Spring naar bijdragen

Tamler

Forum member
  • Aantal bijdragen

    22
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    2000

Tamler's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Dank je wel! Ik had de zoekfunctie wel gebruikt, maar niet het woord kachelweerstand!
  2. Bij mijn WJ uit 2000 heb ik nu het volgende probleem: De blower valt soms uit, het display werkt nog en als ik aan de knoppen draai reageert hij ook. Maar hij blaast dan ineens geen lucht meer. Als ik de motor opnieuw start doet hij het weer. Heb het 1 keer eerder gehad maar de laatste dagen heb ik het nu al een paar keer gehad, dus toch maar eens kijken wat het is! Heeft iemend hier er misschien ervaring mee??
  3. Allen, Zoals meerdere personen hier heb ik ook last van een lekkende stuurbekrachtiging. Op het forum heb ik gevonden hoe ik deze makkelijk kan vervangen en ga dit dus ook zo snel mogelijk doen! Maar nu zit ik met de vraag, welke olie doen jullie erin? Zaterdag ben ik langs de auto materialen zaak geweest (Rijnsbergen) geweest en gevraagd of hij deze olie heeft voor mij. Maar hij kon het niet aan mij verkopen, dit is een speciale olie die bij de Jeep dealer vandaan moet komen. Kopen jullie deze olie ook bij de dealer? Ik hoor ook wel eens verhalen van bepaalde ATF olie die erin gedaan wordt, maar hoor ook verhalen dat alles dan als nog verrot gaat. Kunnen jullie misschien duidelijkheid bieden voor mij? Alvast bedankt!
  4. Het houten deel om de radio heen kan je voorzichtig met een plastic plat iets, opzij wippen. Kijk even op wjjeeps.com voor een precieze uitleg. Maar dat zit alleen geklikt op 4 plaatsen. De radio zelf zit met 4 schroeven vast.
  5. Als je de infinity installatie hebt, waar ik vanuit ga. Dat is er al een versterker gemonteerd, deze zit onder de achterbank als je de zitting naar voren klapt aan de kan van de bijrijder. Als je nog een extra versterker wilt aansluiten, zou je je radio eruit moeten halen en kijken of er een aansluiting zit op de achterkant van je radio.
  6. Als je deze niet kan vinden, kan de dealer deze wel achterhalen. Kostte me 23,50 Ik had een foto van de radio gemaakt en hij trok zo een code uit de computer! Zonder iets van mijn auto te weten!
  7. Bakbeest, Ik heb er al best wel veel over gelezen ook. Zelf heb ik bijna alles opgeslost! Ik heb alleen foutcode 16 nog. Dat de temperatuur deur niet reageert aan de passagierskant. Dat zou dus de actuator kunnen zijn die de blend door zelf aanstuurt. Maar ik heb van de week mijn auto te koop gezet dus heb er geen tijd / zin meer in om het na te kijken/maken. Ik zie toevallig dat jij een Cherokee wilt gaan kopen, ik heb mijn WJ toevallig in de verkoop gezet afgelopen week.. Moet je maar eens zoeken op autoscout of autotelegraaf mocht je intresse hebben. (Als forum member gaat hij goedkoper weg natuurlijk dan de vraagprijs.. )
  8. Een strutbar / swaybar ben ik dus een beetje voor aan het zoeken. Dat werkt goed als je er een paar monteert. Daar ga ik dan maar even naar zoeken! Bedankt voor de tip om in Duitsland te zoeken, dat ga ik ook zeker doen!
  9. haha het hoeft niet persé verlagen te zijn natuurlijk..! Maar zou het wel prettig vinden als hij wat stijver zou zijn... Daar andere veren lukt dat vaak ook al een beetje, vandaag mijn opmerking over verlagen.. hahaha
  10. Allen, Ik wist niet goed in welke rubriek ik dit moet plaatsen, maar dit lijkt me de beste.. Je ziet heel veel kits om de WJ op te hogen, maar ik vroeg me af of er ook onderdelen zijn om hem te verlagen? En eventueel wat stabieler te maken dmv. strutbars of iets dergelijks... Ik heb zo iets namelijk nog niet kunnen vinden! Groeten, Leroy
  11. Ja klopt, dit kan je bij elke versnelling doen. Er zit op de pook van de automaat ook een knop om dat uit te zetten. Dan gaat er op je dashboard een lampje branden " O/D off "
  12. Bij de WJ is het volgens mij standaard. Dus ik denk dat je dan bij de dealer moet zijn?! Meer weet ik er ook niet van, sorry.
  13. Zo een sensor heb ik ook op mijn WJ... Ik denk dat het de sensor is van de cv op afstandbediening? Want meestal zitten verlichting sensoren (& ruitenwisser) achter de achteruitkijk spiegel.
  14. Bij mij in de auto is het niet koud hoor! haha De passagiers kant blaast alleen maar warme lucht!! En mijn kant wel gewoon koud en warm, dus ik ga er dan van uit dat de klep aan de passagierskant blijft hangen. Maar in mijn geval in de warme stand denk ik dan. Thanks voor tip van de kabels. Ik zal met de boeken erbij eens uitzoeken hoe dat loopt en waar heen... Dan kan ik het een keer gaan proberen te maken, als niet heel het dashboard eruit hoeft..! Je kan in je kachel unit een handeling doen waardoor de codes in je beeldscherm komen. Je moet de airco knop en de recirculatie knop allebei tegelijk indrukken en dan na 2 of 3 sec de linker temp knop een slag draaien. Dan komen de getallen van de foutcodes in beeld als het goed is.
  15. Heb vandaag weer even de foutcodes gekeken. Heb nu alleen nog maar de: 16: Right temperature door not responding 59: Vehicle speed bus message missing 60: Engine RPM bus message missing nr 16 lijkt mij overduidelijk met de blend door te maken te hebben. Alleen de andere 2 heb ik echt geen idee van wat ze betekenen? Misschien weet iemand een 'simpele' uitleg hiervan? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...