Jump to content

QUILTY

Forum member
 • Posts

  129
 • Joined

 • Last visited

About QUILTY

 • Birthday 03/22/1976

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  CJ-7
 • Bouwjaar
  1979

QUILTY's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

 1. Bij mij is er achter
 2. ben op zoek naar de lange zijde steekas. alle twee mag ook. het gaat om een smalspoor dana 30 as. Als je nog iets heb liggen laat het even weten aub...
 3. Anders heb ik wel interesse. (je was weer te snel Peter !! )
 4. Heb je er ook foto's van of moet ik dan op marktplaats zoeken ?
 5. Ik weet niet of dat gaat. jij heb een 39-11 tanden liggen en ik heb een 46-13 nodig. het scheeld niet zo veel 3.54 tegen 3.55. achter heb ik een amc20 denk dat het diff huis ook anders is. mischien dat er iemand is die weet of dat kan.
 6. Heb in Heerde de tanden uit me diff gereden.. Dus nu op zoek naar een ander gebidje voor de jeep Dana 30 46-13 tanden =3.54 voor een Cj-7 wie heeft er iets voor me liggen?
 7. Je kan er wel heeeele brede fenders op zetten maar dan moet je ook andere lampen op je wagen zetten voor de apk. Binnen kant lamp tot zei kant auto max. 40 cm dacht ik zo uit het hoofd.
 8. Als ik bijna boven ben hoor je het goed (ketting vervangen=weg geluid)
 9. Zou het niet de ketting kunnen zijn in de tussen bak ? als ik mij niet vergis heeft deze ook een ketting. Bij mij Cj-7 had ik precies het zelfde probleem. gewoon op de weg nergens last van maar in het terrein als hij er echt aan moest trekken ging de ketting over de tandjes springen..
 10. Via internet heb ik het bij, restoredclassic@aol.com gedaan Hij vraagt een "donatie" in ruil voor de code. http://restoredclassic.cjb.net/ is de site vond het wel een paar euro waard om de radio weer aan de praat te krijgen. Bij de dealer gaat het vast ook geld kosten, me schoonvader kon bij de Volvo dealer een hoop geld er voor betalen...
 11. Heb je de vier boutjes achter je ankerplaat los gehaald ? dan moet hij er zo uit kunnen. Toen ik er one piece axels in zetten kreeg ik de flens niet van de as omdat hij al iets getordeerd was op de as, en heb toen het lager kapot geslepen en zo de anker plaat van de as geschoven. Heb geen pers dus heb ik een kunststof bus gedraaid en daar weer met een stalen buis op gezet en vervolgens rustig er op geslagen. Ik weet dit is niet hoe het moet maar ging goed.
 12. Als je voorste aandrijfas er tussen uit is kan dat dan geen kwaad als je permanent 4wd heb. ivm de kracht verdelig van de quadra-drive.
 13. Om te kijken of hij inschakeld kan je het makelijkst de auto voor op een verijdbare garage krik zetten en dan rustig proberen weg te rijden als dat lukt dat is de bak gelockt (lampje hoort dan te branden). De ketting van de QT moet wel af en toe vervangen worden. Als je getak hoort onder (zware) last dan is je ketting te slap dus versleten.
 14. Ik heb je een mailtje gestuurd over het verzenden.
×
×
 • Create New...