Spring naar bijdragen

Natale

Forum member
  • Aantal bijdragen

    131
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    6

Alles door Natale geplaatst

  1. Heb dit ook ! Lijkt op de ventilator. Heb jij het al opgelost en wat was het ?
  2. verkoopt u ook snorkels voor een cherokee kj uit 2005

    groetjes 

    Natale Dorigo

  3. Heeft er iemand nog een treeplank voor een TJ 1999, rechts, te koop ?
  4. Natale

    Wie ben ik?

    Welkom, veel succes
  5. Met kachelventilator lag het bij mij aan de schakelaar. Ook had ik de kachelweerstand vervangen maar toch dashboord los gemaakt en de schakelaar schoongemaakt. Toen deed hij het weer in alle 4 de standen.
  6. Ik heb, via Booking.com, een hotel gevonden. Zit op circa 10 minuten van het terrein. ik heb gezocht op Knüllwald en kreeg dan een aantal mogelijkheden. Succes !!!
  7. Zeker mooie Jeep. Ik hou een interval van 10.000 km aan. wel regelmatig oliepijl controleren. mijn dochter gebruikt hem dagelijks om mee naar school en naar voetbal te gaan. Ervaar geen nadelige uitwerkingen. Op snelweg vind ik 100km/h leuk, daarboven is topsport. we zien je misschien wel eens bij de Jeepclub Nederland. Natale
  8. Natale

    TJ,

    Mag een slotje op! heb nieuwe gekocht.
  9. Beste Ed, ik kom er binnenkort op terug. Wil even de maten van de radiateur nemen en aan jou doorgeven, zodat je die met jpu radiator kan vergelijken of de maat overeen komt.

    groetjes Natale

  10. Natale

    TJ,

    Gezocht voor mijn 2,5 Ltr bezine TJ radiateur. heeft iemand die nog liggen en wil die wel verkopen?
  11. Welkom John. Ik hoop dat je net zoveel plezier en sleutelmomenten zult hebben als ik aan mijn Jeep. Wellicht een overweging waard om eens bij de Jeepclub op visite te gaan. Tref je meerdere fanatica als het om Jeep gaat. Check www.jeepclub.nl voor de activiteiten.
  12. Natale

    Patriot gekocht!

    We zien je graag op 12 februari bij een Jeepclub evenement in Spaarnwoude. Zie www.jeepclub.nl
  13. Mooie TJ ! Tot 12 februari.
  14. Klinkt hartstikke leuk. binnenkort volgt de inschrijving
  15. Natale

    Nieuw hier

    Beste Wijnand, welkom op dit forum, welkom bij de Jeepclub. Al Jeepclub Nederland organiseren wij veel evenementen per jaar, in plaats van 1x per jaar iets meer uit je auto te halen kan je nu mer dan 10x veel plezier hebben aan je Jeep. JCN (Jeepclub Nederland) organissert dagevenementen maar ook weekendjes, in binnen en buitenland. Ik weet dat er binnen onze club verschillende mensen 4x4 reizen maken en organiseren. Ik neem aan dat ze jou en jouw familie daar graag over vertellen. veel plezier en ik hoop tot binnenkort. al vast hele fijne feestdagen gewenst en een gezond 2017
  16. Hier nog een keer Masis, Wim van Hezik vraagt of je dat onderdeel, wat je voor hem hebt, mee wilt nemen. Namens Wim en natuurlijk zijn vrouw Marjam, hartelijk dank. Dus zeker komen !!!!!!!
  17. Ik denk niet dat het een enorm probleem is dat je komt. Komem jullie met 1 of 2 auto's? inschrijven voor de lunch, ik denk dat dat niet meer gaat. Maar er kan wel een frietje ofzo besteld worden in de kantine van de motorclub
  18. Welkom op het forum. wellicht kan je jouw XJ eens komen laten zien tijdens een Jeepclub Nederland evenement. Natale
×
×
  • Nieuwe aanmaken...