Spring naar bijdragen

DATZZ5.9

Forum member
 • Aantal bijdragen

  379
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

DATZZ5.9 last won the day on March 3 2015

DATZZ5.9 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

11 Neutral

Over DATZZ5.9

 • Verjaardag 29/02/1972

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Grand Cherokee
 • Bouwjaar
  1998

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Inschakelen
 1. zou alles toch veel makkelijker zijn Mich?
 2. "Als je in de buurt woont, en je neemt gebak mee"
 3. Gaat om ZJ 5.9, volgende is aan de hand, en kom er niet uit, hij stottert/schokt met rijden (bij stilstaan en wegrijden maakt hij ook een soort hupje) , en in stationair beetje onrustig met het toerental zakkend, inmiddels vervangen: krukassensor en nokkenassensor, bougies en kabels zijn nieuw, eveneens de rotor en verdeelkap, accu is ook zgan, verder cps en stappenmotor vrij recent en alles origineel Mopar (ook de lambdas!) Wat kan het zijn?, bij uitlees geeft hij niks aan. Starten doet hij goed overigens. Alle ideeën welkom en alvast dank medejeepers.
 4. Zie mijn eerder uitleg paar postjes hierboven
 5. Bel verschillende aanbieders even, jeepparts bv, vergeet niet te vermelden dat je wel met koplamp regeling nodig hebt, wanneer aanwezig, en inderdaad even goed nakijken vooral het reflectie materiaal moet nog in redelijke staat zijn, en desnoods glas, opnieuw lijmen met bv polymax transparant , klemmen indien mogelijk en volgende dag installeren.
 6. Even afkloppen, rij al 20 jaar ZJ, nog niet meegemaakt! 😁
 7. DATZZ5.9

  Hemeltje schuifdak?

  Beste, Zit ook met dit probleem, heb nog geprobeerd om het ter plekke te doen, maar hield niet, mag ik vragen hoe je dit precies hebt gedaan kwa uithalen? Alvast dank.
 8. DATZZ5.9

  Achteras dana 44a

  Iemand nog een goede of gereviseerde achteras liggen voor een ZJ 5.9? Hoor het graag.
 9. DATZZ5.9

  "Jeep sleutelaar" gezocht!!

  Top thanks! Gezien.... Weet ik toch
 10. DATZZ5.9

  "Jeep sleutelaar" gezocht!!

  Hé Mich, Ja Siert, maar dat gaat em niet worden, dus echt op zoek! Dank goos iig, ja ik weet ben vreemd en "vreemdeling"
 11. Beste mede Jeepers, Wie oh wie weet er een goede sleutelaar, hobbyist of garagist die bv assen kan reviseren in omgeving Zeeland(alle eilanden), Rotterdam, en waar ik af en toe met specifieke dingen terecht kan, het is hier zo "dun bezaaid", regulier onderhoud doe ik zelf, maar jeep technische dingen is echt een ramp zogezegd!! Alle antwoorden welkom.
 12. Een "how to" daarvan bij de 5.9 (of universeel) , zou wel gaaf zijn,.... Als het dus daadwerkelijk een "pushfan" betekent, zou ik wel willen weten hoe dat gedaan is e.d. Is zeker geen overbodige luxe in hete gebieden, zeker bij grote motoren.
 13. Een pushfan, interessant, wat houdt dat in? Omdat ik ih verleden ook vertoefde in Spanje.... 💡 gaat branden, je bedoelt een pushbar neem ik aan
 14. DATZZ5.9

  Matig starten

  De 5.9 heeft geen apart te plaatsen benzine filter, wat ik me kan herinneren, bij een 5.2 wel, had zo'n ding een keer besteld, had er niks aan, Masis heeft ervaring met het vervangen van de pomp
 15. DATZZ5.9

  Matig starten

  Leiding druk is goed te checken, over het algemeen slaat de 5.9 snel aan is mijn ervaring, startmotor kan ook wat minder zijn, dynamo of inderdaad brandstof pomp......ben benieuwd wat het is.
×