Spring naar bijdragen

heydtos

Forum member
  • Aantal bijdragen

    49
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    1998

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

heydtos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Te koop mijn 98'er XJ. 184000km Old Man Emu veren en dempers (2" lift). Apk to april 2021. Auto is altijd goed onderhouden. De XJ mag weg omdat ik een WK2 heb gekocht. Vraagprijs €7250,-
  2. heydtos

    Roofrack

    Uiteindelijk toch verkocht! ik hoop dat Arjan er een hoop lol mee heeft!
  3. heydtos

    Roofrack

    Hoi Jaan, Dat zou je wel denken, maar ik heb hem nog steeds! Gr Dennis
  4. heydtos

    Roofrack

    Het loopt niet echt storm . dus ik hoor het wel.
  5. heydtos

    Roofrack

    Te koop Roofrack Zelfbouw, afmetingen 190x125. Vraagprijs €175,- Ooit gemaakt voor mijn XJ maar nooit gebruikt. Gr Dennis
  6. Ik heb ook wel interesse Ruud! mail: heydt apenstaart telfort punt nl (iet anders geschreven vanwege eventuele spambots ) bij voorbaat dank Dennis
  7. Intrigerend! maar 30% van 1 op een emmer is nog steeds veel
  8. Het zou inderdaad wel kunnen kloppen. Maar dan moet dat wel in de foutcodes staan. Je kunt de foutcodes ook uitlezen zonder apparatuur. Ik weet het niet uit mijn hoofd maar als je even zoekt op "sleutelprocedure" dan kom je er wel uit. Ik heb het ook een keer gehad bij een Chevy Van. Toerental ging echter pas omhoog als de motor warm was. De sensor registreert nl niet meer dat de koelvloeistof opwarmt en gaat dus de brandstoftoevoer aanpassen aan een koude motor. Waar die bij de XJ zit weet ik ook ff niet, bij de Chevy zat ie op het Thermostaathuis (hoogste punt van de koelvloeistof)
  9. Ik ken de auto niet maar er staat "Sport" op de deur terwijl het interieur toch echt doet vermoeden dat het om een Limitid gaat. Dat hoeft natuurlijk geen probleem te zijn, misschien is er ooit een andere deur in gegaan of zo. Ja en 2001 dus goed naar de Cilinderkop kijken.
  10. Is het rooster op de motorkap (bij de ruitenwissers) nog heel? en heb je die halve bol waar het reservewiel mee vast zit nog?
  11. heydtos

    ik ben blij omdat....

    Omdat ik net van de RDW heb gehoord dat mijn Chevy Van uit 82, al in 82 op LPG stond. Dat zou betekenen dat ik met LPG onder de overgangsregeling voor oldtimers val. Moet wel zeggen gematigd blij, want de plannen zijn nog niet 100% definitief en het blijft natuurlijk een @#!!X regeling.
  12. Ja dat is duidelijk.. achter het reservoir naar binnen. Even verder zoeken dus
  13. Ja ik weet wat je bedoelt. Voor het nieuwe type gaat de slang volgens mij verder naar achter naar binnen, dus aan de bovenkant van het luchtfilterhuis. Ik zal het binnenscherm is losmaken om te kijken hoeveel ruimte ik daar heb.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...