Spring naar bijdragen

Yvan

Forum member
  • Aantal bijdragen

    476
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Yvan

  • Verjaardag 18/10/1971

Contact Methods

  • MSN
    miafje@hotmail.com

Yvan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Yvan

    ik ben blij omdat....

    ik vandaag na een maand weer op het vliegtuig stap (Saigon-Bankok-A'dam-Brussel) en na 21 uur vliegen m'n Jeepje weer zie. Batterij erin en eerst een rondje tuffen.
  2. Jawel; Met de contactsleutel van UIT ( eerste stand na stuurvergrendeling ) naar AAN ( als je dashboard-lampjes gaan branden ; niet starten ) AAN-UIT-AAN-UIT-AAN ( binnen 5 seconden ) dan een paar seconden wachten. Daarna zou je check engine lampje moeten gaan knipperen. Elke reeks knippers is een getal. Elke twee getallen zijn een code. Het begint vaak met 12 ( accu losgeweest ) en eindigt met 55 ( end of codes ) Met dank aan de zoekfunctie.
  3. RC12ECC van Champion zou 't moeten wezen.
  4. Yvan

    achterbank cj/yj

    pb-tje.....Lastig dat nachtelijk onderhoud. Kan er hier niet op dan overdag.....
  5. Yvan

    achterbank cj/yj

    Heb een YJ zwarte achterbank. Wordt nooit meer gebruikt. Gratis af te halen in Zeeuws Vlaanderen. Wel ff geduld,zit tot 5 maart in HCMC(voormalig Saigon)/Vietnam.
  6. Yvan

    baanvastheid

    Fijn om te horen. Was ook het enige wat er aan je Jeep te vinden was. Spreken nog wel 's af bij jou in de buurt. Hadden wel erg lekkere broodjes daar!!!!
  7. Yvan

    baanvastheid

    Zit me ff te vervelen hier op 't hoefijzerfabriekje in Saigon HCMC/Vietnam en was postjes aan het doornemen. Hoe is deze nu afgelopen? Ben niet nieuwschierig maar wil graag alles weten:blush: Groetjes,Ben hier 2 Jeepdingen tegengekomen inmiddels maar plaatje schieten ging niet lukken.
  8. Helaas niks tot minimaal 5 Maart. Vanuit Vietnam gaat dat ff niet lukken. hahahaha Gelukkig hebben we de foto's nog om eens naar te kijken. Groetjes vanuit warm en zonnig HCMC/Saigon.
  9. Goedemorgen. Lang geleden dat ik aanwezig was maarja....druk druk druk. Ben nu op werkvakantie in Saigon(HCMC)/Vietnam dus lekker onthaasten bij +30 graden en iets meer vrije tijd. Nog geen Jeep gezien hier........Moet toch wel iets zijn tussen 9 miljoen mensen hier in de stad. Groetjes,Yvan.
  10. Bij deze dus wel:P;http://nl.wikipedia.org/wiki/Valkuilen
  11. Yvan

    29-30-31 augustes axel

    Kan ik nog niet zeggen maar je hoort het in de loop van de week. Nu we het toch over Axel hebben.......; http://www.legervoertuigen.nl/agenda/agenda.htm Ook ff kijken.
  12. Yvan

    baanvastheid

    Heb alles nagelopen en nagetrokken gisteravond en daarbij geen aanwijsbare oorzaak gevonden. eigenlijk is alles spelingvrij met uitzondering van het stuurhuis. Gehele stuurinrichting is nagelopen op spelingen maar niets gevonden verder. De nieuwe schokbrekers/stuurdemper vond ik nogal erg.....euhmm....mja orgineel dus wat fragiel zeg maar. Wat me ook nog opviel is dat de Caster-angle best groot is. Mijn is ong. 0 graden dus vertikaal en die van Stijn staat duidelijk achterover (gok 5 tot 7 graden)
  13. Hier erg mooi en fijn weer!!! ........om binnen te zijn.
  14. Yvan

    Ogdak's Xj

    Hoog & droog(er)
  15. Yvan

    29-30-31 augustes axel

    Kom wel ff kijken......
×
×
  • Nieuwe aanmaken...