Spring naar bijdragen

marspie

Forum member
  • Aantal bijdragen

    41
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door marspie geplaatst

  1. beetje erg oud topic waarop je binnen komt? Maar verder staat in het topic al aangegeven wat je kunt doen! Dus geen roze vloeistof kopen om bij de blauwe te mixen. groeten en doe voorzichtig
  2. Zaterdag 2 Juni even naar de airco dokter gegaan. Wat bleek er zat 200 gram te weinig koelmiddel in. Daardoor haalde het systeem in warm weer de druk niet meer. En werd de pomp uitgeschakeld. Weer wat koelmiddel toegevoegd en nu maar hopen dat het weg blijft bij warm weer.
  3. Ha Frans, Misschien wel want vanochtend draaide de pomp wel. Maar uurtje later na parkeren niet meer? Maar hoe kom ik erachter dat de pomp in veiligheid staat?
  4. bij mij zitten deze 2 blokken tegen het luchtfilterhuis geschroefd. Naar de motorzijde. succes.
  5. Dit keer vergeten een multimeter mee te nemen. Blower intern werkt nog dus die koppeling is het niet. Op het oog geen draad breuk. Maar zie op de zekering boxen geen tekst met airco of iets dergelijks.
  6. Hallo daar, Kan iemand mij helpen door te vertellen welke zekering ik moet controleren voor de airco? Deze is er plotseling mee gestopt. De magneet koppeling komt niet meer in. Ik ben nu op vakantie in de cevennen en het is toch prettig om dat ding werkend te hebben. Of is er een ander punt waar ik op moet letten? alvast bedankt. Groeten Marcel.
  7. hallo, loopt de auto op gas of op benzine? als je flink gas hebt gegeven blijft het dan weg? zou kunnen dat een klepstoter niet helemaal mee komt. Pieter775 Als het goed is zitten er geen bougie kabels in deze wagen! iedere bougie zijn eigen bobine.
  8. diameter 280 dikte 24.5 hoogte 81.7 of 280 diameter dikte 22.2 hoogte 77.
  9. bouwjaar en motor wil ook wel eens iets uitmaken?
  10. Wat zou de bumper op moeten brengen? Krasjes is niet zo'n probleem als er maar geen plakken afgeschaafd zijn. Komt niet op een nieuwe auto.
  11. is de voor bumper nog te gebruiken?
  12. Ha Martijn, probeer het eens met een stukje koord(touw) 1x met de spanrol ontspannen en 1x met de spanrol gespannen. Dan heb je een maat waar je binnen moet blijven. http://industrialproducts.be/nl/riem-v-snaren-tandriemen.shtml Kijk even op deze site als voorbeeld of je een riem op maat kunt vinden. Misschien onder automotive vakje. Groeten marcel.
  13. ik heb helaas geen uitlezer. elke keer dat hij aan de computer bij de garage hangt kost ook 25 euri. Dan kan ik beter 1 coil kopen. Als ik hem nu uitwissel kan ik op gehoor niet merken of het onregelmatig lopen mee gaat naar de andere cilinder.
  14. Goede dag heren, Weet er iemand waar ik een ontsteking spoel kan kopen in Nederland. voor een grand cherokee uit 2000 V8 4.7. En voor een normale prijs. Anders kan ik ze ook over laten komen uit China of Amerika. Of hoe ik deze door kan meten. En welke waarde deze dan zou moeten zijn. Op dit moment heb ik misfire op cilinder 8 . Dus als ik er 1 zou hebben kan ik kijken of dit weg gaat. Alvast bedankt.
  15. Ha Roland, De lucht stroom heeft niet zoveel te maken met het verkeerd aansluiten van de slangen op de lpg verdamper. Is je blower wel te regelen? Zo niet, zou je eens naar de blower regeling onder het dashboard kastje moeten kijken. Daar kan dan wel eens een draadje te warm zijn geworden. Waardoor de conector niet meer helemaal werkt.
  16. de uitlaat loopt achter over de achteras heen. daarvoor zit een demper. als het laatste stuk van de uitlaat een beetje scheef in de demper geplaatst is dan loopt hij boven de achter tegen het chassis aan te rammelen. meestal zie je dat ook aan de achterzijde van de auto dat de uitlaat niet echt in het midden zit hij hangt dan 1 kant op. succes.
  17. hier een stukje over de wj remmen. http://www.wjjeeps.com/brakes.htm Ik had ook al aardig wat sites bekeken maar kon niet echt de akebono vinden. en wat ik daar over terug lees zijn deze toch niet zo heel slecht. Vandaar dat ik de vraag stelde of iemand wist waar deze te koop waren. Daarom na weinig reactie deze bij GIVA in rotterdam gekocht. omdat ik nu voorlopig toch nog minstens 3 weken in malysia zit kan ik ook nog eens niet lekker in de sneeuw testen. hahaha. groeten en toch noch bedankt voor de na reactie.
  18. daar vraag ik dus 2 weken geleden om maar dan krijg ik geen reacties. van aftermarket staat dus niet bij of het al een keer gereviseerd setje is! achteraf kijk je een koe in der ****
  19. afgelopen zaterdag voor rommeltje vervangen. remklauw vervangset bij de stealert gekocht 400 euri. en 2 nieuwe schijven ATE 60 euri. hoop dat ik nu even af ben van trillen door vastlopen van de remblokken. werktijd nog geen 1 1/2 uur.
  20. goede dag, Weet iemand waar ik een paar goede rem klauwen kan kopen voor een wj uit 2000 4.7? De linker loopt aan de plunjer komt niet helemaal terug. Dit gebeurd vooral als niet al te hard gereden word. Deze remklauwen zijn ook nog de orginele waar de auto mee afgeleverd is. Ik ben nu op zoek naar akebono of iets vergelijkbaars. Heb de boel nu al diverse keren uitelkaar gehaald. Nieuwe cups zijn niet de oplossing. Nu maar eens nieuwe klauwen proberen.
  21. weet niet waar je woont maar ik heb nog wat achter in de auto woon zelf in hendrik ido ambacht
  22. Onder het dashboard kastje zit de stekker van de blower vaak is hier 1 conector los gesmolten. of bijna door gebrand. door deze te vernieuwen zijn een hoop problemen vaak verholpen. Deze reageert ook op het in en uitschakelen van de aircopomp! Veel succes.
  23. G3 heeft te maken hoe het gas in de motor komt. Dat wil zeggen het aansturen daarvan. Je tank mag gewoon achter de achterbank. veel geluk.
  24. misschien als je die blauwe draad achter de radio verwisselt met die groene dat tie het weer doet. maar pas op geen aarde maken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...