Spring naar bijdragen

t-bob

Forum member
  • Aantal bijdragen

    21
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    2006

t-bob's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Te koop Diablosport Predator U7135. Voor de Jeep Grand Cherokee SRT8 heb ik te koop met doos, voor de HEMI motoren 5.7 en 6.1 (zie onderaan voor een foto met de lijst van wagens waarop het toestel werkt). Het toestel werkt nog perfect en Is ook geupdate via PC naar het recentste softwareprogramma van Diablosport. Prijs: 135,- euro. Fotos:
  2. Even het vin nr. Checken als het een import is. http://www.checkmycar.com/
  3. Ik heb deze knopjes ook maar dan op mijn dodge ram, werkte ook niet op de garage deur maar! bij Conrad http://www1.conrad.nl/scripts/wgate/zcop_nl3/~flNlc3Npb249UDkwX05MX0IyQzpDX0FHQVRFMTM6MDAwMS4wMDk5LmQ3MGExYzUyJn5odHRwX2NvbnRlbnRfY2hhcnNldD1pc28tODg1OS0xJn5TdGF0ZT0zNzg3NjgzMjc4====?~template=PCAT_AREA_S_BROWSE&mfhelp=&p_selected_area=%24ROOT&p_selected_area_fh=&perform_special_action=&glb_user_js=Y&shop=NL2&vgl_artikel_in_index=&product_show_id=&p_page_to_display=DirektSearch&~cookies=1&zhmmh_lfo=&zhmmh_area_kz=&s_haupt_kategorie=&p_searchstring=190904&p_searchstring_artnr=190904&p_searchstring_manufac_artnr=&p_search_category=alle&fh_directcall=&r3_matn=&insert_kz=&gvlon=&area_s_url=&brand=&amount=&new_item_quantity=&area_url=&direkt_aufriss_area=&p_countdown=&p_80=&p_80_category=&p_80_article=&p_next_template_after_login=&mindestbestellwert=&login=&password=&bpemail=&bpid=&url=&show_wk=&use_search=3&p_back_template=&template=&kat_save=&updatestr=&vgl_artikel_in_vgl=&titel=&darsteller=&regisseur=&anbieter=&genre=&fsk=&jahr=&jahr2=&dvd_error=X&dvd_empty_error=X&dvd_year_error=&call_dvd=&kna_news=&p_status_scenario=&documentselector=&aktiv=&gewinnspiel=&adcampaign=&gclid=&p_load_area=$ROOT&p_artikelbilder_mode=&p_sortopt=&page=&p_catalog_max_results=20 artikel nr. 190904 een 433mhz radiografische zender-ontvanger van €49.95 aangesloten op de motor van de garagedeur opener en even opde auto ingelezen en de knopjes werken perfect. de originele afstandbediening van de garagedeur doen `t ook nog.
  4. Ik rij met een dodge Hemi van 2009 en doe de beurten om de 12000 km, denk er wel aan als je MDS hebt cilinder uitschakeling dan moet je 5-20 olie erin doen anders werkt de MDS niet meer. Een vriend van mij hadden ze 5-30 erin gegooid en toen hebben ze het af moeten tappen.
  5. En welke info wil je over de 4.7 - 5.7. of de 3.0 cdr
  6. Zijn het niet de gasinjectors? die hoor je ook als hij op gas staat.
  7. Ik denk dat ze bij de poetscentrale je motor hebben afgespoten,
  8. zie hier meer info over gebruik:blink: http://www.jeepforum.nl/showthread.php?t=9609&page=2
  9. Bij MotorTrend in Maasmechelen Belgie, Ik heb er 2 jaar meegereden, gekombineerd met een rustige rijstijl gebruikt hij tussen 1 op 8 en 1 op 8.5 auto was een half jaar oud bj.2006 toen ik hem kocht met 20 dkm. Die verhalen met 1 op 10 gaat alleen als je van maastricht naar spanje rijd op de cruiscontrol met 80 km. dan zijn ze zuinig auto weegt rond de 2200 kg moet toch voorruit komen. kijk maar eens bij de X5 3.0d en de Q7 3.0d gbruiken ongeveer het zelfde.
  10. Het verbruik gekompineerd 80% stad 20% autobaan tussen 1 op 8 en 8.5 met een rustige rijstijl lijk mij normaal voor een wagen van +- 2150 kg:D De schokken voelde ik voor de tuning en erna. Ben naar de dealer gegaan voor de versnellingsbak update, was wat minder maar niet verholpen. als ik mij was aan het jagen, dus als ik wat pittiger ree, dan voelde ik bij afremen bij stoplichten en kruispunten dat de versnellings bak niet snel genoeg terug schakelde het leek wel of hij bleef hangen en dan voelde je die schok. je gaat erop letten en dan ergeren toch nog twee jaar met gereden verder was het een fijne auto.
  11. Ik heb 2 jaar in een Gc gereden met chiptuning 260 pk en 600 nm:D heb hem weggedaan omdat het mij stoorde dat de versnellingen te laat terug schakelde (bak bleef hangen), ook na de update van de sofware versnelingsbak ging wel wat beter maar was niet helemaal weg, Als je afremde voelde je een schok in de versnellingsbak. dealer zij dat is normaal, ik vindt bij een auto van rond de 75000.-euro dat moet niet kunnen. groetjes:bye1:
  12. hallo ik ben pas op dit forum kan iemand mij uitleggen hoe je een foto of plaatje in een bericht invoeg. en met die url weet ik het helemaal niet bij de foto`s op mijn pc zie ik nergens een url staan HELP. kan ik ook een paar foto`s er op zetten. groetjes T-Bob
  13. Helemooie auto weet niet hoe de prijzen liggen bij jou goede keus weinig kilometers en ik moet eerlijk zijn in een jeep hoort ook een V8. Ik heb wel een crd maar een V8 dat geluid tegek hoef je de radio niet voor aan te zetten en in nederland is een diesel ook niet meer zo intersand hoge dieselprijzen belasting is ongeveer € 70.- duurder per 3 maanden tegenover gas volgend jaar nog duurder heb ik weer koop eerst een nieuwe Dodge Pickup op gas en grijs kenteken schaffen ze dat af in denhaag voor de particulier moet je hem op de zaak zetten, koop je een diesel beginnen ze in 2008 met extra belasting en 25% bijteling. ps hoe moet je foto`s invoegen? groetjes.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...