Spring naar bijdragen

DATZZ5.9

Forum member
  • Aantal bijdragen

    382
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

Profielopmerkingen geplaatst door DATZZ5.9

  1. Gefeliciteerd!! Edjuh (wat zie je er eigenlijk nog jong uit.....)

  2. Eddie geef mij ff een ringetje morguh als het lukt, krijg je niet te pakken, oh je hebt het natuurlijk druk in je praktijk vanwege de mexicaanse griep

  3. He Rotjeknor vrind. ik kan verdomme nog steeds niet pm-en via het forum, had je eentijdje geleden gesmst (had ik het juiste nummer?), ja ik ga dat denk ik kortsluiten met Rammie en wat eraf je kent ons Hagenezen he, ophaluh kost ook geld haha, samen erop zetten haha kan Ed de koffie inschenken. Grtje O, met de familie alles okidoki groeit als kool die kleine spruit, en met jou ook alles oki? nog las van die crisus?(stuur anders via de pm een mailadres).

  4. Goos heb je nummer niet maar bel Ed morguh wel ff, uh aangezien we beiden een eigen business hebben wat is de beste tijd om je te bellen? Grtje O (P.S: heb het, ga je belluh).

  5. Heb geduld arrrghhh ben zo ongeduldig....

  6. Eddie, had geen tijd zaterdag, ht lichaam was geveld door de griep!, en aangezien ik je niet wilde aansteken via de foon, bij deze, je hoort me snel.(oh Dokter heeft u ook verstand van.......)

  7. He Mich,

    Na lang wikken en wegen wikken en wegen.....heb ik besloten me ZJ met 3 inch te verhogen dmv. een goeie kit(het blijft tenslotte een 5.9) dus ik wil ook nog de sportauto erin bewaren haha, heb ik als ik deze verandering doorvoer nog punten waar ik op moet letten/uitvoeren buiten de kit?, jij als expert op dit gebied! kan me dit vast vertellen, moet nog steeds langswippen maar die kleine wordt steeds wat groter dus ook wat meer "tijd", alvast bednkt voor de waardevolle info. Grtje van je Haagsche vrind.

  8. Wordt er niet gewerkt bij Heineken, haha, zie je snel ff op een zondag!!

  9. Hoi Rob,

    Om alvast een ideetje te krijgen hoe de pushbar eruitziet(want ik heb nl. exact dezelfde!), zou je even kunnen kijken op www.jeepie.nl(inderdaad van Jeepie,want die had em op zijn ZJ zitten, even zoeken naar foto's in zijn albums over de Jeep).Want weet niet of ik de foto's naar je kan pm-en omdat die functie sinds de werkzaamheden op het forum, niet meer bij mij werkt! Zit alleen wel een prijskaartje aan van € 250,00 (dit omdat het een orginele Jeep pushbar is, dus kwaliteit van 80mm gepolijst staal, de dikste uitvoering, incl.rvs boutjes en moeren)Alleen laat zoiets altijd monteren bij een bedrijf die er ervaringen mee heeft, want je moet wel wat aanpassen inzake bevestigingspunten.

    Groetjes Omar

  10. He Ricardo, alweer een tijdje geleden!

  11. He Mich,

    Gezellig zeg maar wanneer?, niks tegen tectyl(zat waarschijnlijk in me hoofd), ok dan ga ik uit van jou advies dus tectyl en het liefst de versie die je met een kwast kan aanbrengen tegen evt. verstuiving! stuur anders mij een pmtje met een email adres kan ik je mailen via de zaak(je kent mijn probleem inzake de pmtjes via het forum?) Groetjes O

  12. Hoi Arjan,

    De dakdragers heb ik liggen en voor 50 kan je ze overnemen, ik hoor het wel.

    Groetje Omar (kan niet pm-en, wel ontvangen)

  13. Hallo Rob,

    Zag een tijdje geleden dat je ook 3 inch verhogingsets voor een ZJ met Mx-6 schocks had, heb je ze nog?, en hoeveel kosten ze voor een forumlid;) Alvast bedankt voor de info (kan geen pm-tjes sturen, wel ontvangen!) en Mvg.

  14. He Rotterdamse vrind, ff zo kan nog steeds niet pm-en, wat stel jij voor om de onderkant te behandelen/beschermen zonder tectyl te gebruiken(als dat uberhaupt mogelijk is?), bv: schoonborstelen (en licht schuren), primeren en in de zwarte heat-resistant? bepaalde delen.

    Grtje O

  15. Zekers, alleen zit met zeer veel achterstallige bet. dus, maar als je em kwijt kan helaas voor mij ik weet nog niet wanneer het wat aantrekt, kan zo gebeuren of weer een maand duren. maar klasse dat je eraan denkt.

  16. Hallo,

    Kreeg een tip van Dezperado(kan helaas geen pm-tjes meer versturen, sinds de forumwerkzaamheden argggghhh).

    Zou graag een USA-version trekhaak willen hebben voor een ZJ 5.9 98er, waar je zo'n mooi sleepoog op kan zetten.

    Wat zijn de maak- en montage kosten hiervan? Mvg. Omar (kan mij wel pm-en geloof ik anders, stemuvastgoed@gmail.com).

  17. Uhh Rich, sponsor geworden mt je +je?:huh:, gaat het toch nog goed;)

  18. Uh Deef je bedoelt zeker 2.40x 0.60 (Laat de 1 kouwe en de ander bouwe)

  19. He Ed. kan geen pm tjes sturen, heel vreemd sinds de werkzaamheden.....weet jij wat te doen? met je compuknobbel

  20. Veel beginnen met SP..... maar zover ik weet stond ie heel de dag stil i.v.m. reparatie, maar zal het ff aan 'm vragen!, jij ook fijne avond

    Groetjes Datzz

  21. He Masis, Nee wij waren het niet!, dus helaas, dus je let goed op 5,9es zo te horen, misschien volgende keer meer geluk.

    Groetjes Datzz

  22. he edje!!!!!! bigger dan big, 3inch rancho+285/75/16(33inch)kan ik over Rich heen rijden,ideetje?

  23. he rich, rando heeft een vriend genaamd BIgfoot, lees ff het topikie over de velgen alleen die die als eerste geplaatst had,laters oh ja bied 200 voor je velgen, had rando 250 geboden maar jij bent me "5.9" vriend:P

  24. Hoi Rando, ff een berichie van DATZZ5.9, die velgen (want dat is eigenlijk het enige wat ik nodig heb) zou je een bod van 250 interessant vinden?

  25. Hee Duf alias Deef alles goet? De 's-Gravenhaagsche Jeepclub, een idutje?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...