wat gevangen?" ja cker zegt piet. Wat dan? vraagt de mooie dame. ja zegt piet makreel en tong en brazem.

TONG!? er zit toch geen tong in het kanaal? ojawel zegt piet ik heb er net een gevangen. verbaast loopt de mooie dame weg. even later kijkt piet naar links en daar ziet hij de mooie dame zitten langs de kant met de broek naar beneden. piet roept naar het vrouwtje: "Maar mevrouw, je kan hier niet zomaar in het kanaal plassen!" Dat doe ik ook niet zegt de vrouw, als jij beweert dat hier tong in het kanaal zit, wil ik het voelen ook!!!:wacko:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Een non komt, na een lang en deugdzaam leven, bij Petrus aan de hemelpoort. Nadat Petrus haar welkom heeft geheten, leid hij haar vlug even rond. Ze lopen al een tijdje door de hemelgewelven, als de non plots een vreselijk pijnkreet uit een kamertje hoort komen... "Wat is dat??" vraagt ze geschrokken! O, zegt Petrus... In dat kamertje boren ze de gaatjes in de rug, waar de vleugeltjes in moeten komen!

De non kijkt een beetje benauwd....

Wat verderop... Weer zo'n ijzige kreet achter een deur! "Wat is daar nu weer aan de hand???" roept ze, wederom angstig...

"Daar boren ze het gaatje in het hoofd", zegt Petrus, "voor het aureooltje!"

De non kijkt doodsbenauwd naar Petrus, en vraagt: "Wat denkt u, Petrus... Zou ik nog kunnen kiezen om toch naar de hel te gaan???"

Petrus kijkt haar hevig ontdaan aan, en roept: "Maar lief mens... weet je in hemelsnaam wel wat daar allemaal gebeurd????"

"Jazeker wel", anwoordt de non, "maar daarvoor zit het gat er tenminste al!!!"

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Bijna Betrapt !

Drie vrouwen werken op hetzelfde kantoor. Op een dag komen ze erachter dat hun bazin eerder naar huis gaat dan normaal.

Dit gaat zo een week door. Op een gegeven moment besluiten de drie dames ook maar wat eerder naar huis te gaan. De bazin komt tenslotte nooit terug en ze belt evenmin nadat ze is weggegaan.

De brunette vindt het heerlijk dat ze wat eerder naar huis kan, hmmmm... Ze tuiniert wat, kijkt een film en gaat vroeg naar bed. Heerlíjk!!!

De roodharige is ook in haar nopjes; aangezien ze nog even langs de sportschool kan voordat ze een afspraakje heeft. Super!

De blondine is zonder meer ook blij dat ze eerder naar huis kan.

Echter..., thuis aangekomen hoort ze verdachte geluiden uit de slaapkamer...

Ze sluipt de trap op... en kijkt door een kier de slaapkamer binnen...

Daar ziet ze tot haar grote schrik haar man in bed met... haar bazin! !!

De volgende dag, wanneer de bazin weer eerder is weggegaan, overleggen de brunette en de roodharige of ze weer eerder zullen vertrekken.

Ze vragen de blondine of zij ook eerder wegwil.

Deze antwoordt: "mij niet gezien hoor!!! Ik werd gisteren bijna betrapt !!!"

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Er zit een oud verrimpeld mannetje in de trein. Komt er een bloed mooi meisje in een minirokje tegenover hem zitten.:D

Dat meisje kijkt naar de man en ziet plotseling al die rimpels verdwijnen en zegt tegen die man: "wat is er met u aan de hand meneer?"

"Nou ja", zegt de man, "ik heb mijn vel nu wel ergens anders nodig!" :wacko:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Twee Brabanders zitten samen bij McDonalds.

Zegt de een tegen de ander: “Zeg , lette ge eigenlijk wellus op oew cholesterol?”

Zegt de ander: “Jazeker wel, as ‘k op de wc zit.”

“Agge op de wc zit?”

“Ja, dan zit ik op de wc, kek een bietje om me heen, zie gin closetpapier…”

“en denk dan, goh leste rol....”

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
 Share




×
×
  • Nieuwe aanmaken...