Jump to content

DATZZ5.9

Forum member
 • Content count

  382
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

DATZZ5.9 last won the day on March 3 2015

DATZZ5.9 had the most liked content!

Community Reputation

11 Neutral

About DATZZ5.9

 • Birthday 02/29/1972

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Grand Cherokee
 • Bouwjaar
  1998

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Enable
 1. DATZZ5.9

  Jeep Grand Cherokee 5.9

  Mag slotje op!☺️
 2. Dit is helaas, weer eens een voorbeeld hoe het niet goed gaat na gasinbouw of zogenaamde specialist die aan je wagen sleutelt, je hebt inderdaad garantie, en anders voor een second opinion ergens anders naartoe, kosten die daar evt gemaakt worden verhalen op....als je er niet uitkomt/vaak is het vertrouwen al weg. En inderdaad origineel gebruiken, zeker wbt kabels, rotor, verdeelkap, voorgeschreven bougies, en overige sensors zeker van Mopar nemen, luistert erg nauw allemaal. Succes iig.
 3. DATZZ5.9

  Jeep Grand Cherokee 5.9

  Bij deze...te koop mijn gekoesterde 5.9, oude bekenden weten over welke het gaat, en altijd zeer zuinig op geweest, maar rij er nu te weinig mee, en tijd voor een andere liefhebber. Bij serieuze interesse gelieve te pm-en voor uitgebreide documentatie en beschikbare foto's. Vaste prijs: € 7500,00
 4. zou alles toch veel makkelijker zijn Mich?
 5. "Als je in de buurt woont, en je neemt gebak mee"
 6. Gaat om ZJ 5.9, volgende is aan de hand, en kom er niet uit, hij stottert/schokt met rijden (bij stilstaan en wegrijden maakt hij ook een soort hupje) , en in stationair beetje onrustig met het toerental zakkend, inmiddels vervangen: krukassensor en nokkenassensor, bougies en kabels zijn nieuw, eveneens de rotor en verdeelkap, accu is ook zgan, verder cps en stappenmotor vrij recent en alles origineel Mopar (ook de lambdas!) Wat kan het zijn?, bij uitlees geeft hij niks aan. Starten doet hij goed overigens. Alle ideeën welkom en alvast dank medejeepers.
 7. Zie mijn eerder uitleg paar postjes hierboven
 8. Bel verschillende aanbieders even, jeepparts bv, vergeet niet te vermelden dat je wel met koplamp regeling nodig hebt, wanneer aanwezig, en inderdaad even goed nakijken vooral het reflectie materiaal moet nog in redelijke staat zijn, en desnoods glas, opnieuw lijmen met bv polymax transparant , klemmen indien mogelijk en volgende dag installeren.
 9. Even afkloppen, rij al 20 jaar ZJ, nog niet meegemaakt! 😁
 10. DATZZ5.9

  Hemeltje schuifdak?

  Beste, Zit ook met dit probleem, heb nog geprobeerd om het ter plekke te doen, maar hield niet, mag ik vragen hoe je dit precies hebt gedaan kwa uithalen? Alvast dank.
 11. DATZZ5.9

  Achteras dana 44a

  Iemand nog een goede of gereviseerde achteras liggen voor een ZJ 5.9? Hoor het graag.
 12. Top thanks! Gezien.... Weet ik toch
 13. Hé Mich, Ja Siert, maar dat gaat em niet worden, dus echt op zoek! Dank goos iig, ja ik weet ben vreemd en "vreemdeling"
 14. Beste mede Jeepers, Wie oh wie weet er een goede sleutelaar, hobbyist of garagist die bv assen kan reviseren in omgeving Zeeland(alle eilanden), Rotterdam, en waar ik af en toe met specifieke dingen terecht kan, het is hier zo "dun bezaaid", regulier onderhoud doe ik zelf, maar jeep technische dingen is echt een ramp zogezegd!! Alle antwoorden welkom.
 15. Een "how to" daarvan bij de 5.9 (of universeel) , zou wel gaaf zijn,.... Als het dus daadwerkelijk een "pushfan" betekent, zou ik wel willen weten hoe dat gedaan is e.d. Is zeker geen overbodige luxe in hete gebieden, zeker bij grote motoren.
×