Spring naar bijdragen

Shoveltje

Forum member
  • Aantal bijdragen

    443
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Shoveltje

  • Verjaardag 04/05/1953

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Heinenoord

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    2004

Recente profielbezoeken

3,208 profielweergaven

Shoveltje's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Waardering in de gemeenschap

  1. He Cees,  Ik ga weg bij dit forum. Heb de Jeep verkocht ga as zaterdag mijn andere auto halen 🙂

    Was een geweldige auto heel veel plezier van gehad.

    pieter775@hotmail.com

  2. Helaas, na 9 jaren moet ik afscheid nemen van mijn WJ. Er is iets "degelijk duits" voor in de plaats gekomen en aangezien ik graag wil dat deze bij een liefhebber terecht komt, dus als eerste hier op het forum te koop aangeboden: Origineel Nederlandse auto, van de tweede eigenaar Jeep Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive met Bull bar en Side bars van april 2004 huidige km stand 189.690 Voorzien van een 3,5 inch lift kit van Iron Rock Offroad (veren, dempers, trackbar, swaybar links) met vrijwel nieuwe 265/70-17 General Grabber AT2. Vialle LPI installatie (vloeibaar gas injectie) met ringtank en klepsmering geinstalleerd bij 123.000km, dus rijden voor een halve euro per liter Grijs kenteken, dus een grote vlakke laadruimte van 175 x 142. MRB particulier 114 per maand, zakelijk 38 euro per maand. Voorzien van Cruise control, automatische airco, boordcomputer, elektrisch verstelbare stoelen, stoelverwarming, dimmende spiegels, opklapbare buitenspiegels, trekhaak, trekgewicht op kenteken 3360 kg. Groot onderhoud verzorgd door een bekende firma in Tiel waar de Grand in de afgelopen twee jaar o.a. is voorzien van nieuwe remleidingen, nieuwe LCA's voor en een nieuwe voorste aandrijfas met homokineet. Tevens is de radiateur vervangen. De reguliere onderhoudsbeurten heb ik zelf uitgevoerd met de juiste vloeistoffen voor motor en automaatbak inclusief de filters, de juiste olie voor de NV247 tussenbak en LS diffs. Er zijn wat kleine deukjes en krasjes, het is een JEEP, geen poetsauto. Terreinervaring van deze auto is beperkt gebleven tot een paar introductiedagen van de JCN en wat landweggetjes. De APK is geldig tot 23 september 2018 en de vraagprijs is 5385 euro. Voor meer vragen en/of foto's graag een PM of bel NUL 6 , EEN 5, NEGEN 5, ZES 2, NEGEN 0. Voor meer vragen en/of foto's graag een PM of bel NUL 6 , EEN 5, NEGEN 5, ZES 2, NEGEN 0.
  3. Wel eerst de klep ondersteunen met een balkje of zo .... anders doet-ie AU! (ask me how I know.... )
  4. Hou je wel rekening met de speciale Mopar vloeistof voor de NV247 tussenbak ?
  5. Ik zou even zoeken in Google naar "jeepforum.nl home made blend doors reparatie" , dan kom je hier uit en daar heb je mogelijkerwijs wat meer aan.
  6. Zoek eens op "blend doors" en er gaat een wereld voor je open
  7. Vandaag de Recall J14, R60 binnengekregen, binnenkort maar eens bellen.
  8. De kleur heeft niets te maken met de kwaliteit of samenstelling van de koelvloeistof, het is enkel en alleen kleurstof, niets meer en niets minder. Er zijn echter wel verschillende soorten koelvloeistof waarvan je sommigen echt niet moet mengen omdat je dan de meest vreemde corrosieverschijnselen kunt krijgen. Leestip
  9. Ik neem aan dat je dit soort verschil bedoelt ? er staat hier een hele discussie, weliswaar over de WJ, maar mogelijk levert het je wat informatie op. Succes !
  10. Misschien helpt het als je het type, maten e.d. er bij zet en een fotootje is ook wel leuk
  11. Inderdaad de bougie kabels, waren onderdeel van een zgn inspektion kit (bougies, rotor, bougiekabels, olie- en luchtfilter, automaatfilters en pakkingen) aangeschaft via eBay bij ASP Eberle. (4wheelparts) Uit ervaring weet ik dat "een bougiekabel is een bougiekabel" niet altijd op gaat en dat die dingen ook verouderen waardoor je een mindere of minder krachtige vonk kan krijgen. 't Is qua kosten ook een van de interessantere opties
  12. In het verleden met een Dodge een vergelijkbaar probleem gehad Deed zich op gas erger voor dan op benzine. Ik zie dat je al zo'n beetje alle ontstekingsdelen vervangen hebt, maar zie niets staan over de kabels, en dat was nou bij mij juist de oplossing van het probleem. Blijkbaar wel een issue, want dat moest vervolgens iedere anderhalf jaar gebeuren. Just my 2 cts.
  13. Kentekenplaat 18.2 aanvragen kun je vergeten, dient bij typekeuring aangevraagd te worden dan wel bij import en ja, daarop controleren ze wel... Je mag ze eigenlijk niet eens laten maken omdat de leverancier van de plaat je kentekenbewijs hoort te controleren of je de plaat eigenlijk wel mag voeren. Kun je 'm toch ergens laten maken kun je een prent voor een ondeugdelijke kentekenplaat verwachten, kost je 140 euro. Je kunt er ook voor kiezen bij controle geen kentekenbewijs te tonen, dat is maar 45 euro . Voor wat betreft het bumperverhaal : sterkte !
  14. Zoek binnen dit forum maar eens op "blend doors" en "recirculation" dan kom je waarschijnlijk al een stuk verder. Succes !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...