Spring naar bijdragen

siem

Forum member
  • Aantal bijdragen

    20
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door siem geplaatst

  1. Yup, ik heb deze gespot http://www.ebay.com/itm/261742324840 - nog wat andere onderdelen en dan rolt er wel een nette prijs uit :-)
  2. Is deze nog te koop voor een forumprijs? Ik zie dat de complete set €179 kost.
  3. Ik zoek nog een stootblok voor op de achterbumper, soms ook wel een roset genoemd, een van die zwarte blokken op de achterbumper. Heb jij die liggen?
  4. Ik zoek nog een stootblok voor op de achterbumper, soms ook wel een roset genoemd, een van die zwarte blokken op de achterbumper. Heb jij die liggen?
  5. @masis, deze is helemaal vol (getest in garage) - ik zal de polen v/d accu aan andere rijdend auto vastklemmen, kijken of dat verschil maakt.
  6. Would like to get my GC 93 back on the road for a spin

  7. Mijn GC5.2 uit 1993 staat alweer twee jaar stil in de garage. In het kader van auto maar eens op de weg de accu laten opladen. Accu gekoppeld en direct slaat de security aan (zoals het hoort na loskoppeling). Echter bij het deactiveren van het alarm (achterdeur of bestuurdersdeur handmatig sleutel draaien) gaat het alarm eraf. Wanneer ik dan de auto wil starten gaat deze niet aan, maar een snelle aaneenschakeling van kliks gevolgd door een hoornloos alarm: knipperende lichten etc. Security lampje dashboard gaat ook weer aan. Handmatig alarm er weer af en starten leidt weer tot hetzelfde probleem. Vraag: kent iemand dit probleem? Op sommige fora in de VS wijt men het probleem aan de startmotor, andere weer aan blown fuses. Iemand hier ervaring, tips of advies?
  8. siem

    Gespot!

    huh, ligt er nou een scooter onder zijn linkervoorwiel?
  9. ik heb vorige week op mijn Jeep GC 5.2 een nieuwe cat laten plaatsen en de einddemper vervangen met een cherrybomb. Whahaha, dat is wel even andere koek. Sommige jongens van de garage dachten dat het een 6 in lijn was, totdat de demper weg was... gekocht bij grandcherokeeparts. Grappig genoeg voorziet de nieuwe cat + cherrybomb voor een veel snellere acceleratie en veel betere afrol, maw: geweldige move van mijzelf mag ik wel zeggen. Nu maar een nieuw projectje: KN filter, goed voor de motor, nog beter voor de controle.
  10. Same here, heb er 4 nieuwe op laten zetten (besteld via topbanden.com voor €92 per stuk). Lekkere groffe banden, voor alle getijden & vind ze ook erg stel op het asfalt. Nog geen tijd gehad om te offroaden.
  11. Ik heb net mijn Geolanders (van Yokohama) hier besteld: http://www.topbanden.com/
  12. Mijn GC uit 1994 rijdt 1:8 (op de grote weg) en 1:5 in de stad. Ik betaal €85 aan wegenbelasting per maand en €20 verzekering (WA) per maand. Ik schat dat ik ongeveer €150 per maand aan bezine verrijdt en reserveer €1200 per jaar aan onderhoud. Dat maakt: wegenbelasting €1020 benzine €1800 (variabel uiteraard) verzekering €240 onderhoud €1200 totaal minimaal: €4044 = €337 per maand.
  13. even een vraag: passen deze ook op mijn Grand Cherokee 1994 5.2 - V8 - heb dan mogelijke wel interesse.
  14. De oude is aan het rommelen, dus een nieuwe magnaflow catalysator voor mijn GC 1994 5.2L Binnenkort een nieuwe demper of geen en dan ook meteen maar een nieuw sluitstukje. is dat ook weer gedaan.
  15. Een nieuwe Magnaflow catalysator voor mij GC 1994. [via Ebay VS]
  16. yep, ik zet mijn automaat altijd in N als ik op een rood licht afrij, dan rol ik 'm los naar het licht en pak de D weer op als het groen wordt. Feitelijk bij elke stop ga ik naar N. Went wel na verloop van tijd - GC 1994
  17. staat er bij mij ook al ontzettend lang. Op mening amerikaans forum is dit euvel ook te vinden en volgens de chrysler dealer in Amsterdam is het een software ding en niets ernstigs. Ik heb mijn ZJ net 4 maanden en inmiddels 5K mee gereden, net terug van een vakantie in Tsjechie en ook wat licht 4WD gereden in de bossen. De melding is hoogstens irritant, maar staat laag in mijn prioriteiten lijstje van future Jeep fixes.
  18. passen deze ook op een GC 1994 5.2/V8 ? Zo ja, dan heb ik zeker interesse in deze set.
  19. siem

    Even Voorstellen..

    Ik wilde even melden dat ik ook de trotse nieuwe eigenaar ben geworden van deze Jeep GC 5.2 V8. Een witte limited uit 1994 welke in 1997 naar Nederland is verscheept. 79000 miles. Vandaag de voorassen laten reviseren, nieuwe ashoezen, nieuwe bougies, nieuwe olie, nieuwe oliefilter, nieuwe benzine filter, nieuwe luchfilter en de vetnippels laten invetten, waardoor ze vandaag een stuk fitter en strakker leek te rijden. Het is redelijk waanzinnig om met deze motor rond te rijden moet ik zeggen, hiervoor reed ik een bwm touring 328i uit 1996 (wolf in schaapskleren) en daarvoor een mercedes 280SE uit 1968 (voor mijn tijd zeg maar). Hoop dat ik met de Jeep ook een aantal jaartjes chillaxed kan rond-cruisen, zij het op asfalt, zij het op modder! ps: zie dat ik de foto niet staand kan krijgen. Argh!
  20. Spambots genereren automatisch adressen, ik denk dat inmiddels elke e-mail adres op de planeet een keer als afzender heeft gefungeerd in een spamrun. kun je zelf niets aan doen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...