Spring naar bijdragen

cherokee 86

Forum member
  • Aantal bijdragen

    55
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door cherokee 86 geplaatst

  1. Steek van XJ is 114,3 gaat dus niet passen, jammer.
  2. kun je de maten van deze velgen doorgeven, ik kan ze niet uit de foto,s ontdekken. ook graag ET of backspace maat. met vriendelijke groet, Luc
  3. Hij mag weer rijden, dus ingeschreven. Tot Zondag.
  4. beetje late reactie, maar helling gaat prima ( in low gear ) bij het rijden merk je wel dat er een redelijk zware aanhanger achter zit.
  5. januari, februari niet mogen rijden bij overgangsregeling geld nog niet voor dit jaar. december wel.
  6. bij de iets oudere auto's kun je alles bij de achterlichten aansluiten, behalve een eventuele constante spanning 12volt.
  7. Weet iemand wat de klasse indeling ( blauw - rood - zwart ) inhouden zodat ik de juiste keuze kan maken? gr. Luc
  8. Ik heb nieuwe veren aangeschaft, dus er mag een slotje op. bedankt voor de aanbiedingen. gr. Luc
  9. cherokee 86

    Bladveren Xj

    Gezocht: set bladveren van Cherokee XJ t.b.v. add a leaf
  10. mag zelfs niet luchtdicht zijn, radiator moet koelvloeistof kunnen overstorten naar expansievat dus moet de lucht daar uit kunnen, bij afkoelen word de koelvloeistof weer terug gezogen en moet er weer lucht in het expansievat kunnen.
  11. cherokee 86

    APK keuring

    ziet er niet goed uit maar wel APK! kan weer een jaar vooruit.
  12. heb je voorafgaand aan dit probleem iets veranderd?? duplo lampje verkeerd er in.? wil je een oplossing dan graag wat meer info. groetjes, Luc
  13. Oh, weer wat bijgeleerd. ( heb zelf geen automaat )
  14. volgens mij regelt een automaat zelf in welke versnelling je een berg op rijd, maar bergaf hoeft hij niet te trekken en schakelt dan naar een ( te ) hoge versnelling. door de 2 of bij steile helling af de 1 in te schakelen kun je op de motor afremmen. het bij een hoge snelheid naar 2 of 1 te schakelen lijkt mij niet raadzaam omdat je de automaat naar een te lage versnelling "dwingt "
  15. er zou ook geen prik op kunnen zitten omdat er voor de schakelaar iets mis is , zekering stuk of slecht contact.
  16. gaat tie wel in de achteruit bij stilstaande motor? waarschijnlijk heb je dan een probleem met de koppeling of toplager ( in het vliegwiel )
  17. Heb je ook foto's?
  18. Hoi, Ambu, Heb jij ook 12 volt verbruikers aangesloten op een van beide accu's. Wanneer een van de accu's leger is dan de andere zal de accu welke het eerste vol is een hogere laadspanning krijgen dan de andere omdat de inwendige weerstand hoger is bij een volle accu. Welke van de accu's geeft de problemen, die aan de massa is aangesloten ( 0 - 12 v )of die welke aan de dynamo ( spanningsregelaar ) zit ( 12 - 24 v ) ? Heb je voorafgaand aan deze problemen nog veranderingen uitgevoerd? accuzuur uit de ontluchting duid op een ( veel ) te hoge laadspanning. gr, Luc
  19. zijn beide accu's van de zelfde capaciteit en ongeveer dezelfde conditie? Bij het laden moet iedere accu ongeveer 14,4 volt krijgen, dus 28,1 bij stationair is niet slecht maar mag bij gas geven niet boven 28,8 volt uitkomen. Zo wel dan is je regelaar defect. wanneer je op de accu's meet moet de spanning op iedere accu tijdens laden ongeveer gelijk zijn. anders is een van de accu's slecht of defect.
  20. bij mijn XJ 1985, zat aan een zijde een zuigertje vast in het achterwiel waardoor een zijde bijna niet remde. na schoonmaken,smeren ( rem montage pasta) nieuwe remschoenen en ontluchten was het remverschil weg.
  21. 12v dynamo plaatsen! spanningsregelaar is niet bedoeld om van 24v, 12v te maken maar om de iets hogere laadspanning af te regelen ( er van uitgaande dat de rest van je installatie ook 12v is ) succes, Luc
  22. ik ook ingeschreven ( ik hoop dat mijn nieuwe startmotor er op tijd is, Boris )
×
×
  • Nieuwe aanmaken...