Spring naar bijdragen

Hendrik

Forum member
  • Aantal bijdragen

    96
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Hendrik

  • Verjaardag 09/04/1954

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    (Nog)Geen Jeep
  • Bouwjaar
    N.v.t.

Hendrik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Frans, Heeft achtjes rijden zin bij deze wj's om te checken? Gr. Henk.
  2. Je hebt het sinds je pomp vervangen is, dus heeeeel misschien ligt je multiriem niet goed! ( zie Ruud). Heb dit ook gehad!! Suk6 hoor.
  3. 8-jes rijden heeft toch geen zin met een WJ ?
  4. 325 euro, had het adres van marktplaats, ze hebben ook een filiaal in Katwijk, misschien dichterbij, daar is het
  5. Heb pas een airco comressor laten vervangen bij aircoservice twente, de moeite van de rit naar Enschede zeker waard, ook de euri's waren netjes.
  6. Maaaarrrrreeee, geen diff en gerotor problemen, ook niet bij af en toe licht terrein werk?
  7. Klinkt leuk van die geroter, gaat dat lang mee, aandachtspuntje misschien ? difs waren voorheen ook gevoelig!
  8. Ja, dat is zo , de zj is niet zo stil binnen. Is die visco problematiek nou ook verbeterd? De ZJ ging nog al eens bonkend door de ( bocht). Maar misschien zat er bij mij een niet passend assen stelletje onder, want de voorste aandrijfas drie per jaar vervangen is ook wel wat veel!!
  9. Wat zijn nou eigenlijk de technische verbeteringen van een WJ ten opzichte van een ZJ? Een tijd met een ZJ gereden, fijne auto, Ben aan het kijken voor een WJ, wat zijn de verbeteringen, of valt er niks te verbeteren? Ben benieuwd!
  10. weet je zeker dat je nieuwe achteras dezelfde vertanding( overbrengingsverhouding) heeft als de oude? Zo niet gaat het wringen en kost het je ieder keer een visco of een aandrijf as! Suc6, Henk.
  11. Ik stel ze 1 tandje lager, nog nooit problemen gehad, ook niet bij de douane! Gr. Henk
  12. Hoi allemaal! De voorste aandrijfas van de ZJ had het vorig jaar begeven,( homokineet kwam er uit) een poosje alleen met de achteraandrijving gereden, maar nu wilde ik toch wel weer 4x4 rijden een poosje, dus op zoek naar een geschikte gebruikte. Dat was niet zo simpel bleek!!! Had hier en daar gekeken, allemaal tekort! Zelfs een bij Goris ( Dutch) in Engeland besteld en op laten sturen, helaas, ook te kort!! Goris loste dit keurig op door de as terug te nemen in lekkerkerk en de aankoopsom terug te betalen! Er zijn ook nog leuke adressen!! Wel jammer dat tie niet paste! maar toch! Eindelijk een gevonden in Veldhoven! Mooie prijs, bijna nieuw............en.......hij Past!!!!!!!!!!!!!!!! Ed bedankt voor de hulp! Ikke weer blij! Groeten, Henk:bye1:!
  13. Schakelaartje van jeep-parts valkenburg binnen gehad met 2 dagen, zit er weer in alles werkt weer naar behoren! Topic mag dicht!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...