Jump to content

Gespot!


Mav
 Share

Recommended Posts

- Gespot! -

- Wat?

Een topic waarin je kunt posten waar en wanneer je een Jeep hebt zien rijden op de (nederlandse) wegen.

- Waarom?

Gewoon leuk, misschien is het een forummember, misschien iemand die Jeep rijdt, hier langskomt en zichzelf in dit topic tegenkomt.

- Hoe?

Simpel, wanneer je een Jeep hebt zien rijden maak je hier een postje met waar en wanneer je hem/haar hebt zien rijden, wat voor kleur, accessoires enz.

- Wat mag wel?

Zoveel mogelijk kenmerken van de gespotte Jeep posten. Kleur, type, locatie, tijdtip, opvallende zaken enz. Een fotootje posten mag ook, zolang het kenteken maar niet leesbaar is. (Hou wel rekening met de verkeersveiligheid als je met je mobieltje in de aanslag zit op de snelweg ;) )

- Wat mag niet?

Het posten van kentekens is niet toegestaan!

-Wanneer dit toch gebeurt zal hier streng tegen opgetreden worden. Het kan zijn dat de persoon in kwestie een forumlid is en er geen moeite mee heeft. Maar er zullen ook Jeeps gespot worden waarvan de eigenaar/bestuurder geen weet heeft dat daarover hier geschreven wordt. Dus met oog op de privacy deze regel.

-Off-topic gaan, d.w.z. dat je hier alleen berichten post wanneer je een Jeep gespot hebt. Dus geen discussies over Jeeps in kwestie, hoe mooi of lelijk hij is enz. Daarvoor kun je een nieuw topic maken in het Caf�.

Uiteraard mag je wel een keer roepen dat j�j gespot bent...... :yes:

Link to comment
Share on other sites

Om 18:25 vandaag een donkerblauwe TJ zien rijden op de Veluwedreef in Almere.

Een redelijk standaard auto, volgens mij was de bestuurder werkzaam in de zorgsector, leek erop of hij een ambulancepersoneel outfit aanhad.

Link to comment
Share on other sites

Ik zag vandaag in de Grachtstraat in Wamel een jeep, verhoogd, dubbele rvs bumper, matzwart. Ik stak het handje omhoog en zag de bestuurder verbaast kijken. Ik was even vergeten dat ik onherkenbaar was vermomd in een Renault. happy.gif

Heb ook nog een groene TeeJee gezien wink.gif

Link to comment
Share on other sites

Gisteren een donker (waarschijnlijk zwart, mare het regende en ik zat op de fiets dus moeilijk te zien) gekleurde Wrangler.

wat verhoogd, chrome velgen, en mooi bulderend geluidje (daardoor viel hij op want keek eigelijk de andere kant uit wink.gif ) op de stadsbrug van venlo in westerlijke richting...(voor de kenners dus de stad uit)

Link to comment
Share on other sites

  • Ab changed the title to Gespot!

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...