Spring naar bijdragen

cybie

Forum member
  • Aantal bijdragen

    20
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wrangler
  • Bouwjaar
    1990

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

cybie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Probleem opgelost. Vorige eigenaar had de leiding slecht ontlucht. Volledig ontlucht en werkt terug als een nieuwe.
  2. Ik heb een probleem met mijn versnellinsbak/koppeling. Wanneer de motor niet draait kan ik deze heel gemakkelijk schakelen zonder problemen. Vanaf dat de motor draait komt deze moeilijk. En na het rijden soms zelfs onmogelijk om nog te schakelen naar een versnelling of achteruit. Nu de achteruit is zeker geen synchro. maar is bijna soms onmogelijk. Weet er iemand raad hier mee?
  3. Weet natuurlijk dat een avondje surfen veel kan helpen. Maar als jullie ervaring hebben met bepaalde online shops. Kan mij dit veel avondjes schelen
  4. Weten jullie goede sites voor wielen en banden.
  5. Steven dat is de bedoeling. Douaneren, keuren zoals hij staat. En dan pimpen. Alleen moet ik nog kijken wanneer ik hem in schrijf. Want hij is van 19/06/91. Weet er iemand dit. Nu heb de vraag reeds gesteld aan de overheid.
  6. off road is niet de bedoeling, gezellig cruisen. Maar intussen wel een stoere look. en sound. dat is de bedoeling ervan. dus moet er volgende aan gebeuren. -spoorverbreders -velgen + wielen -verhogen -sound uitlaat/motor -fender flares -witte knipperlichten Als je nog zaken ziet , zeg maar. de foto is mijn jeep , en de andere is het doel.
  7. Vorig topic was om een wrangler 4.2 te bekijken. Maar vandaag een 4.0 van '91 gaan ophalen in NL. Alleen is deze nog niet gepimpt :-). Dus is mijn vraag wat doe je best bij aankoop van de wrangler. -Olie vernieuwen van wat allemaal best en weet er iemand hoeveel liter per item en welke olie is het best. - welke zijn de beste sites om Bande/velgen, spoorwegverbreders, ..... Als je nog tips hebt shoot zou ik zeggen. Zal straks foto plaatsen van de standaard Jeep. :-) Reeds bedankt voor de info van de vorige keer. Het wachten was het waard.
  8. Michel, ik heb nog met een unlimited van 6jaar oud gereden. Ale enkele keren niet continu. En nogmaals mijn bedoeling van de wrangler is een funcar. Er zijn er die een moto kopen om eens een toertje te doen. Ik zou een wrangler willen om eens een toertje te doen. Alleen of met het gezin. Mogelijks ook aan locale oldtimer meetings eens mee toeren. De wrangler is pure fun niets meer en minder. Dus de km gaan zeker niet veel zijn. Daarom wil ik een correcte wrangler met een stoere indruk en mooi motor geluid. En de power is geen hoofdzaak maar wil toch ook geen slak. En daarom oldtimer voor de taksen. Het is niet als eerste wagen of als 2de wagen maar als plezier in het weekend en soms in de week. Ik zou inderdaad eens willen rijden met een 2.5 , 4.2 of 4.0l. Maar dit is niet simpel kan niet naar een dealer gaan om eens een testritje te doen. Ik moet het hebben van jullie reacties en commentaren. En voor iedereen is dit inderdaad wel anders. Maar ik ben dan wel iemand die voor het beste wil gaan. :-)
  9. Dag Michel, Ik heb inderdaad weinig ervaring in automechanica/carrosserie. Maar mogelijks wel iemand die zou meegaan met ervaring. Het enige die mij vertrouwen geeft (als dit te vertrouwen is). Is dat hij bij een redelijke autohandelaar staat en geen particulier. Daarom dat ik hier jullie advies vraag. Weet dat dit niet te doen is op foto's. Maar soms zien jullie iets dat ik niet zie. En ivm de wetgeving zijn er in Belgie(vlaanderen) idd nog enkele onzekerheden. Nu op vandaag is het zo dat deze wagen als oldtimer kan worden ingeschreven. en de verlaagde tarieven genieten. En dit zou normaal zo blijven. En volgens verschillende bronnen gaan ze dit vanaf 2017 ten laatste 2018 wijzigen (van Europa is 2018 de deadline). En de wijziging dat dan gaat zijn is dat de wagens 30j moeten zijn. Volgens de douane is 30j nu al de maatstaf bij import. maar voor de biv niet. Dus dat is een soepje voor het ogenblik en niet 100% duidelijk. Maar ja dat is Belgie natuurlijk. Ze maken van alles een soep ivm wetgeving. En ja soms moet je een risico nemen om iets moois te hebben. Ik ben nu al reeds enkele maanden op zoek, en een 4.0L van '91 in goede staat komt niet zoveel voor. zeker niet in Belgie. En de prijs varieert hier rond de 11000€. Is idd absurd als je ziet dat een tj evenveel kost. Maar ja, dat is vraag en aanbod dat hier speelt natuurlijk. Een porsche oldtimer gaat soms ook duurder dan een nieuwe en zeker al over de prijs van wat hij gekost heeft.
  10. HIer nog eentje. wat vinden jullie van deze. Weet eigenlijk niet als dit hier de correcte locatie is. Anders sorry hiervoor. http://www.mobile.de/nl/Auto/Jeep-Wrangler-4.0-Einzelst%C3%BCck-Big-FOOT-CHROM/vhc:car,pgn:1,pgs:10,srt:date,sro:desc,ms1:12600_11_,prx:15000,mlx:150000,pwn:96,dmg:false/pg:vipcar/227279950.html Wat vinden jullie van de wagen en van de prijs. Persoonlijk vind ik de prijs een beetje boven mij budget. Maar niet in vergelijking met de 4.2. Wel een betere keuze en de wagen op zich ziet er ook wel beter uit. ander nadeel staat wel een eindje ver. Weet er iemand wat dit kost om een wagen te laten afkomen.
  11. De 4.0HO zijn zeer zelden van 91. en de reden van spoed is de regeling die volgend jaar verandert in Belgie. Dan kan ik het volledig vergeten. Ik weet nog een 4.2 staan in NL maar de koper heeft hem nog maar enkele weken en doet hem terug weg. Deze komt van de garage Sunshine. Is deze betrouwbaar. Of kennen jullie betrouwbare Jeep dealers in NL. Wat is de zoekplaats in NL voor zoiets. Autoscout, mobile of marktplaats.nl. zijn er nog sites om te zoeken.
  12. Dus als ik de conclusie maak. Is deze jeep dus niets interessant. Prijs niet correct. En kijken voor een 4.0 l. Of een recenter model met een 2.4 motor. Want deze is niet correct aangegeven. Als ik de verkeerde conclusie maak. Meld het mij gerust. Nu als er iemand te koop heeft staan of weet. Laat het mij gerust weten.
  13. Ivm het import verhaal is het idd zo dat de bodylift eruit moet. Maar ik heb mij laten vertellen dat de wissel van motor gemakkelijker gaat. En in nl kan de homologatie wel gaan. Bij ons niet.
  14. Als hij gekeurd is in Nederland kan hij wel geïmporteerd worden. Weet er iemand de onderhoudskosten van een yj toz van tj
×
×
  • Nieuwe aanmaken...