Spring naar bijdragen

Monsterjam 2006 30 September in Errenhem


Boaster
 Share

Recommended Posts

  • 5 weeks later...

Monstertrucks naar Nederland

De eerste namen zijn bekend! Uiteraard is alles nog onder voorbehoud, want er gaan nog een aantal maanden overheen voordat ze in september naar Nederland komen en er kan in die maanden nog van alles gebeuren. Oude maar ook nieuwe gezichten vormen een prachtig begin van de line-up van Monster Jam en beloven veel goeds voor een spectaculaire show. De volgende acht monster trucks zullen zaterdag 30 september in ieder geval het Gelredome op zijn kop zetten:

· Grave Digger

· El Toro Loco

· Superman

· Monster Mutt

· Blue Thunder

· Taz

· Batman

· Teenage Mutant Ninja Turtle

De laatste drie trucks komen voor het eerst naar Nederland en zijn hier nog niet zo bekend. De komende maanden zullen jullie dan ook veel van deze trucks horen via de Monster Jam website en de nieuwsbrief! Een tipje van de sluier lichten we alvast op: Taz wordt bestuurd door niemand minder dan Adam Anderson, de zoon van de legendarische Dennis Anderson. Dat belooft veel goeds!

· Hoeveel PK heeft een gemiddelde monster truck

Chad Fortune (Superman): Een monster truck heeft gemiddeld zo’n 1500 PK.

· Wat verbruikt een monster truck?

Dennis Anderson (bouwer Grave Digger): Een monster truck gebruikt methanol. Met 1 liter methanol kan hij nog niet eens 100 meter rijden. Dat is echt waanzinnig!

1687.jpg

Pit PartyDe Pit Party biedt je de mogelijkheid om achter de schermen te kijken bij Monster Jam! Dit is de unieke kans om alle monster trucks van dichtbij te bekijken en alle Amerikaanse bestuurders te ontmoeten. Je krijgt vrije toegang tot het stadion waar een paar uur later de monster trucks hun show geven. De bestuurders en monster trucks zijn er speciaal voor jou! Ze staan iedereen te woord, beantwoorden alle vragen, delen handtekeningen uit en laten je van dichtbij hun monsters zien. Vergeet je fototoestel niet!

Kaarten voor de Pit Party zijn te bestellen in combinatie met het toegangsbewijs voor de aansluitende Monster Jam show. Ze kosten € 5,- euro extra.

Deze mail van de organisatie.

Beste Rene,

Het is inderdaad toegestaan om bij de Pit Party (en ook bij de show) foto's te maken. Er zijn alleen wel restricties verbonden aan het type camera. Er mogen namelijk geen professionele foto's worden gemaakt! Omdat afgelopen jaar uw fotocamera is ingenomen, ga ik ervan uit dat dat dit jaar ook het geval zal zijn. De eisen zijn namelijk niet veranderd. Ik raad u daarom aan een iets kleiner toestel mee te nemen. De specificaties staan op de website. (Camera's met een lensafstand van meer dan 70 mm zijn niet toegestaan, en evenmin spiegelreflexcamera's en andere camera's met verwisselbare lenzen.)

Mijn excuses voor deze beperkingen. Dit zijn restricties vanuit de USA om ongecontroleerde publiciteit omtrent Monster Jam te voorkomen.

Heel veel plezier bij de show op zaterdag 30 september!

Vriendelijke groeten,

.......

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...
I'll be there... I am trying to get some other to go too from the german jeepforum.de.

@Ogdak: Maybe we will see eachother!

Hello deadman.

If a see you.....let's drink a beer.

Greetings Rene

Well let us all drink a beer then. I will be there too, just got to get myself some tickets though wink.gif

Sounds good, is gonna be a lot of beer. rolleyes.gif

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...