Spring naar bijdragen

avandreumel

Forum member
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over avandreumel

  • Verjaardag 27/12/1969

Profile Information

  • Gender
    Male

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    2005

avandreumel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik ben met mijn gc 5.7 van 2005 bij m´n jeep dealer en hoef om de 12000km terug te komen. Zou voor een Aspen dan andere regels gelden.....?
  2. Mijn vorige auto was een Pontiac (chevrolet in eu) Transport.Ook uit Canada.Maar volgens mij hebben ze gewoon km in Canada.
  3. Na intensief speurwerk ben ik er achter gekomen dat het een Mitsubishi dvd speler is.Volgens de importeur in Nederland is er wel een mogenlijkheid om een 'ic' te veranderen om regio 2 te krijgen......Maar hoe en wie kan dat????
  4. Ik heb een 2005 GC hemi uit de VS.Tegen het dak is een VES dvd speler geplaatst met de speler tussen de voorstoelen.Weet iemand of deze regiovrij te maken is.
  5. Bij mijn jeepGC uit 2005 zit een radio/navigatie/U connect bluetooth systeem.Maar na enige rondvraag in Nederland is dit onmogelijk om omte bouwen naar nederlandse systemen.Ook mijn dvd systeem met uitklap scherm boven in het dak is niet regiovrij te maken. Heeft iemand nog ideen of goeie tips hiervoor De jeepdealer wil wel,maar gaat meer dan duizend euro kosten
  6. Na een dag bij de poetscentrale ging ik mijn 2005 Hemi ophalen. Maar hij wilde niet meer starten.Ik dacht nog,nou die heeft hel de dag met de deuren open gestaan,dus de accu zal wel leeg zijn. Na een aantal pogingen met startkabels sloeg hij aan.Ik heb daarna een half uur gereden om weer bij te laden. Volgende dag weer niet starten.Nieuwe accu erin en hij liep weer. En jawel volgende dag weer niet starten. Naar de garage gebracht.Uitgelezen,geen storing kunnen vinden.Twee dagen bij de garage gestaan,niks aan de hand. Heeft iemand dit vaker aan de hand gehad?
  7. Sinds kort ben ik in het bezit van een GC uit de staat Misouri VS. Maar hiebij branden de zijverlichting wel.En geen problemen bij de RDW. Ben allen nog opzoek voor iemand die mijn dvd speler en navigatie om kan bouwen. Kun je de radio ook ombouwen? Het is een 2005 5.7 hemi Limited
×
×
  • Nieuwe aanmaken...