Spring naar bijdragen

FOC-Trophy, Overpelt, 24/25 september


Kameel
 Share

Recommended Posts

Groots opgezette terreindagen in Overpelt, belgië.

Vorig jaar waren er 1433 deelnemers en vele duizenden toeschouwers.

Alle info via deze Link....

nieuwmid.jpg

4x4 FOC-Trophy staat voor 4x4 Fifty One Club Trophy en is enerzijds een organisatie ten dienste van de liefhebbers van terreinvoertuigen en ander-zijds een middel om via opbrengsten de gemeen-schap in het algemeen en hulpbehoevenden in het bijzonder te dienen.

Nu, na 9 edities, is de 4x4 FOC-Trophy de grootste onafhankelijke organisatie in de Benelux rond 4x4 voertuigen.

Het gaat iig om verschillende terreinen met net zoveel verschillende eigenschappen, dus voor ieder wat wils.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

FOC-Trophey, Overpelt in België

Evenals vorig jaar willen wij nu wederom als JeepClub Nederland, in het weekend van 23 t/m 25 september de “F.O.C.– Trophy†bezoeken op het Nolimpark in Overpelt te België. Voor info inzake het evenement verwijzen wij je naar hun site; www.4ft.be De reservering voor je inschrijving kun je rechtstreeks verrichten, eveneens middels hun site “RESERVATIE†of middels een reservering faxformulier.

Wij hebben op camping De Lage Kempen Kiefhoekstraat 19 in Hechtel-Eksel België (www.lagekempen.be) een gedeelte van het kampeerterrein voor ons kunnen reserveren van vrijdagavond t/m zondagnamiddag. De kosten voor 2 personen bedragen € 17.25 per nacht (tent of caravan / 2 pers / auto / electra) De borg voor het toegangspasje bedraagt € 10,00.

Ontbijten in het restaurant op de camping is ook mogelijk (reservering ter plekke). Voor de niet kampeerders onder ons zijn er bungalows te huur op het campingterrein (4 pers = € 127.- / 6 pers = € 155.- per weekend).

In verband met de reservering van het kampeerterrein, verzoeken wij je middels het achterliggende reserveringsformulier (Fax naar 0313-632727), op te geven of je komt en wanneer je daar naar verwachting zult aankomen, zodat we je vrijdagmiddag vanaf ±13.00 uur ter plaatse kunnen opwachten met toegangspasjes voor de camping. ( 06-53176141)

Het F.O.C.-Trophy programma biedt diverse mogelijkheden voor verschillende categorieën, de kosten worden door de organisatie per rit berekend, terwijl daarnaast nog een borgsom voor het roadbook dient te worden voldaan.

Nadere informatie, waaronder routebeschrijvingen, is op de bovengenoemde sites aanwezig. Mochten er nog vragen resteren, laat het ons dan even weten.

Met vriendelijke groet, Ruud van Huët

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ff wat nieuws...

Op zaterdag zal 4x4 foc-trophy voor deze feest-editie (10de verjaardag) een heus vuurwerk aanbieden aan de aanwezigen in het 4x4-dorp.

Voor de editie 2005 zijn de voornaamste 4x4-merken weer present. BMW, Hyundai, Isuzu, Jeep, Landrover, Mercedes-Benz, Nissan, Suzuki, SsangYong, Toyota, Volvo hebben hun stand in het 4x4-dorp te Overpelt en nodigen u uit voor een testrit.

Bezoekers kunnen zoals de vorige jaren steeds gratis parkeren, ook dit jaar weer. Wegens grondsanering is de parking nu in de siberiestraat (zie aanwijzingen ter plaatse). Je kan een kleine wandeling maken of opteren voor de pendeldienst.

Om 18u00 (gisteren) werd de pers ingelicht over de nakende editie. In een echte adventure-stijl werden hoofdsponsors Euphony en Hebbes voorgesteld. De pers had tevens de mogelijkheid om met één of meerdere van de elf belangrijkste 4x4-merken (zie startpagina van de site) een rondrit te doen op een plaatselijk parcours. Binnenkort meer dus in de media. UPDATE, foto's : http://www.pbase.com/zippo/pers2005

leden van de pers op het zandgedeelte:

49010071.IMG_2929c.jpg

49010076.NF2P1583.jpg

49010088.NF2P1631Dylan.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...