Spring naar bijdragen

cherokeechief

Forum member
  • Aantal bijdragen

    160
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    2

cherokeechief last won the day on February 16 2012

cherokeechief had the most liked content!

Over cherokeechief

  • Verjaardag 08/03/1971

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.cherokeechief.nl

Profile Information

  • Gender
    Male

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Wagoneer
  • Bouwjaar
    1986

Recente profielbezoeken

2,998 profielweergaven
  • Ab

cherokeechief's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Waardering in de gemeenschap

  1. Hoi ARS, hoe is het probleem nu opgelost? Had namelijk een boel vd zelfde symptomen..
  2. Thnx Bob, hij gaat onder een 2001 XJ, maar meten is weten is mij geleerd 🙂
  3. Hi Kapt Bob, heb je die Magnaflow 13255 uit de US laten komen?
  4. Hi Arjan, in mijn 2001 cherokee zit het filter aan de brandstofpomp vast, deze zit in je tank.
  5. HE Petrus! Ik heb de '78 Chief & de '86 Woody nog.. Chief is volgend jaar 40 en ik heb inmiddels de Woody gestript van zn LPG en is bijna klaar voor de omkeuring. Ohja, er is nog een Cherokee 60th Anv. uit 2001 bijgekomen.. Laat even weten hoe het gaat met jouw Chief!
  6. Was tijdens de keuring, had 20 a4-tjes uitgeprint en in n mapje gedaan en daar laten zien.. (RDW Almelo)
  7. Hoi Rene, ik heb voor het op kenteken zetten van een Grand Wagoneer 1986 bij de RDW een uitdraai gemaakt van 20 verschillende Wagoneer's via de RDW site. Vonden ze wel slim om hun eigen gegevens zo aan te leveren :-). Alleen ff wat kenteken nummer zoeken en alleen die met trekgewicht gebruiken natuurlijk! Suc6
  8. Misschien heeft die Rob de V. m nog ligger ? http://www.marktplaats.nl/a/auto-onderdelen/jeep-onderdelen/m604103267-wagoneer-elek-motor-achterraam-mechanisme-tailgate.html?c=be2da871b0d84f75c3056cc6db858f31&previousPage=lr&pageNum=9&pos=25 O anders n U-profielletje (laten) maken met die 2 platte ogen er aan ?
  9. Was weer ff leuk om int bos te zijn vandaag ! Mooi "FSJ terreintje" aan gelegd door de JCN met dito borden , waarvoor thnx aan De JClubN die er weer een mooi evenement van hebben gemaakt.. Misschien n Topic van "Wall of JeepFaces" ? Heb wel wat bekende gezien, maar vond t moeilijk om Jeeps-Faces&Jeepforum namen aan elkaar te koppelen ? Dit laatste met de 8erliggende gedacht dat ik vandaag een paar mensen gezien heb, bij toeval, waarvan ik dacht.. das leuk om die mede-forum-Jeeppersoon eens te zien ! Petrus, Waar was je nou ? Al bij al, fijne zaterdag dus !
  10. COOL BORD !! Vandaag nog ff heel veel dingen in elkaar knutselen en dan op naar Heerde ! Marco, ik ben er om 10.00uur trouwens.. Tot morgen
  11. Hoi Marco, heb je al n expert om mee te nemen naar dat gesprek ? Denk dat dat wel handig is, mede om straks de technische zaken die besproken worden te weerleggen met de hulp van jouw expert (en zijn technische kennis). Als ik nog iets kan doen hoor ik het... Gr. Martijn ps. fijn dat je weer aan de slag bent!
  12. Funky, waar heb je ze gehaald & voor wat voorn prijs ? Ik ben op zoek, en kom totnutoe niet onder de 180,-
×
×
  • Nieuwe aanmaken...