Spring naar bijdragen

problemen na nieuwe uitlaat


Recommended Posts

inderdaad... Hmmm

Visco moet zeker nagekeken worden, maar dat kan pas nadat de achteras weer helemaal OK is.... Laat dat vooral door een kenner doen, anders betaal je strax de hoofdprijs! Een "kenner" kan je, na een stukje sturen, vertellen of de Visco nog goed is of niet! Daar komt geen sleutel of brug aan te pas!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Reacties 57
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

Nou gelukkig kon ik vandaag mijn jeepje weer ophalen. Hij rijdt weer perfect, wat er precies aan vervangen en gerepareerd is weet ik pas als ik de rekening heb. Ze hebben wel wat aan de prijs gedaan en al met al zijn wij prima te woord gestaan en hebben ze ons zoveel mogelijk geholpen met e.e.a. Dat het zo lang geduurd heeft komt volgens hun dat het zeer specialistisch gereedschap is wat ze er voor nodig hadden en dat dit met een aantal Jeepdealers samen is aangeschaft. Mijn man had verleden week nog wat foto's gemaakt van de differentieel waarop je kon zien dat er een aantal tandwielen geheel af waren, die hebben op hun beurt weer e.e.a. verder beschadigd dus dit moest allemaal worden vervangen e.d.

In ieder geval wil ik jullie allemaal hartelijk danken voor het medeleven en denken en ook de belangstelling hoe het er nu voorstaat.

Ik hoop dat ik nu verder even van problemen af ben want er rijdt echt niks zo lekker als een jeep (dat merk je goed als je weer een week of wat zonder zit)

groetjes margareth

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




×
×
  • Nieuwe aanmaken...