Spring naar bijdragen

muis

Forum member
 • Aantal bijdragen

  12
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Grand Wagoneer
 • Bouwjaar
  1986

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Inschakelen
 1. Als jullie het niet goed kunnen zien heb ik ook nog meer foto’s.
 2. nou ik ben eronder gekropen en heb een aantal foto’s. Er zijn dus 2 problemen: 1. Het lekt op de kruiskoppeling. Op de foto zie je duidelijk dat de druppels tegen de wand (tank) aan slaan door de roterende as. Dit is rode olie! probleem 2: dit is echt de automaat. Maar is de lekkage uitsluitend afkomstig uit de pakking van karterpan of is er meer aan de hand. Het ziet er zo vochtig uit boven de pan. Zie ook foto’s? De huidige pan niet origineel (wel
 3. Waar zit die kering dan? Ik vind het zo vreemd dat er rode olie lekt. De quadra track zit nog tussen de kruiskoppeling en de versnellingsbak. Ik erger me rot als het olie lekt. Daarom zou ik eigenlijk ook wel de versnellingsbak willen reviseren. Heeft iemand hier ervaring mee? Qua kosten waar moet ik aan denken? Heeft iemand een adres in de buurt van Den Haag?
 4. Waar zit die kering dan? Ik vind het zo vreemd dat er rode olie lekt. De quadra track zit nog tussen de kruiskoppeling en de versnellingsbak. Ik erger me rot als het olie lekt. Daarom zou ik eigenlijk ook wel de versnellingsbak willen reviseren. Heeft iemand hier ervaring mee? Qua kosten waar moet ik aan denken? Heeft iemand een adres in de buurt van Den Haag?
 5. Waar zit die kering dan? Ik vind het zo vreemd dat er rode olie lekt. De quadra track zit nog tussen de kruiskoppeling en de versnellingsbak. Ik erger me rot als het olie lekt. Daarom zou ik eigenlijk ook wel de versnellingsbak willen reviseren. Heeft iemand hier ervaring mee? Qua kosten waar moet ik aan denken? Heeft iemand een adres in de buurt van Den Haag?
 6. Mijn 86er Gr Wagoneer lekte al langer olie bij de automatische versnellingsbak. Nu echter lijkt hij ook olie te lekken bij de achterste kruiskoppeling. Dus na de quadra track maar voor het cardan naar de wielen. Gezien de kleur van de olie lijkt dit dezelfde te zijn die ik bijvul in de versnellingsbak?! Iemand enig idee wat er aan de hand is? Auto rijdt en schakelt prima. Graag een reactie.
 7. muis

  Uitlaat

  Heeft iemand ervaring met uitlaat en geluid. Soms zie wel eens zo'n oudere V8 Amerikaan met zo'n mooi diep en niet storend geluid. Hoe is dat te realiseren?
 8. muis

  Olielekkage automaat

  Heren, dank jullie wel! Ik ga er het weekend mee aan de slag.
 9. muis

  Olielekkage automaat

  Mag ik nog een vraag stellen. Gebruiken jullie vloeibare pakking voor olie pan en zoja in combinatie met de normale pakking of alleen vloeibaar. Welk merk/type gebruiken jullie daarvoor? Ik vind dat zo lastig om het dicht te krijgen. Kun je die keerring (shifter) zo vervangen zonder de bak eronderuit te halen?
 10. muis

  Olielekkage automaat

  Dank voor de snelle reacties en foto! Ik ga het proberen en laat jullie weten.
 11. muis

  Olielekkage automaat

  Ik heb een Wagoneer uit 86. Auto rijd en schakeld prima maar lekt olie uit de automatische versnellingsbak (727). Ik heb al een keer de pakking van oliepan vervangen maar dit helpt niet. Het lijkt van hoger te komen. Het is niet duidelijk van waar precies. Ik denk wel van de linker zijde. Maar ook niet zeker, alles is vet. Heeft iemand enig idee wat dit zou kunnen zijn? Graag een reactie. Grtn, Gustave
×