Spring naar bijdragen

MadMudder

Forum member
  • Aantal bijdragen

    135
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door MadMudder geplaatst

  1. He, he. Toch ook maar aangemeld. Mooi wat kilometers maken voor Croatia. Kijken of ze nog een plekkie over hebben. Greetz.
  2. Net bij Veldhuis en Kemper geweest. Super voorstelling@MeerpaalDronten.

  3. Zo weer lekker de 5 km hardgelopen. En wat denk je ; na dik 3 maanden pauze ; ik kan het nog steeds!

  4. net de pc weer terug en aangesloten. had een lekker virussie. Security Defender. what a shit.

  5. Kan er helaas niet bijzijn. Zijn dan op vakantie in Hongarije. Ook mooi 4x4 land, maar Jeepie gaat niet mee. Voor allen die gaan. Heel veel plezier en mooi weer. Groeten Hans
  6. Lekker wezen 4x4-en in Heerde. Wat doet het Jeepie het toch lekker. Nu aan een biertje en een bbq. Topweekend!

  7. zit nu aan een bakkie.

  8. Net terug van de EuropeanJeepersJamboree in Sedan. Superevent. Mijn complimenten voor iedereen die dit mogelijk hebben gemaakt. Zeker voor herhaling vatbaar.

  9. mijn vrouw zo feliciteren. ja ja toch 24 jaar huwelijk gered. Op naar het jubileum. Mooi argument voor een FEEST!!!!!!

    1. Mav

      Mav

      Dit is vast een open uitnodiging? ;)

  10. Nog maar een laatse witbiertje als afsluiting van een lekker weekend.

  11. WK Superbike assen. Bij Bertus Folkertsma racing. Vet!

  12. oogarts, controle.Moar kieken wat ut wordt

  13. Ben er zeker bij. Weersomstandigheden zijn altijd top in Heerde Gaan er een mooie jaarafsluting van maken. Tot dan.
  14. Maar ja, dan heb je wel een chevy Moet je niet willen toch.
  15. Geen Jeep/Fiat, maar Chrysler, Jeep ,Dodge en Nissan waren de merken bij Eric Selles. Inderdaad sinds afgelopen maandag 4 oktober gesloten. Ook vestiging Meppel gesloten. Jammer van zo'n mooi bedrijf:(
  16. Als je al recht zou hebben op BOVAGgarantie dan is de garantie sowieso 6 maanden. Voor de regels kijk maar eens op deze link http://www.mijnautobedrijf.nl/bovag_garantievoorwaarden.pdf Ook al zet de verkoper een andere termijn op de factuur de garantieperiode blijft 6 maanden. Discussiepunt kan worden dat we te maken hebben met een slijtagedeel. Je zult dus moeten aantonen dat er geen sprake is van slijtage maar van verborgen gebrek. Verder zeg je dat de tandwielen gelast zaten?!?! Waarschijnlijk een zgn. CO2 locker (goedkope oplossing door de satelieten aan elkaar te lassen) Dit moet je wel meteen hebben gemerkt. Je auto wil dan bijna niet de bocht om. Voor een vertrouwde reparatie kun je inderdaad prima bij de Nico in Wommels terecht. Succes
  17. Ha vriend, ook aangeland

    See you

  18. Ga er zeker heen. Compleet met nog 3 Jeepers. Wordt weer gezellig!!!!!
  19. Ook weer lekker thuis. Machtig gezellig weekend gehad. Lekker gereden lekker gegeten en gedronken Alles heel gehouden. Paar modificaties aan Freek zijn jeepie gemaakt en kunnen testen. Kon toch weer niet aan Frank zijn aansporingen ontkomen, dus maar weer samen met Freek door het meertje onderin de groeve gereden. Hebben we toch mooi het diepste punt bereikt in de groeve.We hadden ook een sportieve spotter die voorliep door het water (was wel nodig met die grote rotsblokken onder water; bedankt HJ) Mooie ervaring :yes:Je voelt je daar wel heel klein. Vanmiddag na de lunch de boel opgeruimd en op pad naar huis. Onderweg Evert, Bart, Dick en Hans nog tegengekomen. Voorspoedige reis gehad en lekker afgesloten met een wokchinees in 't Harde. Iedereen bedankt voor een mooi weekend en natuurlijk ook bedankt voor de gezelligheid. Tot volgende keer.
  20. Inschrijven via de site van Cherimont neem ik aan. Beslis deze week (weet ik of mijn blok klaar is) Komen met 3 of 4 Jeeps
  21. Blok is na ca 900 km. toe aan een volledige revisie (lagers,zuigers,nokkenas enz . Bij de vorige revisie (was door tijdsdruk uitgeweken naar een ander bedrijf) heeft het bedrijf waarschijnlijk verzuimt het blok voldoende schoon te maken. Hierdoor is er na 2 oliewissels zoveel troep is losgekomen uit hoeken en gaten , dat het blok volledig geruiineerd is. Heb het blok nu weer bij mijn vertrouwde reviseur liggen. Kan waarschijnlijk de delen komende week ophalen en dan weer rap in elkaar. Ga je zien in Sclayn.
  22. Ga je van me horen. Auto nog niet klaar at the moment. Komen dan waarschijnlijk met 3 of 4 auto's
  23. Hij zal toch wel een belastingvrije zoeken neem ik aan:yes:
  24. Hier nog een paar gegadigden voor een weekendje Sclayn. Stel maar eens een weekendje voor, maar niet te snel want mijn wagentje is nog een beetje ziek (maar wordt aan gewerkt)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...