Spring naar bijdragen

Warka

Forum member
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    1996

Warka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Bedankt voor de reacties! Ik denk dat ik dan maar eest de BCM ga opzoeken en controleren op slechte contacten. Het rare aan de spiegel is dat hij blijft bijstellen, hij draait naar de uiterste stand en daarna blijft het motortje ook draaien, tot de accu leeg is ... zowel linker als rechter spiegel. Ik zal ook de schakelaars uit de linkerdeur eruit halen en schoonmaken. Hopelijk helpt dit iets... Is de BCM ook uitwisselbaar? Of zit daar ook de startonderbreker in?
  2. Beste mede forumleden, ik heb met mijn jeep al een tijd elektrische problemen maar ik kan er niet uitkomen waardoor het veroorzaakt wordt, ik hoop dat iemand al eens soortgelijke problemen wel heeft opgelost.. Het gaat om een grand cherokee uit 1996 4.0 limited op LPG. - Te pas en te onpas gaan de deuren op slot en van het slot af, en dit meerdere keren per seconde en soms eindeloos... - daarnaast gaan de spiegels vanzelf steeds naar de uiterste stand, zelfs als het contact uit is. Het maakt daarbij niet uit hoe de keuzeschakelaar voor de spiegelverstelling in de linkerdeur staat. - Ook blijft de binnenverlichting branden met alle deuren dicht, zelfs als de sleutel uit het contact is. Deze problemen komen eigenlijk altijd tegelijk. Het "resetten" van de computer lijkt wel te werken, maar vaak maar van zeer korte duur. (de accupolen los en dan de + en - tijdelijk kortsluiten). Welke computer (en vooral waar zit die) is voor al deze zaken "verantwoordelijk" en vooral waar zit hij... ik heb de computer op het schutbord er al uit gehad, maar dit s een "nieuw" type dus niet met het connector probleem dat online wel te vinden is. Tevens lijkt deze computer mij alleen voor het motormanagement + automatische transmissie?
  3. Bedankt voor de reacties, besteld! Nu weer opbouwen en gas op die krukas!
  4. Beste mensen, ik ben nieuw op dit forum en heb al wat rond zitten lezen, veel interessant leesvoer! Ik ben sinds kort eigenaar van een grand cherokee 4.0 limited uit 1996. Deze loopt op gas, en bij aankoop haperde hij wat. Nu heb ik de cilinderkop eraf en blijkt dat de kleppen 3mm! gezakt zijn. Nu heb ik er bij de motorenrevisie klepzittingen in laten zetten en laten vlakken, die moet dus weer even mee kunnen. Maar nu is de vraag... Waar haal ik voor een redelijke prijs een koppakkingset, compleet met klepsteelafdichtingen en in / uitlaatpakking? Ik heb gebeld naar de cartal, die vragen er
×
×
  • Nieuwe aanmaken...