Jump to content

ricardo

Forum member
 • Posts

  249
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ricardo

 1. sorry is al verkocht kan een slotje op
 2. te koop 1 gebruikte katalysator voor een jeep grand cherokee 5.2 type zj 1998 +1 achterste gedeelte van de uitlaatpijp + 1 haynes repair manual voor de grand cherokee model 1993 tot 2004 +1 linker achterlicht model 1993 alles in 1 koop 30 euro:bye1:
 3. waarschijnlijk is je visco in tussenbak overleden?
 4. zie het maar zo met sex doet een klodder spuug hetzelfde als een beetje glijmiddel ja toch niet dan.:whistle:niet?? nee alle gekheid op een stokje er zullen best verschillen in olie zitten maar of die verschillen zo groot zijn hmmm ik denk het niet. en ik ben dan ook maar een leek:wacko:
 5. IK ben ervan overtuigt!!!! olie is olie;)
 6. Weet je elke oliefabrikant beweert dat "zijn" olie de beste is en zet op de verpakking een paar termen als ,high velocity en ,super grade formula nog wat op, Daar zijn mensen gewoon gevoelig voor ,zeg nou eerlijk iedereen koopt alleen dure olie omdat ze denken dat die dure olie beter is dan de goedkope ,mensen willen nu eenmaal besodemieterd worden ,ik zou weleens een onderzoek willen zien door een onafhankelijke partij ik denk dat je verbaast zult zijn van de uitslag ,ik hoorde pas geleden dat de olie die je bij de hema koop gewoon geleverd word door shell alleen andere verpakking en de prijs is de helft lager. en dan de garagebedrijven geloven jullie echt dat die bedrijven er merkolie ingooien na een oliewissel nou ik niet hoor!! wie controleert dat ???? ik vermoed dat de helft van de garages goedkope olie inkopen en dat in een oliedrum van( ik zeg maar wat valvoline) gooien en de boel op die manier flessen . zo zag ik pas op tv een test met wijnproevers, bleek het aller goedkoopste bocht er als beste uit te komen ,ik bedoel maar....<_<
 7. hmmm ja dat vraag ik me ook eigenlijk wel af.. ik heb al zitten zoeken op google of dat ooit getest is maar ik kan niets vinden..
 8. al gooi je er aldi of praxis olie in van 5 euro per 5 liter maakt het volgens mij nog geen ruk uit! , nog nooit gehoord dat iemand zijn motor er slechter door ging lopen . ikzelf vul mijn olie bij met kroon olie maar ik zit er hard over te denken om voortaan gewoon met dat merkloze olie de motor bij te vullen, aangezien ik door een lekke krukaskeering 1 liter olie per 2 a 3 duizend kilometer verlies <_<
 9. dat vage sturen dat doen ze volgens mij allemaal ..bij mij kan ik tijdens het rijden het stuur 3cm heen en weer draaien en gebeurt er niets.. nou is mijn auto wel 2.5 inch verhoogt en zitten er 31 ers onder. Dit komt ook niet echt ten goede aan de rijkwaliteiten..
 10. ricardo

  Maasvlakte

  ik geloof dat de grand cherokees in de meerderheid zullen zijn op oudjaarsdag ik reken alleen al 8 zj s ..:lol:als iedereen komt dan !! wij zullen er tussen 10.30 en 11.00 zijn
 11. ik heb ze ook via ebay ik dacht dat de verkoper hotcarparts heette ik had voor 150 euro 4 nieuwe schijven incl blokken en ben er tot op de dag van vandaag zeer tevreden over:D
 12. nogmaals bedankt voor de tip ik heb vanavond aan de achterkant de wielen eraf gehaald en wat blijkt de sensor draad was doormidden gebroken ik heb het draadje verlengd en weer gesoldeerd ,contact aan en jawel het abs lampje gaat uit alles werkt weer naar behoren,bedankt!!
 13. bedankt voor jullie reacties de zekering heb ik nagekeken en die is nog goed,mrobers hoe kan ik zien of de sensor positie t.o.v. de ring gewijzigd is ?? komt dit probleem wel meer voor? en kan ik hier mee doorrijden??????????
 14. daarnet een stuk in de sneeuw gereden op de heenweg werkte de remmen nog prima maar op de terug weg ging ineens het abs lampje aan en gaat ook niet meer uit ,en als ik nu op sneeuw rem werkt het abs niet meer iemand een idee wat nu te doen???? en kan je hier mee door blijven rijden?
 15. ricardo

  Maasvlakte

  Ik kom ook.. zal ik dan gelijk een reserve achteras meenemen voor het geval dat;) weet je nog vorig jaar????
 16. ricardo

  Maasvlakte

  Ik Ben Van Plan Te Komen Wie Nog Meer?....
 17. ricardo

  Maasvlakte

  En gaat er nog iemand op oudejaarsdag naar de maasvlakte net als vorig jaar wat toen erg gezellig was ,als het meezit ligt er dan weer ijs
 18. ja daar ben ik ook wel benieuwd naar even tussendoor een vraagje ik heb een g3 installatie kan ik gewoon de kat weghalen???? zonder problemen te krijgen met apk?? dit is voor mij geheel nieuw??? zoj a ga ik dat denk ik meteen doen. i.v.m vermogenwinst.
 19. gewoon effe met een snijbrander of slijptol de beveiliging eraf slijpen :(
 20. hmmm klinkt heel aannemelijk ik ga het morgen nakijken! bedankt voor jullie reacties
 21. Ik heb nu al een heel poosje dat de automaat van de 1e naar de 2e versnelling slipt zodra ik bijv vanuit stilstand links of rechtsaf ga. Iemand enig idee wat dit kan zijn????? voor de rest schakeld de automaat perfect alle versnellingen door alleen in de bochten niet. heel vreemd!!!!
 22. Ook ik werd er na verloop van tijd ook gek van. dan weer een schurend geluid in de achteras ,en dan weer gierende geluiden Na van alles vervangen te hebben bleef het geluid , nu ben ik onderhand al een poosje zover dat ik het wel goed vind zo .!! ik heb met deze geluiden onderhand al 20,000 km gereden en het word niet erger. ik heb het maar geaccepteerd! anders word het een bodemloze put en gaat het je veel te veel geld kosten Ik denk ook dat elke 4 wiel aangedreven auto wel wat herrie maakt 1 tip maak een demper op je uitlaat die lekker veel herrie maakt(cherrybomb,flowmaster) dan hoor je die geluiden ook niet zo:lol::lol: serieus bij werkte het ik let er niet meer zo op!!
 23. misschien de rembanden opnieuw af laten stellen ? hoeveel km staan er op de teller?
 24. 170 euro is inderdaad een aardig verschil, maar is dat inclusief montage +uitbalanceren?? bij die 210 euro zit dat er allemaal bij! en hebben we het over de zelfde maat band ??
×
×
 • Create New...