Spring naar bijdragen

Tongojoe

Forum member
  • Aantal bijdragen

    14
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Tongojoe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Volgens deze link is er een sterke relatie mbt de versnellingsbak : http://www.jeepsunlimited.com/forums/showthread.php?181864-Why-does-the-TPS-effect-Transmission-Shifting
  2. Ik heb de tps ff los gekoppeld. Toerental valt gelijk terug. Aanzien wat ie gaat doen eerst maar.
  3. Bedank voor de reacties heren. bijgevoegd aankoop nota. Ik heb een 5.9. Goed idee om de bedrading even te gaan checken. Tot later.
  4. Hallo.. Ook ik heb hetzelfde probleem. Na schoonmaken en vervangen van de TPS en die ander blijf ik er een beetje mee tobben. Is er iemand die weet of dit in relatie kan staan met de versnellingsbak (schakeld soms niet door na starten en wegrijden).?? Is het toerental probleem opgelost ? (Vette en Masis) Groet, Gerrit
  5. Hallo Ricardo,

    Ik zie dat je ervaring hebt met de cherrybomb.Wil ik ook. Ik heb ook een gc 5.9 1998.

    Welke maat moet ik hebben ?

    Kan ik nog ergens foto s van de jouwe vinden ?

    Groeten Gerrit..

    0633055071

  6. Als het kan in de ranstad..Ik zelf uit Katwijk..
  7. Ik zoek iemand die bekend is met het vervangen van cilinderkoppen v8 5.9. Monteur of garage..graag tips...shanks in @ vance..
  8. De motor kap geopend..en gezien dat de koppen vervangen niet in een uurtje klaar is..zoek een monteur bekend met gc 5.9..
  9. Nog niet.Maar ga ff proberen het advies van rpieters the checken..En pieters bedankt zo ver..
  10. Nou, dat weet ik niet.Ik heb dit miet zelf gedaan. Maar ik ga checken..Bedankt..
  11. Schakelt bij mij over als ik even onder de 2000 touren blijf hangen. Ik denk niet dat dit normaal is en zou dat graag herstellen (indien mogelijk)
  12. Ja precies, 90 procent in de bocht..En dat is niet zo lekker met paardetrailer.Grrrrrrr zwaar sturen plots, kan dat maar goed gaan.Weet je wel dat idee dus..
  13. Op benzine heb ik hem nog niet echt gecheckt..bedankt zo ver..
  14. Graag comentareanten over het versnelingbak probleempje. Mijn GC bj 98 heeft soms geen zin om door te schakelen. Hoe kan ik dit possitief beinvloeden.???
  15. Sinds een paar maanden ben ik de trotse eigenaar van een Jeep Grand cherokee LX 5.9..Kijk, ik praat over een 10 jaar jonge jeep dus er kan het een en ander aan mankeren en dat mag van mij.Ik zoek enige technische bijstand bij het volgende: Op de meest onverwachte momenten valt de motor uit.Over het algemeen rij ik op gas.Dus het een en ander laten checken en vernieuwen.Nu zijn de bougies vervangen en de bekabelinger naar er naar toe..Toch is het niet verholpen..Iemand nog suggesties ??? Bij voorbaad dank.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...