Jump to content

Wijnand 3.8

Forum member
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Wijnand 3.8 last won the day on April 10 2019

Wijnand 3.8 had the most liked content!

Community Reputation

10 Neutral

1 Follower

About Wijnand 3.8

 • Birthday 04/24/1977

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bollenstreek
 • Interests
  Jeep en Corvette

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  2007

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De Jeep marshals zitten op een eigen lijn met vergunning, de deelnemers (leden) zitten daar niet op en regelen zelf iets.
 2. Ik ben vorig jaar wezen kijken en ga dit jaar weer kijken. Het is een prachtig evenement. Zelf rijden ga ik niet doen op het strand. Lekker kijken en een warme chocomel drinken. Parkeren kan prima in de parkeergarage.
 3. Wij gebruiken de walkie talkie. Deze: Deze maakt gebuikt van de 8 vrije kanalen en heeft bij elk van de 8 ook nog 121 subkanalen. Daarmee is ruim voldoende privacy aanwezig. Mijn ervaring is dat deze ongeveer 1 km ver komt in de auto. Voor ons werkt dit prima tijdens Jeep dagen.
 4. Dat ziet er zeker dik uit! Mooie combinatie met de offroad caravan.
 5. 21 december naar Heerde komen werkt in dit geval het beste. Komen 50+ Jeeps. Kan je alles zelf zien en een praatje maken met de eigenaren.
 6. Voor nieuwe velgen kan je ook hier kijken. Hebben hele mooie vind ik zelf. https://shop.asp-eberle.com/de/shop/14-felgen-zubehoer/01-felgen
 7. Heb je misschien een link waar we wat op kunnen zien?
 8. Ik heb er 1,5 jaar over gedaan om er achter te komen wat ik mooi vind. Er is zo veel keus. Je kan kiezen om hem aan te laten sluiten op de fender flares of voor wat extra pit juist niet. Uiteindelijk heb ik voor het niet aansluiten gekozen met lier. Ik heb ook meteen een bijpassende skidplate gekocht. Het past allemaal mooi bij elkaar en beschermt ook goed.
 9. Je kunt ook de "luxe" 95 tanken die zijn nog wel E5. Die zijn hier bij ons dorp bij de Total en Esso gewoon te krijgen. Wel iets duurder maar ik vind dat hij er ook beter op rijdt. Even een benzine App op je telefoon zetten en je kan in heel Nederland zien waar welke benzine te koop is. Vaak staat de prijzen ook bij.
 10. De wielen zijn verkocht. Deze mag op slot.
 11. Waarom wilde je de Jeep lager hebben? Heb je een foto van hoe hij was en hoe hij nu is?
 12. Het weerbericht geeft het hele weekend 26 graden aan!! Ik zeg dak eraf bij de Jeep en s' avonds bij het feest! Wij hebben er zin in.🍻
 13. Wij zijn weer thuis van een heerlijke dagje Jeepen. De tourrit heeft ons echt doen verbazen. Wat een mooie en afwisselende rit. Niet te lang waardoor er ook nog voldoende tijd was om te spelen in de (Jeep) speeltuin die halverwege de rit voor ons klaar stond. Hartelijke dank voor deze prachtige dag en natuurlijk ook voor de hulp van alle Marchals.
×
×
 • Create New...