Spring naar bijdragen

DATZZ5.9

Forum member
 • Aantal bijdragen

  373
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

DATZZ5.9 last won the day on March 3 2015

DATZZ5.9 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

11 Neutral

Over DATZZ5.9

 • Verjaardag 29/02/1972

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Grand Cherokee
 • Bouwjaar
  1998
 1. Hemeltje schuifdak?

  Beste, Zit ook met dit probleem, heb nog geprobeerd om het ter plekke te doen, maar hield niet, mag ik vragen hoe je dit precies hebt gedaan kwa uithalen? Alvast dank.
 2. Achteras dana 44a

  Iemand nog een goede of gereviseerde achteras liggen voor een ZJ 5.9? Hoor het graag.
 3. "Jeep sleutelaar" gezocht!!

  Top thanks! Gezien.... Weet ik toch
 4. "Jeep sleutelaar" gezocht!!

  Hé Mich, Ja Siert, maar dat gaat em niet worden, dus echt op zoek! Dank goos iig, ja ik weet ben vreemd en "vreemdeling"
 5. Beste mede Jeepers, Wie oh wie weet er een goede sleutelaar, hobbyist of garagist die bv assen kan reviseren in omgeving Zeeland(alle eilanden), Rotterdam, en waar ik af en toe met specifieke dingen terecht kan, het is hier zo "dun bezaaid", regulier onderhoud doe ik zelf, maar jeep technische dingen is echt een ramp zogezegd!! Alle antwoorden welkom.
 6. Een "how to" daarvan bij de 5.9 (of universeel) , zou wel gaaf zijn,.... Als het dus daadwerkelijk een "pushfan" betekent, zou ik wel willen weten hoe dat gedaan is e.d. Is zeker geen overbodige luxe in hete gebieden, zeker bij grote motoren.
 7. Een pushfan, interessant, wat houdt dat in? Omdat ik ih verleden ook vertoefde in Spanje.... 💡 gaat branden, je bedoelt een pushbar neem ik aan
 8. Matig starten

  De 5.9 heeft geen apart te plaatsen benzine filter, wat ik me kan herinneren, bij een 5.2 wel, had zo'n ding een keer besteld, had er niks aan, Masis heeft ervaring met het vervangen van de pomp
 9. Matig starten

  Leiding druk is goed te checken, over het algemeen slaat de 5.9 snel aan is mijn ervaring, startmotor kan ook wat minder zijn, dynamo of inderdaad brandstof pomp......ben benieuwd wat het is.
 10. Matig starten

  Bougies en kabels uitgesloten?
 11. Nou vind ik deze een beetje viezig geworden aan de binnenkant, weleens geflushed, maar niet rigoureus, iemand een idee hoe deze "snel" schoon te maken dmv een waterzuiger ofzo?, of kan je em loskoppelen zonder veel verlies van vloeistof en goed uitwassen?
 12. Hé Masis, combi van trekken, 24graden, airco aan zou al zeker 10graden extra opleveren zou ik zeggen, en de verstralers beperken inderdaad de luchtstroom... Maar iemand met ervaring daarmee. Grt. O
 13. ventilator

  Er is ergens kortsluiting..... Welk type heb je, wat meer info, sowieso is de ventilator ook nodig voor de koeling vd motor, welke speed blijft ie draaien low of hi? (alleen bij de 5.9)!
 14. .....En olie met toegevoegde ls, is niet het juiste!, altijd de juiste olie volgens fabriek opgave, dealer of kroon, en daarbij toevoegen een apart flesje ls, te verkrijgen bij de dealer, de zogenaamde waar het al bij zit, heb je in mijn ogen niks aan
 15. Ashoes

  Graag jullie ervaringen met of een zachte of een harde ashoes, ben benieuwd.
×