Spring naar bijdragen

GrayFox

Forum member
 • Aantal bijdragen

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Patriot
 • Bouwjaar
  2010

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Inschakelen
 1. Ik heb inderdaad geprobeerd om Torque te draaien op de headunit, maar ik kan die niet pairen met de ODB2 connector. Maar ik heb Torque nu op mijn mobiel draaien, en dat is eigenlijk wel zo handig. Nu kan ik Waze draaien op mijn headunit, en tegelijkertijd Torque op mijn mobiel voor wat extra data zoals snelheid (zie ik graag digitaal i.v.m. trajectcontrole), kilometers per liter, pk op de wielen, etc.
 2. Voor ongeveer E 350,- inclusief verzendkosten besteld. Het ziet er super uit en een grote verbetering ten opzichte van de fabrieksradio met de 6-CD wisselaar. De ROM is helaas wel erg Chinezerig, beperkt en niet enorm instelbaar, maar het werkt perfect voor mijn muziek en navigatie. Installatie is goed te doen, vrijwel plug & play. Voor de eventueel geinteresseerden: www.ebay.com/itm/10-1-WiFi-3G-Android-6-0-Car-Stereo-Auto-Radio-GPS-Navigation-For-Jeep-Patriot/322537389355 Ook meteen een backup camera gemonteerd, wel zo handig!
 3. GrayFox

  Patriot gekocht!

  Bedankt allemaal!
 4. GrayFox

  Patriot gekocht!

  Tnx @Deadeye!!!
 5. GrayFox

  Patriot gekocht!

  @John Renne Hahaha, gelukkig heb ik een pas voor de Bob wash! Ik zit er trouwens wel over te denken om hem zwart te laten plastidippen, maar eerst eens even kijken hoe hij in het wit bevalt! @Ab Anderhalve week zelfs! Dat wordt ongeduldig wachten Hij stond bij Vaartland in Ypenburg. Dat is technisch gezien Den Haag geloof ik.
 6. GrayFox

  Patriot gekocht!

  Hallo! Ik ben GrayFox, en vanaf 1 februari ben ik de trotse eigenaar van deze mooie Jeep Patriot!
×