Jump to content

Wijnand 3.8

Forum member
 • Content Count

  70
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Wijnand 3.8 last won the day on April 10

Wijnand 3.8 had the most liked content!

Community Reputation

10 Neutral

1 Follower

About Wijnand 3.8

 • Birthday 04/24/1977

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bollenstreek
 • Interests
  Jeep en Corvette

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  2007

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 21 december naar Heerde komen werkt in dit geval het beste. Komen 50+ Jeeps. Kan je alles zelf zien en een praatje maken met de eigenaren.
 2. Voor nieuwe velgen kan je ook hier kijken. Hebben hele mooie vind ik zelf. https://shop.asp-eberle.com/de/shop/14-felgen-zubehoer/01-felgen
 3. Heb je misschien een link waar we wat op kunnen zien?
 4. Ik heb er 1,5 jaar over gedaan om er achter te komen wat ik mooi vind. Er is zo veel keus. Je kan kiezen om hem aan te laten sluiten op de fender flares of voor wat extra pit juist niet. Uiteindelijk heb ik voor het niet aansluiten gekozen met lier. Ik heb ook meteen een bijpassende skidplate gekocht. Het past allemaal mooi bij elkaar en beschermt ook goed.
 5. Je kunt ook de "luxe" 95 tanken die zijn nog wel E5. Die zijn hier bij ons dorp bij de Total en Esso gewoon te krijgen. Wel iets duurder maar ik vind dat hij er ook beter op rijdt. Even een benzine App op je telefoon zetten en je kan in heel Nederland zien waar welke benzine te koop is. Vaak staat de prijzen ook bij.
 6. De wielen zijn verkocht. Deze mag op slot.
 7. Waarom wilde je de Jeep lager hebben? Heb je een foto van hoe hij was en hoe hij nu is?
 8. Het weerbericht geeft het hele weekend 26 graden aan!! Ik zeg dak eraf bij de Jeep en s' avonds bij het feest! Wij hebben er zin in.🍻
 9. Wij zijn weer thuis van een heerlijke dagje Jeepen. De tourrit heeft ons echt doen verbazen. Wat een mooie en afwisselende rit. Niet te lang waardoor er ook nog voldoende tijd was om te spelen in de (Jeep) speeltuin die halverwege de rit voor ons klaar stond. Hartelijke dank voor deze prachtige dag en natuurlijk ook voor de hulp van alle Marchals.
 10. Bij meetings hier op het forum staat alle info.
 11. Wij zijn er ook bij! we hebben er nu al zin in 😋
 12. Wanneer is de auto voor het laatst uitgelijnd? Bij mij scheelde dat enorm na de installatie van 1,75 inch verhoging en nieuwe velgen met banden. Ben je van A/T banden naar T/A banden gegaan? Zo ja dan zou je de bandenspanning kunnen controleren en iets aanpassen. Maar ik denk dat uitlijnen de oplossing gaat zijn. Je moet dit wel laten doen bij een bedrijf die dit ook echt kan.
 13. nee want dan krijg je problemen met de verzekering omdat die trekhaak geen goedkeuring heeft. Ik heb dit bij Brink nagevraagd. Maar er zijn oplossingen voor. Ik heb in Duitsland een trekhaak met TUV gevonden. ARS heeft hem daar ook gekocht.
 14. 4 tot 6 juli is in Zweden de Big Power Meet. Dat is de grootste USA auto meeting van Europa. Daar komen in 3 dagen tijd 25.000 auto's op af. Ik heb je trouwens een BP gestuurd over je trekhaak. Ik moet ook een verlaagde trekhaak hebben en ben nog zoekende.
×
×
 • Create New...