Jump to content

ricardo

Forum member
 • Posts

  249
 • Joined

 • Last visited

About ricardo

 • Birthday 01/08/1976

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Grand Cherokee
 • Bouwjaar
  1999

ricardo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

 1. sorry is al verkocht kan een slotje op
 2. te koop 1 gebruikte katalysator voor een jeep grand cherokee 5.2 type zj 1998 +1 achterste gedeelte van de uitlaatpijp + 1 haynes repair manual voor de grand cherokee model 1993 tot 2004 +1 linker achterlicht model 1993 alles in 1 koop 30 euro:bye1:
 3. waarschijnlijk is je visco in tussenbak overleden?
 4. Hallo Ricardo,

  Ik zie dat je ervaring hebt met de cherrybomb.Wil ik ook. Ik heb ook een gc 5.9 1998.

  Welke maat moet ik hebben ?

  Kan ik nog ergens foto s van de jouwe vinden ?

  Groeten Gerrit..

  0633055071

 5. zie het maar zo met sex doet een klodder spuug hetzelfde als een beetje glijmiddel ja toch niet dan.:whistle:niet?? nee alle gekheid op een stokje er zullen best verschillen in olie zitten maar of die verschillen zo groot zijn hmmm ik denk het niet. en ik ben dan ook maar een leek:wacko:
 6. IK ben ervan overtuigt!!!! olie is olie;)
 7. Weet je elke oliefabrikant beweert dat "zijn" olie de beste is en zet op de verpakking een paar termen als ,high velocity en ,super grade formula nog wat op, Daar zijn mensen gewoon gevoelig voor ,zeg nou eerlijk iedereen koopt alleen dure olie omdat ze denken dat die dure olie beter is dan de goedkope ,mensen willen nu eenmaal besodemieterd worden ,ik zou weleens een onderzoek willen zien door een onafhankelijke partij ik denk dat je verbaast zult zijn van de uitslag ,ik hoorde pas geleden dat de olie die je bij de hema koop gewoon geleverd word door shell alleen andere verpakking en de prijs is de helft lager. en dan de garagebedrijven geloven jullie echt dat die bedrijven er merkolie ingooien na een oliewissel nou ik niet hoor!! wie controleert dat ???? ik vermoed dat de helft van de garages goedkope olie inkopen en dat in een oliedrum van( ik zeg maar wat valvoline) gooien en de boel op die manier flessen . zo zag ik pas op tv een test met wijnproevers, bleek het aller goedkoopste bocht er als beste uit te komen ,ik bedoel maar....<_<
 8. hmmm ja dat vraag ik me ook eigenlijk wel af.. ik heb al zitten zoeken op google of dat ooit getest is maar ik kan niets vinden..
 9. al gooi je er aldi of praxis olie in van 5 euro per 5 liter maakt het volgens mij nog geen ruk uit! , nog nooit gehoord dat iemand zijn motor er slechter door ging lopen . ikzelf vul mijn olie bij met kroon olie maar ik zit er hard over te denken om voortaan gewoon met dat merkloze olie de motor bij te vullen, aangezien ik door een lekke krukaskeering 1 liter olie per 2 a 3 duizend kilometer verlies <_<
 10. dat vage sturen dat doen ze volgens mij allemaal ..bij mij kan ik tijdens het rijden het stuur 3cm heen en weer draaien en gebeurt er niets.. nou is mijn auto wel 2.5 inch verhoogt en zitten er 31 ers onder. Dit komt ook niet echt ten goede aan de rijkwaliteiten..
 11. ricardo

  Maasvlakte

  ik geloof dat de grand cherokees in de meerderheid zullen zijn op oudjaarsdag ik reken alleen al 8 zj s ..:lol:als iedereen komt dan !! wij zullen er tussen 10.30 en 11.00 zijn
 12. ik heb ze ook via ebay ik dacht dat de verkoper hotcarparts heette ik had voor 150 euro 4 nieuwe schijven incl blokken en ben er tot op de dag van vandaag zeer tevreden over:D
 13. nogmaals bedankt voor de tip ik heb vanavond aan de achterkant de wielen eraf gehaald en wat blijkt de sensor draad was doormidden gebroken ik heb het draadje verlengd en weer gesoldeerd ,contact aan en jawel het abs lampje gaat uit alles werkt weer naar behoren,bedankt!!
 14. bedankt voor jullie reacties de zekering heb ik nagekeken en die is nog goed,mrobers hoe kan ik zien of de sensor positie t.o.v. de ring gewijzigd is ?? komt dit probleem wel meer voor? en kan ik hier mee doorrijden??????????
×
×
 • Create New...