Spring naar bijdragen

Wat een reactie,


Recommended Posts

Eigenlijk wel, maar dat moet de leverancier regelen. Niet de klant.

en dat regelen ze niet meer want ze hebben geen contact meer met de fabrikant dus ja no.gifno.gif

PS mocht er nog iemand zijn die een Colway Macho heeft in de maat 30x9.5x15 en die graag wil verkopen laat het me dan even weten want dan heb ik wel intresse daarin.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

zeggen ze..intussen verkopen ze ze nog wel begreep ik? wink.gif

Dat zal ik vandaag of morgen wel merken, ik heb afgelopen week al gebeld met offroad utrecht en aan M gevraagd of ik een bandje kon kopen van hem, nah ik zal eerlijk zijn zei hij en het antwoord was nee met een heel lang verhaal wat echt aannemenlijk klonk.

Vandaag een mail weg gedaan naar 4x4shop Limburg in Achel en daar ook de vraag neergelegd of zij mij een bandje kunnen leveren nieuw of gebruikt maar daar tot op heden nog geen antwoord op gehad. Dus dat wacht ik maar even af tot morgen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Helaas ook in Achel hebben ze niets zitten.

Maar as donderdag mag ik in elk geval 1 nieuwe band gaan halen, ik neem alle 4 de wielen mee en kijk wel wat ik daar dan eventueel kan doen met een hele goede korting ofzo. Ondertussen heb ik al wel de inkoopprijs gehoord dus als ze te duur zijn kunnen ze ze houden.

Nog steeds op zoek naar 1 Colway Macho 30x9,5x15 dus wie o wie maakt me blij.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nou hier kan een slotje op denk ik, vandaag naar Lisse geweest om de nieuwe Maxxis band op te halen.

Eenmaal aangekomen bij de bandenboer werd ik zeer netjes behandeld en werd er vrijwel direct aan de velg met band begonnen. Ik heb nog geprobeerd om er 1 band extra bij te krijgen dit in verband met de APK keuring maar helaas die vlieger ging niet op.

Ik kreeg er maar eentje vergoed alszijnde garantie, maar wel netjes gemonteerd en gebalanceerd.

Maar ik kreeg koude rillingen op mijn rug toen ik daar eenmaal aangekomen was, onderweg merkte ik al dat ik minder remdruk had op het pedaal, ik had zoiets van nah kan wel ff goed opletten en zo maar eens kijken wat er loos kan zijn.

Toen ik eenmaal geparkeerd stond gelijk ff kap open en daar was niets te zien, dan maar eens ff onder de auto kijken en wat ik daar zag was echt ff schrikken en slikken.

Alles aan de achterkant zat onder de remolie ohmy.gifohmy.gifohmy.gif

Ik heb toen gevraagd of ze daar ter plaatse iets hadden om het op te kunnen lossen en vervolgens kon mijn auto direct op de brug. Grondige inspectie leerde me dat de remleiding aan de linkerkant half opengescheurd was, vermoedelijk door de dikke schokdempers die onder de auto zitten. Net geraakt in een bepaalde beweging en doordat de onder stukken van de schokkers van rubber zijn is de leiding blijven hangen en afgescheurd.

Helaas konden we daar terplaatse weinig doen, wel zag ik dat voor voor en achter mijn remolie vaatje gescheiden was. Het vaatje hebben we meteen bijgevuld en bij de eerste de beste mogenlijkheid hebben we maar voor de zekerheid een halve liter remolie meegenomen.

Tot op het moment dat ik weer in Vught aan kwam was er eigenlijk niet zo heel erg veel uit, thuis de blokken hout en de krik er maar onder gezet en het wiel eraf gepakt en sleutelen maar.

Nah de nippels kwamen mooi los dat was geen probleem maar de remleiding bleef plakken aan de nippels dus met gevolg dat ik de twee nippels er finaal vanaf draaide. Tot op dat moment nog steeds geen probleem want een leiding optrompsetje had ik al thuis liggen maar de stukjes leiding in de nippels wilde er met geen megenlijkheid eruit.

Ships nu heb ik een probleem, maar even naar de hoek van de straat naar de automaterialenzaak een kijken of Frenk twee nippels heeft die passen en een stukje nieuwe leiding en jawel allemaal op voorraad smile.gifsmile.gif

Vlug terug naar huis en binnen een half uur hing er weer een mooie nieuwe remleiding onder die nu via de voorkant van de achteras loopt in plaats van aan de achterkant dus die schokbreker kan me leiding niet meer slopen.

Eind goed al goed maar weer biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lekker allemaal..... Gelukkig goed afgelopen dankzij het gescheiden remsysteem!

En bekijk het van de positieve kant: Je remolie is meteen weer vers tongue.gif

Wat de banden betreft: op zich dus wel netjes opgelost. Jammer dat een 2e band niet te regelen was natuurlijk, maar verder....

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...