Spring naar bijdragen

invader

Forum member
  • Aantal bijdragen

    186
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

invader last won the day on September 21 2011

invader had the most liked content!

Over invader

  • Verjaardag 04/01/1989

Profile Information

  • Gender
    Male

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wrangler
  • Bouwjaar
    1993

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

invader's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Waardering in de gemeenschap

  1. hahahaha, ja geen idee wat ik er voor moet vragen ey. 10tje toch zeker.
  2. nog een set quick disco's ( snel afneembare stabilisator stang ) dit is voor extra flex in het rerrein. ik heb altijd gewoon zonder gereden! prijs: 50,-
  3. hier biedt ik een gas installatie aan voor wrangler L6 4.0 of 4.2 deze is helemaal gelabeld, dat betekend dat je niet meer hoeft uit te pluizen waar welke kabel van is en waar deze op aangesloten moet worden. ook zit er het prins (handboek) installatie boek bij. er zitten ook nog 2 tanks bij, 1 ervan is opnieuw gelakt (40L). de andere tank (90L) is ouder als 10 jaar. enigste wat nog gekocht moet worden zijn: - vulnippel voor te tanken - vulslang. - tankframe ( zelfmaken!!!! ) - leiding wat vanaf de tank naar het blok gaat. sorry als ik iets vergeten ben. prijs: 350,-
  4. ik heb hier nog een setje chrome spiegels voor een wrangler yj. 30,- moeten ze opleveren. groet Sander.
  5. goede avond allemaal. vandaag wou ik mijn jeep weer starten, om lekker te gaan modderen na de hevige regen val. helaas kreeg ik de jeep niet gestart.... anwb erbij gehaald... door laten meten etc. conclusie was dat de accu aan zijn einde gekomen was. heb nu een exide maxima accu.. de gegevens ontbreken mij helaas want kon het er niet meer vanaf lezen. nu heb ik dus een nieuwe accu nodig. maar weet ik niet welke sterkte accu ik nodig heb, ik heb op mijn jeep een lier, extra verstralers en nog wat klein spul, dus denk ik dat het wel een accu moet zijn wat genoeg cappaciteit levert. nu heb ik eens gezocht, en dacht ik een geschikte accu gevonden te hebben. een optima red top??? prijs189,- graag zou ik van jullie willen weten welke ik het beste zou kunnen bestellen? en of er nog een ander merk accu is wat misschiien goedkoper is maar toch het zelfde kan. graag ZSM een reactie want heb mijn jeep het liefste weer zo snel mogenlijk op de weg. MVG Sander van maurik hier nog een foto van mijn oude accu.
  6. Hallo, ik wil graag alle leidingen ( slangen ) van het vacu
  7. jeepee, je hebt gelijk dat de ring wel weer zal verschuiven, maar dat is in mijn ogen beter als doorrijden met de lock erop. ik ga hem donderdag even open maken, en schuif ik deze ring terug. dan wat vloeibare pakking ertussen en weer terug erop. trouwens als ik mijn 4wd inschakel, gaat bij mij dat lampje gewoon branden. dus dat is in iedergeval in orde. mijn yj heeft een tj versnellings en tussenbak. dus ik heb automaat en voor de tussenbak kan ik kiezen uit 2WD, N, 4WD HI, en 4WD LO. nu heb ik nog een vraag of iemand toevallig een winkel/ website of wat dan ook weet, waar ik alle slangetjes van het vacuum systeem nieuw kan kopen. wil deze namenlijk allemaal vervangen. ik hoop weer op wat reacties, zover alvast weer bedankt greatz Sander.
  8. de schakelaar: is elektronisch. en ik heb het in de 4wd hi en lo geprobeerd vandaag! kan ik niet gewoon dat deksel loshalen en dan die ring die de 2 steekassen met elkaar verbind terug schuiven, dan de 2 slangen boven op dat cilinder erafhalen en dan afdoppen? en dan kijken of ik niet dat vacuum gebeuren achterwegen laat en dit vervangen door een meganische ( met de hand ) schakeling van het diff lock? komt er trouwens olie uit als ik die deksel loshaal? ( niet het deksel van de diff )
  9. de schakelaar: is elektronisch. en ik heb het in de 4wd hi en lo geprobeerd vandaag! kan ik niet gewoon dat deksel loshalen en dan die ring die de 2 steekassen met elkaar verbind terug schuiven, dan de 2 slangen boven op dat cilinder erafhalen en dan afdoppen? en dan kijken of ik niet dat vacuum gebeuren achterwegen laat en dit vervangen door een meganische ( met de hand ) schakeling van het diff lock? komt er trouwens olie uit als ik die deksel loshaal? ( niet het deksel van de diff )
  10. goede avond. ik heb een vraag met betrekking tot mijn diff lock. ik heb namelijk het idee dat het diff constant gelockt is. in het interieur zit een schakelaar om het diff lock in en uit te schakelen, maar als ik dit doe ongeacht hoge of lage gearing merk ik geen verschil. nu heb ik vandaag de achterkant opgekrikt en geterst of het diff daar functioneerd. -alles in zijn vrij -draai ik het linker achterwiel vooruit, dan gaat het rechter achterwiel achteruit. -achterwiel aandrijving aan, draaien allebei de wielen mijn conclusie: functioneerd, zoals het hoort! na dit gedaan te hebben, heb ik de voorkant opgekrikt: -alles vrij -draai ik het linker voorwiel vooruit, gaat het rechter voorwiel ook vooruit!!!! conclusie: gelockt!!!??? schakelaar bedient maakt geen verschil! nu heb ik hier al bijna 1400 km mee gereden, in de achterwiel aandrijving. maar ik snap ook dat dit niet goed is! en wil het graag verhelpen. ik heb wat foto's gemaakt van de vooras ( dana 30 dacht ik gelezen te hebben op de klok ). nu zou ik willen weten hoe ik die kan verhelpen? hoe krijg ik hem uit de lock? graag hoor ik hier wat over. mvg Sander.
  11. hallo jongens, ik rijdt ondertussen al 3 weken in de jeep rond. hij bevalt prima. foto's komen nog. bedankt voor alles!
  12. Het chassis was trouwens nog niet zolang geleden met dat zwarte teer achtige spul gedaan. Ik heb inderdaad met een schroevendraaier geklopt en heb niks vreemds ontdekt.
  13. hallo, vorige week donderdag ben ik de auto gaan bezichtigen. de auto is niet nieuw, dat was mij al gezegt door de verkoper. ik heb de auto grondig bekeken, en op hier en daar een krasje een bijgewerkt deukje kon ik niks bijzonders vinden. alle facturen zijn aanwezig. hieronder wat recentelijke reparaties. 2/7/11 multi-riem vervangen. 5/10/11 remleiding van voor naar achter leidingnippel leidingverbinder remvloeistof remvoering achter remleiding achteras wielremcilinder. 23/11/11 schokbrekers achter kruiskoppeling 3stuks 17/2/12 deurslotset 3/4/12 keering lings en rechts diff olie limited slip pakking diff, en nog wat klein materiaal 12/4/12 mistlicht stadslicht voor knipperlicht voor uitlaatreparatie claxon schokbrekersteun lenks en rechts remblokset rondom veerschommels apk deze reparaties zijn allemaal uitgevoerd bij kroon autobedrijf. de auto rijdt verder prima, ik heb met beide ramen open gereden en heb geen rare of verontrustende geluiden gehoord. er zit hardtop, softtop, bikini en nog een hardtop zonder raamwerk bij. graag zou ik van jullie nog wat horen. groet Sander.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...