Spring naar bijdragen

marspie

Forum member
  • Aantal bijdragen

    41
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over marspie

  • Verjaardag 18/03/1968

Contact Methods

  • MSN
    marspie1@hotmail.com
  • Skype
    marspie

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    2000

marspie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. beetje erg oud topic waarop je binnen komt? Maar verder staat in het topic al aangegeven wat je kunt doen! Dus geen roze vloeistof kopen om bij de blauwe te mixen. groeten en doe voorzichtig
  2. Zaterdag 2 Juni even naar de airco dokter gegaan. Wat bleek er zat 200 gram te weinig koelmiddel in. Daardoor haalde het systeem in warm weer de druk niet meer. En werd de pomp uitgeschakeld. Weer wat koelmiddel toegevoegd en nu maar hopen dat het weg blijft bij warm weer.
  3. Ha Frans, Misschien wel want vanochtend draaide de pomp wel. Maar uurtje later na parkeren niet meer? Maar hoe kom ik erachter dat de pomp in veiligheid staat?
  4. bij mij zitten deze 2 blokken tegen het luchtfilterhuis geschroefd. Naar de motorzijde. succes.
  5. Dit keer vergeten een multimeter mee te nemen. Blower intern werkt nog dus die koppeling is het niet. Op het oog geen draad breuk. Maar zie op de zekering boxen geen tekst met airco of iets dergelijks.
  6. Hallo daar, Kan iemand mij helpen door te vertellen welke zekering ik moet controleren voor de airco? Deze is er plotseling mee gestopt. De magneet koppeling komt niet meer in. Ik ben nu op vakantie in de cevennen en het is toch prettig om dat ding werkend te hebben. Of is er een ander punt waar ik op moet letten? alvast bedankt. Groeten Marcel.
  7. hallo, loopt de auto op gas of op benzine? als je flink gas hebt gegeven blijft het dan weg? zou kunnen dat een klepstoter niet helemaal mee komt. Pieter775 Als het goed is zitten er geen bougie kabels in deze wagen! iedere bougie zijn eigen bobine.
  8. diameter 280 dikte 24.5 hoogte 81.7 of 280 diameter dikte 22.2 hoogte 77.
  9. bouwjaar en motor wil ook wel eens iets uitmaken?
  10. Wat zou de bumper op moeten brengen? Krasjes is niet zo'n probleem als er maar geen plakken afgeschaafd zijn. Komt niet op een nieuwe auto.
  11. is de voor bumper nog te gebruiken?
  12. Ha Martijn, probeer het eens met een stukje koord(touw) 1x met de spanrol ontspannen en 1x met de spanrol gespannen. Dan heb je een maat waar je binnen moet blijven. http://industrialproducts.be/nl/riem-v-snaren-tandriemen.shtml Kijk even op deze site als voorbeeld of je een riem op maat kunt vinden. Misschien onder automotive vakje. Groeten marcel.
  13. ik heb helaas geen uitlezer. elke keer dat hij aan de computer bij de garage hangt kost ook 25 euri. Dan kan ik beter 1 coil kopen. Als ik hem nu uitwissel kan ik op gehoor niet merken of het onregelmatig lopen mee gaat naar de andere cilinder.
  14. Goede dag heren, Weet er iemand waar ik een ontsteking spoel kan kopen in Nederland. voor een grand cherokee uit 2000 V8 4.7. En voor een normale prijs. Anders kan ik ze ook over laten komen uit China of Amerika. Of hoe ik deze door kan meten. En welke waarde deze dan zou moeten zijn. Op dit moment heb ik misfire op cilinder 8 . Dus als ik er 1 zou hebben kan ik kijken of dit weg gaat. Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...