Jump to content

QUILTY

Forum member
 • Posts

  129
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by QUILTY

 1. Bij mij is er achter
 2. ben op zoek naar de lange zijde steekas. alle twee mag ook. het gaat om een smalspoor dana 30 as. Als je nog iets heb liggen laat het even weten aub...
 3. Anders heb ik wel interesse. (je was weer te snel Peter !! )
 4. Heb je er ook foto's van of moet ik dan op marktplaats zoeken ?
 5. Ik weet niet of dat gaat. jij heb een 39-11 tanden liggen en ik heb een 46-13 nodig. het scheeld niet zo veel 3.54 tegen 3.55. achter heb ik een amc20 denk dat het diff huis ook anders is. mischien dat er iemand is die weet of dat kan.
 6. Heb in Heerde de tanden uit me diff gereden.. Dus nu op zoek naar een ander gebidje voor de jeep Dana 30 46-13 tanden =3.54 voor een Cj-7 wie heeft er iets voor me liggen?
 7. Je kan er wel heeeele brede fenders op zetten maar dan moet je ook andere lampen op je wagen zetten voor de apk. Binnen kant lamp tot zei kant auto max. 40 cm dacht ik zo uit het hoofd.
 8. Als ik bijna boven ben hoor je het goed (ketting vervangen=weg geluid)
 9. Zou het niet de ketting kunnen zijn in de tussen bak ? als ik mij niet vergis heeft deze ook een ketting. Bij mij Cj-7 had ik precies het zelfde probleem. gewoon op de weg nergens last van maar in het terrein als hij er echt aan moest trekken ging de ketting over de tandjes springen..
 10. Via internet heb ik het bij, restoredclassic@aol.com gedaan Hij vraagt een "donatie" in ruil voor de code. http://restoredclassic.cjb.net/ is de site vond het wel een paar euro waard om de radio weer aan de praat te krijgen. Bij de dealer gaat het vast ook geld kosten, me schoonvader kon bij de Volvo dealer een hoop geld er voor betalen...
 11. Heb je de vier boutjes achter je ankerplaat los gehaald ? dan moet hij er zo uit kunnen. Toen ik er one piece axels in zetten kreeg ik de flens niet van de as omdat hij al iets getordeerd was op de as, en heb toen het lager kapot geslepen en zo de anker plaat van de as geschoven. Heb geen pers dus heb ik een kunststof bus gedraaid en daar weer met een stalen buis op gezet en vervolgens rustig er op geslagen. Ik weet dit is niet hoe het moet maar ging goed.
 12. Als je voorste aandrijfas er tussen uit is kan dat dan geen kwaad als je permanent 4wd heb. ivm de kracht verdelig van de quadra-drive.
 13. Om te kijken of hij inschakeld kan je het makelijkst de auto voor op een verijdbare garage krik zetten en dan rustig proberen weg te rijden als dat lukt dat is de bak gelockt (lampje hoort dan te branden). De ketting van de QT moet wel af en toe vervangen worden. Als je getak hoort onder (zware) last dan is je ketting te slap dus versleten.
 14. Ik heb je een mailtje gestuurd over het verzenden.
 15. Het is wel een 6-delige set dus ook met die kleine stukken bij de voor wielen ,naar die zijn los.
 16. Nieuw setje fenders voor de cj 5,7,8 Past ook op een wrangler volgens mij Compleet met rvs bevestigings middelen prijs 255,- zijn hard kunststof en goed in kleur te spuiten.
 17. Je hoort alleen de vacuum voor de rest hoor je niks als hij inschakeld. Als je er een aandrijf as er af haalt en hij werk ,dan kan je rijden als je stil blijft staan werkt hij niet..
 18. Ik heb er nu onder de gc ook een cherry bomb geplaatst ( ze maken meer als de bekende glass pack hoor) ik heb de vortex demper van cherry bomb er onder en dat kleine dempertje, denk de cat en de grootte er tussenuit gehaald. Resultaat mooie v8 roffel en met 80 zeer stil en 120 iets aanwezig. http://www.cherrybomb.com/
 19. Ik heb er een wokkel van gemaakt Dus ben op zoek naar een andere, het gaat om de achterste. Laten maken kost 225 tot 275 ex btw in apeldoorn ,dus dacht kijk hier even of iemand nog wat heeft en anders moet ik iets maken dat ik hem weer recht kan lassen. hoor het graag..
 20. Je moet even een stukje voor en achteruit rijden voor hij er in schiet en als je hem uit zet net zo. Anders is er in je tussen bak iets kapot..
 21. Gister even me lucht aan zuig gebeuren er af gehaald, en zag dat door dat de carter ontluchting ook op je gas klephuis zit er toch wel veel zwarte aanslag zat. Dus maar even schoon gemaakt. Voorals de AIC was erg vies waardoor hij bleef plakken, twee trox schroefjes los gehaald en met rem reiniger schoon gemaakt. Nu loopt hij weer heel mooi
 22. Je link werkt niet maar ik heb het gevonden op WJjeeps. Heb net onder de kap gekeken,en zie geen slangetjes los zitten, maar als je gas geeft lijkt het wel of hij valse lucht bij het gasklephuis aanzuigt. Morgen maar even de boel er afschroeven om te kijken...
×
×
 • Create New...