Spring naar bijdragen

mokum

Forum member
  • Aantal bijdragen

    30
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    2

mokum last won the day on June 28 2016

mokum had the most liked content!

Over mokum

  • Verjaardag 07/12/1960

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    zaanstad

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wrangler
  • Bouwjaar
    1987

Recente profielbezoeken

1,395 profielweergaven

mokum's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik heb er ff een nachtje over geslapen, maar ik zie er toch van af. Sorry. Gr Ton
  2. Heb je ook nog een foto van de andere kant?
  3. Hoi, Is deze top geschikt voor ronde hele deuren? En als alle ritsen nog heel zijn, heb ik er wel intresse in. Grt Ton
  4. Hoi Wimbo, Die stuurbekrachtigingspomp, is die ook geschikt voor een 4,2ltr? Als ik de poelie om zou kunnen zetten. Ik heb een V snaar. Weet iemand dat?
  5. Je klokje zou je eens moeten proberen zonder de print.Ik heb bij de mijne een printspoor moeten herstellen,door er een draadje overheen te solderen bij de voeding van het klokje. Het werkt nu alweer 2,5 jaar. Ik heb ook zitten kloten met met die print en aansluitstekker. Maar uit eindelijk de zender van de oliedruk vervangen was de oplossing. Ik vermoed dat het voor je benzinemotor ook geldt. Die zenders werken nml op weerstand. Als je zender dus stuk is slaat je meter dus of helemaal uit of helemaal niet.Maar uiteraard eerst alle verbindingen goed kontroleren. Dit is mijn ervaring hiermee. Succes
  6. Er wordt echt wel gekeken,hoor! Wordt mooi de XJ.
  7. Niet om het een of ander, maar je gaat toch niet aan remblokken lassen en slijpen. Die dingen kosten nieuw niet veel. Komt je voering materiaal dadelijk los en heb je nog meer ellende. Echter ben ik hier niet de expert, just my 2 cents.
  8. "vanaf 2022 voor alle modellen. Dat zou geen grote kosten me zich meebrengen" Jaja en ik ben de Paashaas. Houd dat in alle auto's? Weer een lekker melkkoetje erbij. En hoe zit dat met de privacy. Ik zeg een Nexit. Begrijp me niet verkeerd,ik ben wel voor veiligheid! Maar van al dat moeten krijg ik jeuk.
  9. Iemand nog intresse in een paar orginele stoelen? Zwart leerlook met stof. 1 is helemaal met duck tape geplakt, de ander is nog helemaal heel en netjes. Voor als je net als ik maar 1 goede stoel hebt en je hem orgineel wild houden,is dit je kans. Voor 50 Euro voor de goedestoel.Krijg je de ander erbij.
  10. Ik heb niet het idee dat hij Euro's bedoeld. Maar of dit de kilometerstand van het blok is? Dat zou een geweldige score zijn overigens.
  11. Ja daar heb je gelijk in. Dat is inderdaad waar dat een kant eerder remt. Dat verduidelijkt eea wel. Dank je
  12. Hoi Siert, Hoe kan het de remdrukverdeler zijn, als het door 1 slang naar de achteras gaat. Dan zou de druk toch gelijk moeten zijn aan beide zijden? Al is de leiding naar de rechterkant 1 keer zolang als naar de linkerkant. Gr Ton
×
×
  • Nieuwe aanmaken...